Tombul Mu Biraz?

Çünkü doktordan iyi biliyorlar,onlarda doğurdular onlarda büyüttüler birşeycik olmadı.

Çok fazla takmışsınız insanoğlu bu yorum yapmadan durama, he diyip geçseniz olmaz mı?Ben bile diyorum ablama şöyle yap böyle yap bir yardımım dokunur sanıyorum...
İnanın yardımınız dokunmuyor. Ben ablama bile demem,demiyorum şöyle yap böyle yap diye,o annesi en doğru kararı verir uygular. Fikrimi sorarsa söylerim o ayrı ama yine de dilimin kemiği vardır,haddimi bilerek konuşurum.
Gerçekten zor işler. En yakının bile sacmalayabiliyor,dışardakiler zaten apayri bir boyut. Takmamak gerek herhalde,umarım bir gün o raddeye gelebilirim.
Ben en çok yaşlı amcaların hastasıyım kendi çocuğunun başını oksamamistir senin kine annelik yapmaya kalkıyor kar he deyip geçecek sin
Dün hastanede yaşlı amca,torunu kucağında belliki erkek,paşam paşam diye yeri göğü inletiyor. Geldi yanıma kaç aylık dedi,5 dedim,benim paşamda 5 aylık dedi,Allah bağışlasın dedim,kısa kesmeye çalışıyorum,baktı benim oğlan daha tombik,süzdü süzdü he dedim bomba geliyor şimdi ne dese beğenirsiniz,sizin kızın dişi çıkmamış daha,paşamın dişi çıktı 2 tane diyor. Kız demesine mi üzüleyim ki mavi giymişti cocuk,kıyaslamasına mı bilemedim.

İnanın artık bu cümleleri kuracak takatim kalmadı ,5 ayda yaşlandım resmen

Hamilelikte anlamalarıni geçtim,birde bu doğmuş bebeğin tipinden anlamaları var. Kızım için erkek mi diyorlardı,yoo kız diyordum,olsun arkası erkek diyorlardı. Şimdi oğluma bakıp kiz mı diyorlar,yoo erkek diyorum,ama arkası kız diyorlar. Arkası yok tüplerimi bağlattım diye çığırasım geliyor

Allah bağışlasın,sağlikla büyütün.
Enerjim olsa dalga geçeceğim bende ,aa öylemi vs diyerek ama yok. Konuşmak dahi istemiyorum.

Ben abarttıgimi düşünmuyorum.
Biraz duşünerek konussalar yada konuşmasalar olmuyor mu?
Kızımın yanında ay ne güzel bebek kiz mi diyorlar mesela,ne gerek var,kızım üzülüyor. Yada baska bir ortamda başka muhabbetler sıkıldım artık

Ben soylemiyorum kimseye,bana yapilmasını da istemiyorum. Sorun bu.

Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.
Bende soğuk tipliyim ama nasıl oluyor anlamadım bir anda muhabbet acıveriyorlar.
Geçen yıl hamileyim,kizımda ağır hastalandi,hergün igne oluyor,aile hekimliğine götüruyorum,bacağı ağrıyor igneden sonra yüruyemiyor diye evde baston puseti vardı onunla götürüp getirdim zira evimin karşısı arabayla gidemem,gitsemde kucağıma almam gerek çünkü yürümüyor ,neyse inanın iki adımlık yolda 10 kişi laf atmıştır,aa kocaman kız yürüsene sen,bak annen hamile ayıp vs diyerek. Yani size ne. Belki yüruyemiyor. Nasıl bu kadar acımasız olunur inanin anlamiyorum.

Çıkıyorum mecbur. Okula git gel,market hastane,kizin balesi,dansı derken.
Çıkmamak ta çözüm olmaz,bunalirim evde zaten.
Ne güzel siz durabiliyorsunuz

Sağlikla buyütun

Bana da asansörde teyze allah kurtarsın dedi ama acıyarak.

Ben çok mutluyum hamileliğimden, bi sıkıntım yok şükür, tamam allahım hayırla Doğum yapıp kucağıma almayı nasip etsin de sanki hapse düşmüşüm gibi allah kurtarsın nedir ya

Neyse amin saol teyze diyip geçiyorum aslında ben, çok takmıyorum ama siz sağdan soldan çok duyduğunuz için irrite oldunuz anlaşılan. He diyip geçmek en güzeli. Laf anlatsan hepsi en en en çok bildiğinden yine suçlu olursun.

Ben baslarda takilmiyordum boyle seylere. Ama baktim zivanadan cikti tanidik tanimadik her soyleyene laf sokmaya basladim.
Gecen sene sonbaharda oglum 5 6 aylikken pazara gittik. Hava da oyle buz falan degil hafiften bir esinti var. Kadinin biri karsidan geliyor cocugu gormedi bile arabasinda ustunde ne var irtulu mu vs bilmiyor yani. Iste kizim neden cikardin cocugu usuyecek bilmem ne bir seyler zirvaladi. Bana geldiler actim agzimi. Bir tek siz dogurdunuz her seyi siz biliyorsunuz biz geri zekaliyiz diye yurudum gittim. O milat oldu. Artik her lafa karsilik laf sokuyorum. Ben sinir olacagima onlar haddini bilsin.

Yaaa buna çok güldüm

Siz anlatınca aklima arkadaşım geldi.
Onunda oglu var kızımla yasıt,bulustuk kızımı ilk kez görüyor. Dedi ki ay ne güzel bebek,ben böyle olmasını beklemiyordum. Ne bekliyordun anlamadım ki.

İyi niyetliler ama bu kadari da fazla olmuyormu? Resmen müdahale ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…