toparlanmak istiyorum

yaşamalısın çünkü ben aşık olduğum abimi evinde astım krizinden ölmüş buldum, yaşamalısın çünkü ben babamı önümde kaybettim.. yaşamalısın çünkü dimdik durman gerekir... bol bol kitap okudum düşünmemek için... yaşamalısın kendin için!

insanın kayıpları oluyor degılmı basın sagolsun... cok cok cok zor... insanlrın basına neler geliyor hastalıklar ölümler.. daha ne dertleri olanlar var.. hamdolsun halımıze

Insanlar ne zorluklara rağmen hayatta, derken tam olarak bunu kastediyordum işte. Atlattiginiz şeyler cok buyuk, ama siz de çok güçlü olmalisiniz ki hepsinin altından kalkmışsiniz. Allah sabır versin, basın sağolsun tebrik ederim seni çok, bunu burada birisini motive etmek için yazma cesaretine ve gücüne sahip olduğun için. Hayat bundan sonrasında güzellikler cikarsin hep karşına

Hepimizin inşallah :)

ayy cnm nasıl başa çıktın. başın saolsun mekanları cennet olur inşallah

senin kadar güçlü olmak için bin fırın ekmek yemem gerek galiba ben bi görümceyle tartıştım psikolojim bozuldu o kadar yani

bana kısaca abla de yavrum her zaman dinlerim ben seni

Her düşüşün bir çıkışı mutlaka vardır. İyi olduğumuz kadar kötü ve kendimizi salmış dönemlerimizde olabilir ben de yaşadım dönem dönem. Öncelikle kendinizi sevin hiçbir şey için suçlamayın. Arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuş ben de uuzn yürüyüşler önericem, mümkünse deniz kenarında, sevdiğiniz müzikleri dinlemek, okumak bunlar hep iyi gelecek şeyler.

Bakın geçen hafta pırıl pırıl bir kızcağızın iett kazasında bacağı koptu ALLAH korusun hayat pamuk ipliğine bağlı ve her anın tadını çıkartmalıyız. Şükretmeyi bilmezsek huzur da gelmez.

Senin yasama sevincini kiran ne acaba ? Ben de aslinda senin durumuna yskiyakınının. Icini yasama sevincine doldurunca beni de haberdar eder misin nasil basardiginla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…