Topa tutulmuştum ama...

Yani sadece eklemekle kalsa, hemen kötü şeyler yapıştırmayın, Linkedn'in amacı farklı, kız tavlamak isteyen orayı mı kullanır derdim de, demek ki bu amaçla kullanan da varmış. Bariz kızla muhabbet kurmaya çalışmış. Daha dersler başlamamış, bir şey olmamış, bir kayıtta bir araya gelinmiş, ne bu tanışma sevdası. Üzücü bir şey. Eşiniz bir de vukuatlıymış anladığım kadarıyla. Eee ne yapacaksınız böyle bir adamla? Sürekli takipte kalarak, kontrol ederek ömür mü geçer? Belli ki fırsatını bulunca saçmalıyor.

Keşke olayı anlamadan kıza yazmasaydınız. Rezil etmissiniz kendinizi kız da çok kötü bi durunda kalmış. Üstelik sınıf arkadaşı olacaklar suyu bulandırmışsınız durduk yere.

Eşiniz etkilenmiş kizdan belli ki yüz buldaydı devamı gelirdi. Siz bu durumla ne yapacaksınız peki
Asil soru bu zaten. Ben bu durumda ne yapacagim?

Eşinizin niyeti açıkça görülüyor, öncesinde de bir güven probleminizin olduğu aşikar. Böyle bir insanla devam eden evlilik sizi ancak mutsuz eder. Bence ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Hayat boyu eşinizi takip etmek sizi de yorar. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Kızla iletişime girmeniz yanlış olmuş. Yazışmalardan kimin görüşmeyi başlattığını anlardınız zaten.

Bence eşinizin iletişime geçmesinde de hemen kötü niyet aramaya gerek yok, ders kaydı vs konularında biriyle görüşmek istemiş olabilir. Ama diyelim ki olay sizin anladığınız gibi, ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Masum birsey yok maalesef. Soracak hicbirsey yok cunku. Tut ki var soracak birsey arar bolumu sorar dort erkek daha var onlari bulup sorar. Kimse kalmadi da bu kizi mi arayip bulup soruyor. Bilmiyorum. Henuz hicbirsey soylemedim ona. Ne yapacagimi bilmiyorum.

Aykilil yanlış anlamanı istemem ama şu güne kadar anlattıklarından nedense eşine güvenmemen gerektiği hissine kapılıyorum artık. Çocuk istiyordun, konu açmıştın bir ara. Bence çok iyi düşün, hani yapma vs demek bana düşmez ama çok çok iyi düşün lütfen.
Zerre kadar guvenmiyorum artik. Zerre kadar.

Nasıl yani ne bekliyordu? Sizinle biri böyle muhabbet etmeye çalışsa ne düşünürsünüz?
Eşiniz bildiğiniz niyeti bozmuş. Turlara çıkmış.

Her sınıf arkadaşı olacak kişiyle muhabbet kurmak şartmıdır ki yazıyor?

kıza yazmak da hoş değil evet, siz eşinizden sorumlusunuz kızdan değil..
Kizla esimden uzak dur diye konusmadim zaten. Cok iyi birisiymis. Karsilikli komustuk gibi oldu. Olmasa iyiydi ama hesap sorma gibi degildi. O konumda degil sorumlu esim cunku.

İşle ilgili bir siteyi birine asılmak için kullanmak nasıl bir vizyonsuzluk ben anlamadım:KK14:

Var yahu
Hele basima ne geldi
Istanbul'dan bir eleman talep yollamis ben de evet dedim, bir savunma sanayi sirketinde MUDUR hem de.
Bana selam yazmis, merhaba yazmis ben de edeplice bir seyler yazdim biraktim ama adam yazdikca bir seyler yaziyor
Ben de uzatmamak icin cevap yazmadim ilgilenmedigimi anlayip gitsin diye
Adam bana yazmis: Cherry kizimmm sen kimsin kendini ne saniyorsun. Hasta misin kizim sen yazmis:KK70::KK70: Sonra da acaip kufurler yazmis inanamadim:KK57: Deli midir nedir tanimadigim etmedigim herif onun ilgisine cevap vermek zorunda miyim? Reddeden kizi camdan atip olduren manyagin bu ulkeden cikmasina hic sasirmadim.

Son düzenleme:
Masum birsey yok maalesef. Soracak hicbirsey yok cunku. Tut ki var soracak birsey arar bolumu sorar dort erkek daha var onlari bulup sorar. Kimse kalmadi da bu kizi mi arayip bulup soruyor. Bilmiyorum. Henuz hicbirsey soylemedim ona. Ne yapacagimi bilmiyorum.

Diğer konularınıza da göz attım şöyle bir. Daha önce de eşinizin hoşlanmadığınız arkadaşı ile iletişim kurmaya çalışmışsınız. Sorunu da, çözümü de yanlış yerlerde arıyorsunuz. Sadece bunu söyleyebilirim.

Hayir kiza ayar verdigimi dusunmuyorum. Kiz oyle birisi degil zaten. Bana o kadar yardimci oldu ki kemdimden esimden utandim. Icinde bulundugum durum esiminki kadar olmasa da zavallica farkindayim.

Iyi de ablacim sen kiza niye yazdin peki?
Burda mantikli tek durum var, kocamdan uzak dur demek icin yazman. Ne dedin yani kusura bakma kocam da sana yurudu mu dedin? Kiza yazmanda bir sebep, amac goremiyorum yani.

Yani sadece eklemekle kalsa, hemen kötü şeyler yapıştırmayın, Linkedn'in amacı farklı, kız tavlamak isteyen orayı mı kullanır derdim de, demek ki bu amaçla kullanan da varmış. Bariz kızla muhabbet kurmaya çalışmış. Daha dersler başlamamış, bir şey olmamış, bir kayıtta bir araya gelinmiş, ne bu tanışma sevdası. Üzücü bir şey. Eşiniz bir de vukuatlıymış anladığım kadarıyla. Eee ne yapacaksınız böyle bir adamla? Sürekli takipte kalarak, kontrol ederek ömür mü geçer? Belli ki fırsatını bulunca saçmalıyor.
Inan su an ne yapacagimi bilmiyorum. Kirk tane dusunce geciyor aklimdan ama karar veremiyorum. Allah belasini verse de rahatlasa artik. Ne deyim ben ona.

Inan su an ne yapacagimi bilmiyorum. Kirk tane dusunce geciyor aklimdan ama karar veremiyorum. Allah belasini verse de rahatlasa artik. Ne deyim ben ona.
Amin diyeyim ne diyeyim. Ama belli ki bu adamın ne size ne ilişkinize saygısı kalmamış. Alt tarafı kayıtta tanıştığı bir kıza bile yavşamaya çalışacak kapasiteye gelmiş. Şuan kafanız karışıktır, insanın böyle şeyleri algılayıp, hazmetmesi zor çünkü. Ama biraz sakinleşince, en iyi çözümün bu dangozu boşamak olduğunu görürsünüz umarım. Çocuğunuz da yokmuş, inşallah bu adamdan da yapmazsınız. Hak etmiyor çünkü baba olmayı filan.

Bu kadar peşine düştüğünüze göre güvenmiyorsunuz eşinize. Yada adam güvenilecek biri değil. Zaten böyle tipler belli eder kendini.
Benim de 2 yıl önce boşandığım çocuklarımın babası olan şahsiyet güvenilmez hiperaktif bir tipti. Gözümün önünde kaç kişiye yavşamıştı. Ben sinirden kudurduğumda da hoşuna gider kıçı kalkardı. En sonunda da aldattığını yakaladım ve boşandım.
Böyle bir erkekle yaşamak çok zor. Sürekli şüphe içinde olmak insanı bitirir. Yol yakınken kurtulmanı tavsiye edebilirim ancak.

Keşke pusuya yatıp delil toplamak için biraz daha takip yapsaydın.
Kocam LinkedInden kız ekleseydi anormal bulmazdim ne yaptığından sadece kendinin haberi olurdu sanırım.
Şüpheci de yaşamak istemez kimse
Bu vakitten sonra ne yapmayı dusunuyosun? Seni aldatmaya çalışmış hatta aldatmış bile

Eşiniz kıza asılmış, yürümüş. Kız tabii ki size hak verir. Bu siteden bunlari yapan sanal alemde neler karıştırıyordur. Ben olsam asla güvenmezdim. Sizin için de oldukça kötü bir durum olmuş. Karşı taraf ne düşündü acaba? Evlilikte sadakat sorununuz var.

O sitede abazalık çok varmış diye duymuştum,ben de çok şaşırmıştım.
Gerçekten sonu yok bu işlerin.

Var yahu
Hele basima ne geldi
Istanbul'dan bir eleman talep yollamis ben de evet dedim, bir savunma sanayi sirketinde MUDUR hem de.
Bana selam yazmis, merhaba yazmis ben de edeplice bir seyler yazdim biraktim ama adam yazdikca bir seyler yaziyor
Ben de uzatmamak icin cevap yazmadim ilgilenmedigimi anlayip gitsin diye
Adam bana yazmis: Cherry kizimmm sen kimsin kendini ne saniyorsun. Hasta misin kizim sen yazmis:KK70::KK70: Sonra da acaip kufurler yazmis inanamadim:KK57: Deli midir nedir tanimadigim etmedigim herif onun ilgisine cevap vermek zorunda miyim? Reddeden kizi camdan atip olduren manyagin bu ulkeden cikmasina hic sasirmadim.

Ben o sitede yeni açtım profil.
İş dışında kullanan insanlar olabilir tabii ben olmaz demedim de hani yani bu nasıl vizyonsuzluk insanların profesyonel davranması gereken bir site tind.r olsa anlayacağım :D

Back
X