sakin kalamadım çocuk falan yok s..git deyince sakin kalsaydımda o hakaretlerine sustum die kendimi yerdim bu seferdeÇocuğun yanında bu kadar olaya gerek var mıydı? Keşke sakin kalabilseydiniz.
O adam için üzülmüyorum yaşadığım durum için parçalanıyorum resmen.Çocuk babannesini seviyor ama gitmicem artık anne diyor tabiki..Boşanalı 6 yıl olmuş adam sizi aldatmış ve oğlunu da arayıp sormuyormuş. Bu adam için artık üzülmeyin. Çocuğun tutumu ne? Babaannesini görmek istiyor mu?
Yasal sınırlar içinde babanın çocuğu görme hakkı var. Talep ederse çocuk da isterse babası ile görüşsün ama babaanne ile görüştürmek zorunda değilsiniz. Çocuğunuzu düşünün lütfen. Anne baba arasında kalmasın.Ben artık asla yavrumun yüzünü bile göstermek istemiyorum.Zaten dertleride çocuk falan değildi .O adamın orda sevgilisine şov yapmasıydı.yoksa kavgalık tartışmömalık bişey yokki
babası zaten arayıp sormuyor.neden böyle bi durum oldu anlamadım.babannesigile daga öleceğinizi bilsem yüzünü göstermem oğlumun dedim.hadi bakalım mahkeme açacağız dediler arkamdan bağırarak.Keş oğlunuzmu dava açacak diye bende onlara hakaret ettim.allak bullak hissediyorum kendimi amaTongaya düşürmüşler resmen
Mahkeme yasal hak olarak kac gün görüş izni verdiyse onun dısına cıkma ve gerekirse polisle gidecegini söyle
Benmi yanlış düşünüyorum acaba. Tam 6 yıl boyunca görmemiş sormamış nafakasını bile mahkeme aracıcılığıyla zorla yatırmış biri babamı sizce hatta oğlum msj atmış birgin beni birdaha arama yazmış...Yasal sınırlar içinde babanın çocuğu görme hakkı var. Talep ederse çocuk da isterse babası ile görüşsün ama babaanne ile görüştürmek zorunda değilsiniz. Çocuğunuzu düşünün lütfen. Anne baba arasında kalmasın.
Yanlış düşünmüyorsunuz ama maalesef yasalar bunu desteklemiyor. Baba istediği halde siz görüştürmezseniz daha çok sorun yaşarsınız. Tekrar mahkemelik olursunuz.Benmi yanlış düşünüyorum acaba. Tam 6 yıl boyunca görmemiş sormamış nafakasını bile mahkeme aracıcılığıyla zorla yatırmış biri babamı sizce hatta oğlum msj atmış birgin beni birdaha arama yazmış...
Ay pislik yazık çocuğa, ne kadar üzüldüm bu mesajına,içim ezildi. Haklısınız asla baba değil ama maalesef mahkemece tayin edilen görüş günlerine uymazsanız, icra ile gelip alabilir. Yada bir dava açın, bu durumları bir bir anlatın, gerekirse çocuğu da dinlesinler, kalmasını engelleyebilirsiniz, sizin yanınızda görür ancak kısıtlı saat.Benmi yanlış düşünüyorum acaba. Tam 6 yıl boyunca görmemiş sormamış nafakasını bile mahkeme aracıcılığıyla zorla yatırmış biri babamı sizce hatta oğlum msj atmış birgin beni birdaha arama yazmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?