- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
- 83
- Konu Sahibi unutursamfisilda
-
Yaşamalısın çünkü hayatta kötü gidecek olan şeyler olduğu gibi, iyi ve güzel şeyler de olacaktır.Kızlar selam. Bugünlerde hep burdayım, haliyle açtığım konu yazdığım mesaj sayısı da günden güne artıyorHayatımda ciddi sıkıntılar var hep bahsettim, hatırlayanlarınız olacaktır. Bütün hepsine rağmen ayağa kalkmak istiyorum. Annemle babamın boşanma adına bir girişimleri yok, sanırım bu böyle devam edecek. En yakın arkadaşım dediğim kişi hâlâ benden özür bekliyor aklınca. Bu arkadaşımla tatile gidecektik eylül başında. E hâliyle bu da yattı, kaç gündür kendimi yemeğe verdim. Kusarak yiyorum resmen, ağlayarak yiyorum, niye bunu yapıyorum bunu da bilmiyorum. Son iki haftada 4 5 kilo almışımdır. Kendime hiç yakistiramiyorum bu hayattan kopmuş halleri. Ben hayat enerjisi neşesi yüksek bir insan(d)ım, kendi içimde mutluy(d)um. Yine böyle olmak istiyorum. Okul açılmadan toparlanmak istiyorum. Herşeyi akışına bırakıp, düşünmeden, rahatça ve huzur dolu yaşamak istiyorum. Ya kendimden utanıyorum, insanların ne sıkıntıları ne dertleri var, dört elle sarılıyorlar hayata. Ben bu kadar aciz miyim diyorum, en ufak zorlukta salıverdim kendimi. Daha yaşım o kadar genç ki. Kim bilir kaç kez daha yenileceğim hayata, kaç kez yeniden ayağa kalkacağım. Yoluma çıkan, tamam sorun kabul edilebilir ama kesinlikle çözülmeyecek/aşılmayacak, üstesinden gelinmeyecek şeyler olmayan durumlar beni yıkmamalı. Biz napalım diyeceksiniz sizden şu konuda yardım istiyorum, bana hayatı daha yaşanılır kılmayı, nasıl toparlanmam nerden başlamam gerektiğini, umut etmeyi öğretin. Bana "Yaşamalısın, çünkü.." der misiniz? Konuşabilecegim, bu kadar en içimden geçenleri anlatabilecegim kimsem yok. Kimsem olur musunuz tamam bu biraz Türk filmi tadında olmuş olabilir, ama heralde söylemek istediğimi anladınız kizlar
Iyi ve güzel seyler yapma isteği doldurdun içimeYaşamalısın çünkü hayatta kötü gidecek olan şeyler olduğu gibi, iyi ve güzel şeyler de olacaktır.
Hayat isteyince, yaşamasını bilene güzel oluyormuş gerçektenYasamalisin çünkü insan denen canli türü sandigindan daha dayamikli tatlim daha neler neler atlatacaksin baska insanlarin hayati seninkinden kolay mi saniyorsun ?allah herseyin ustesinden gelebilecek gücü vermis sana inam sandigin kadar aciz degilsin
ayrica spor falan yapsana sen endorfin salgila biraz daha mutlu hissedersin
:)) bi yerlerde birileriyle aynı duyguları paylaştığını bilmek(duygular ne olursa olsun) güzel vallahiBiraz benim halimi anlatmıssın sankiBazen günü kurtarmak icin yasadıgımı düsünüyorum isyan etmek istemiyorum vardır bi hayır deyip geciyorum. İstersen o kimse ben olabilirim Özelden de yazabilirsin
Bu hafta ici mutlaka bakıcamhttp://www.dr.com.tr/kitap/hatali-a...basvuru/psikoloji-bilimi/urunno=0000000214838
hemen şu kitabı al ve okumaya başla derim, insanların sana anlamsız gelen davranışları anlam bulmaya başlıcak
tabii ki spor çok önemli en basitinden sabah ya da akşam üstü bir saat tak kulaklığı yürü derim, sabah ya da akşam üstü deme sebebim güneş olmalı, ama hava sıcak olduğundan yakıcı saatlerde çıkma diye
Rica ederim:) hayat garip birşey ama yine de güzel yanları var.Iyi ve güzel seyler yapma isteği doldurdun içimeteşekkürler
Ben birazcık değiştireyim mi izninleRica ederimhayat garip birşey ama yine de güzel yanları var.
Yıllar önce kendime yazmıştım alttaki cümleyi, belki sana yardımcı olur...
' Hayata gülümse ki, hayat da sana gülümsesin. '
Değiştir tabiki, çok güzel olmuş.Ben birazcık değiştireyim mi izninleHayata sıfır beklentiyle gülümse ki, sana sonsuz mutlulukla gülümsesin hayat felsefem yapacağım bunu
Tecrübe konuşuyor dedim içimdenHAYAT OKADAR KISA Kİ SEVDİKLERİMİZİ KAYBEDİYORUZ ZAMANSIZ...MORAL BOZMAYA AGLAMAYA HARAP OLMAYA HIC ZAMAN HARCAMAMLI BENCE CUNKI YASAMIS BIRI OLARAK PISMAN OLUYORSUN AFEDERSIN AMA NE KADAR SALAKLIK ETMISIM BEN NAPMISIM DIYORSUN ... MUTLU OLMAK HAYATIN TADINI CIKARMAK VARKEN.....
KESİNLİKLE BEN ÖYLE DEDİM YANİ BEN DE KRONİK PİSKOPATCA SEVGILIMI SEVIODUM UZAKTIK AGLIODUM SINIR KRIZ GECIRIRDIM COK TAKARDIM ONU ODA RAHAT BIRISIDIR BU DAHA DA DELİ EDERDİ BENİ ŞİMDİ EVLENDİK KESKE DIYORUM AGLAMAK YERİNE HAYATIMI YASASAYMISIM....İŞTE O AN ANLAYAMIYORSUN :)Tecrübe konuşuyor dedim içimdengerçekten öyle değil mi, insan geriye dönüp baktığında üzüldüğü zamanlara acıyor sadece neden o zamanımı çok istediğim bişeyi yaparak, biseyin olmasi için çabalayarak, eğlenerek, güzel şeyler yaşayarak değil de üzülerek geçirmişim diyor
Seninki hırs olmuş bence sevgi değilHAYAT OKADAR KISA Kİ SEVDİKLERİMİZİ KAYBEDİYORUZ ZAMANSIZ...MORAL BOZMAYA AGLAMAYA HARAP OLMAYA HIC ZAMAN HARCAMAMLI BENCE CUNKI YASAMIS BIRI OLARAK PISMAN OLUYORSUN AFEDERSIN AMA NE KADAR SALAKLIK ETMISIM BEN NAPMISIM DIYORSUN ... MUTLU OLMAK HAYATIN TADINI CIKARMAK VARKEN.....
KESİNLİKLE BEN ÖYLE DEDİM YANİ BEN DE KRONİK PİSKOPATCA SEVGILIMI SEVIODUM UZAKTIK AGLIODUM SINIR KRIZ GECIRIRDIM COK TAKARDIM ONU ODA RAHAT BIRISIDIR BU DAHA DA DELİ EDERDİ BENİ ŞİMDİ EVLENDİK KESKE DIYORUM AGLAMAK YERİNE HAYATIMI YASASAYMISIM....İŞTE O AN ANLAYAMIYORSUN
ÇOOOKKKKKKK:) AMA DEDIGIN GIBI SAPLANTI OLMUŞTU HIRSTI YANİ ŞİMDİ CEZASINI VERIYORUM ESKILERINSeninki hırs olmuş bence sevgi değilpeki şimdi nasıl mutlu musun?
Ah çok sevindim ınan kiÇOOOKKKKKKKAMA DEDIGIN GIBI SAPLANTI OLMUŞTU HIRSTI YANİ ŞİMDİ CEZASINI VERIYORUM ESKILERIN EVLENINCE DURUM DEGISTI TABI DAHA COK UZERIME DUSTU..MUTLUYUZDA COK SUKUR
aynen öyle:) boşver yaa herkes ne yapmıs ne etmıs ... herkes yoluna devam edıyor sen yıprandıgınla kalıyorsunAh çok sevindim ınan kiaman mutlu olun da, gelmiş geçmiş şeyler çok önemli değil. Ama tabi ben henüz yolun başında biri olarak bu bahsettiğin şeyden bi ders cikarabilirim kendime, ben de inanılmaz hırslıyım her konuda insan ilişkilerine bunu yansıtmamak gerekiyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?