Tombul Mu Biraz?

Ahhahhaaaa seri üretime geç,başarılı oldun aaayy bayılacağım şimdi
Kendi yaptığını beğenmeyince dükkanı kapamış mı

Gerçekten çok düşüncesizlermiş:/ olabildiğince vurdumduymaz olmak tek çare anlaşılan.

Bizim insanların hadleri olmamasına rağmen herşeye karışma huyu var. İnsan ister istemez sinir oluyor mesala geçen gün dolmuştayken bir teyze demez mi "kızın oğlundan daha güzel bu oğlan babaya mı benziyor?" diye,yani görgü kurallarını anlatsan anlamaz, sabit fikirlerini de değiştirmeyecekleri için sanırım derin bir yaa sabır çekmekten başka çare yok.

Malesef hamile ve cocuklu bayanlar aliskin bunlara..
Ben kizima hamileyken hayır bu kiz degil erkek demisti bir teyze doguma kadar..
Yanlışları var kiz olamaz diyordu..biran o aklima geldi
ay aynen yaa benim oğlumda da “bak göreceksin doktor yanılmış kız bu kesin kordondur o” dedi durdu bi teyze Utanmasa bebeği değiştirmişsin kızdı seninki diyecek

Genelde cinsiyet tipten ele veriyor canım,ağaca koala sarılmış gibi karın yalnızca önde ve koni tipliyse erkek,basenle birlikte genişlemiş bir karınsa kız oluyor çoğunlukla:)
Ya ben anlamiyorum ama o sekilde. Bana göre aynıydı iki göbegimde. Ayrica bahsettiğim bebeğin tipine bakip arkası erkek/kiz demek. Hoş tuttu kızıma erkek mi deyip kız olduğunu öğrenince olsun arkası erkek diyorlardı bebekken kızım.
Benim kizımda giyinmekten hoşlanmiyor. Sabah atki bere,içine polar giydirip götüruyorum okula bir gidiyorum almaya sadece montu giymiş çıkmış. Hatta sabah top dolastıriyordu polar ceketini giymemek için,içeri geçtim o giyinirken bir baktım sadece montu giymiş. Poların nerde dedim ay unuttum anne dedi ki unutmadı biliyorum.
Ahhahhaaaa seri üretime geç,başarılı oldun aaayy bayılacağım şimdi
Kendi yaptığını beğenmeyince dükkanı kapamış mı
Manyak ya. Bende içimden neler gecirdim bir bilsen.
Bana da benzerlerini söylüyorlar kızım üzülüyormu kimsenin umru değil

yok yok şaka benimkisi.senin evladını senden daha iyi kimse tanıyamaz o yüzde hiç takılma boşyere sinir olma gereksizler için

Evet bizim de en zorlandığımız durum bu. Benim kızım engelli. Ama ben bebek arabasına bindiriyordum. 6 yaşında yürüdü. O zamana kadar hep kocaman kızı arabaya bindirmişler cık cık cık diye söyleniyorlardı oğlum bağırırdı engelli o yürüyemiyor diye... aaa çok afedersin falan diye özür dilerlerdi ama küçücük çocuğun kalbinde yara açtın ne özrü

Şampuanla sil ne demek yaa ben belirli bir yaşa gelmeden şampuanla bile yikamiyorum. Sen doktorunun söylediğini yap böyle şeylere de he he de geç herkes çok bilmiş zaten ben he diyorum geçiyorum insanlar susmuyor çünkü.

Ya kıyamam ben 1 hafta kullandım bebek arabasını onda bile canımdan bezdim millete laf anlatacağım diye,siz kimbilir neler duydunuz. Kızınızda ne çok üzülmüştür ki benim kızım bile diyordu anne insanlar neden böyle konuşuyor onları neden ilgilendiriyor diye üzülüp.
Ne gerek var yani,söyleme sus,birde cocuğa soylüyor böyleleri,kocaman kızsın niye biniyorsun o arabaya diye,yazık.
Yok zaten benim için mümkün değil şampuanla silmek,abuk subuk müdahale etmek,doktora götürmüstum zaten düzenli masaj yaptım ve düzeldi ,arada damla da kullandık yani tekrar tekrar gittim doktora bu konu için. Göz sonuçta bu,risk almaya ne gerek var ki.

Uyarmayı geçtim ben bağırıyorum yüksek sesle azarlıyorım ama nafileeee ..

lohusa depresyonundan çıkma vaktin gelmiş çoçivoçiöptüm seni

Siz anlatınca aklima arkadaşım geldi.
Onunda oglu var kızımla yasıt,bulustuk kızımı ilk kez görüyor. Dedi ki ay ne güzel bebek,ben böyle olmasını beklemiyordum. Ne bekliyordun anlamadım ki.
Terbiyesizlik bence ya. Bilmiyorum insan kendi duymak istemedigi birseyi karsisindakine nasil soyler

Valla girmeye vaktim olmadı pek depresyona bu kez,girdiysem de haberim yok
Ayy benim lohusa halim geldi 40 gün yemek öğünü gibi sabah akşam ağlardim o gunlerin hiç tadını bile cikaramadim yazık esim sonunda beni delirecek zannetmisti psikologa gpturecekti ki 40 gün bitti bende ağlamayı azalttim
Sabah ezanı ile ağlamaya başladığımı bilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…