zaten 2 haftada bir cumartesi den pazara kadar 1 gün yaniAcsınlar
Mahkeme en fazla haftasonu veya iki haftada bir haftasonu görüş verir
Onunda zaten önüne gecmeye calısmayın cpcuk babasınıda iyi yada kötü bilsin
Ama öyle onların keyiflerince getir götür yapmayın asla
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Arkadaşlar merhaba,
2 gündür gözyaşımı durduramıyorum6 yıl önce boşandığım adamla birbirimize girdik .6 yıldır hiç görmemiştim hiçbir irtibatımı yoktu.Oğlunuda hiç görmez aramaz sormaz.hafta sonu oğlumu babannesi istedi ona bırkatım.bi kaç gün sonra almaya gittim.ve eski eş kişisiyle karşılaştık sevgilisiyle annesindeymiş(yuvamı yıkan kadın)eski görümcemde orda tabi çocuk 15 gün kalsın dedi kuzenleri geldi dedi .bende dedimki hayır ben yalnız kalamıyorum ayrıca 4 gün kaldı yeterli dedim.birden eski eş kişisi çıktı ortaya s..git.çocukmu almaya geldin buraya ben burdayım burda kalacak die.bende kendimi tutamadım nezaman baba oldun nezaman aradın çocuğu senin hiçbirşeye hakkın yok p....k dedim.s..git seni buraya bidaha adım attığını görmicem s.g. çocuk falan yok .tabi ben cinnet geçirdim hakaretler küfürler havada uçuştu.annesine dedimki sen terbiyesizsin oğlun burda bile bile beni buraya getirtiyorsunuz.susturmuyorsunda oğlunu dedim. falandı filadı herkesle birbirimize girdik .görümceme yapıştırdım bitane çok tahrik etti beni neyse yavrumu aldım .ama 2 gündür gözyaşım dinmiyor.Nasıl onların seviyesine düştüm .Yıllarca emek verdiğim adam bana nasıl böyle davranır .tek başıma koca bi aileyle birbirimize girdik.Ben bukadarmı değersizim.insan evladının yanında nasıl bir anneye böyle davranır bildiğiniz dayak yiyecektim itip kalktılar.Tabiki kendimi savundum ama .ölüyorum mutsuzluktan kendimi kimsesiz gibi hissttim.Çok üzgün ve mutsuzum.Toparlayamıyorum kendimi.sağlıklı uyku uyuyamıyorum.Yavrumda çok etkilendi.Kusura bakmayın biraz karışık yazdım sanırım .Bundan sonraki tutumum nasıl olmalı ailesine karşıda (ailesiyle hiçbir problem yoktu görüşürdük)artık asla onlarlada görüşmesini istemiyorum....
Tabiki istemezdim öyle birşey ama gerçekten sınırlarımı zorladı.sonrada ben kötü oldum.nedense görümcene attığın o takat benı rahatlattı.
Canim keske oyle Dedigi an peki , seninle uğraşması gereken kişi ben değilim sen benim muhattabım bile değilsin diyip polisi arasaydın velayet sende olduğu sürece bu tür şeylere gerek kalmadan halledebilirdin. Baba her ne kadar babalık yapmasada karakter yoksunu bi insan olsada senin çocuğunun babası ve cocugunjn yerine koysana kendini ne kadar yaralayıcı olmustur senin "sen ne zaman baba oldunki"demen ve annesini o şekilde itilip kakilarak görmek falan. Gorumcene attgn tokat ve sınır anında onlara soyledigin yanlış bir söz umarım aleyhine olmaz :/Arkadaşlar merhaba,
2 gündür gözyaşımı durduramıyorum6 yıl önce boşandığım adamla birbirimize girdik .6 yıldır hiç görmemiştim hiçbir irtibatımı yoktu.Oğlunuda hiç görmez aramaz sormaz.hafta sonu oğlumu babannesi istedi ona bırkatım.bi kaç gün sonra almaya gittim.ve eski eş kişisiyle karşılaştık sevgilisiyle annesindeymiş(yuvamı yıkan kadın)eski görümcemde orda tabi çocuk 15 gün kalsın dedi kuzenleri geldi dedi .bende dedimki hayır ben yalnız kalamıyorum ayrıca 4 gün kaldı yeterli dedim.birden eski eş kişisi çıktı ortaya s..git.çocukmu almaya geldin buraya ben burdayım burda kalacak die.bende kendimi tutamadım nezaman baba oldun nezaman aradın çocuğu senin hiçbirşeye hakkın yok p....k dedim.s..git seni buraya bidaha adım attığını görmicem s.g. çocuk falan yok .tabi ben cinnet geçirdim hakaretler küfürler havada uçuştu.annesine dedimki sen terbiyesizsin oğlun burda bile bile beni buraya getirtiyorsunuz.susturmuyorsunda oğlunu dedim. falandı filadı herkesle birbirimize girdik .görümceme yapıştırdım bitane çok tahrik etti beni neyse yavrumu aldım .ama 2 gündür gözyaşım dinmiyor.Nasıl onların seviyesine düştüm .Yıllarca emek verdiğim adam bana nasıl böyle davranır .tek başıma koca bi aileyle birbirimize girdik.Ben bukadarmı değersizim.insan evladının yanında nasıl bir anneye böyle davranır bildiğiniz dayak yiyecektim itip kalktılar.Tabiki kendimi savundum ama .ölüyorum mutsuzluktan kendimi kimsesiz gibi hissttim.Çok üzgün ve mutsuzum.Toparlayamıyorum kendimi.sağlıklı uyku uyuyamıyorum.Yavrumda çok etkilendi.Kusura bakmayın biraz karışık yazdım sanırım .Bundan sonraki tutumum nasıl olmalı ailesine karşıda (ailesiyle hiçbir problem yoktu görüşürdük)artık asla onlarlada görüşmesini istemiyorum....
İnsan kendini tutamıyor.Sonradan öyle diyorum.kendime soruyorum susup çıksaydımda bu ezikliği kaldıramazdım.bi kargaşanın içindeyim.çok üzgünüm oğlumun gözünün önünde bunların yaşanması.....Canim keske oyle Dedigi an peki , seninle uğraşması gereken kişi ben değilim sen benim muhattabım bile değilsin diyip polisi arasaydın velayet sende olduğu sürece bu tür şeylere gerek kalmadan halledebilirdin. Baba her ne kadar babalık yapmasada karakter yoksunu bi insan olsada senin çocuğunun babası ve cocugunjn yerine koysana kendini ne kadar yaralayıcı olmustur senin "sen ne zaman baba oldunki"demen ve annesini o şekilde itilip kakilarak görmek falan. Gorumcene attgn tokat ve sınır anında onlara soyledigin yanlış bir söz umarım aleyhine olmaz :/
Aileden biriyle getir götür yapın veya bi yakınınızlazaten 2 haftada bir cumartesi den pazara kadar 1 gün yani
Asla o aileye çocuk göstermek istemiyorum sildiler kendi elleriyle kenmdilerini onlar benim gözümde ne hatır ne gönül bıraktılar.Aileden biriyle getir götür yapın veya bi yakınınızla
En azından bidaha bişey yaparlarsa şahit olur
Ben artık asla yavrumun yüzünü bile göstermek istemiyorum.Zaten dertleride çocuk falan değildi .O adamın orda sevgilisine şov yapmasıydı.yoksa kavgalık tartışmömalık bişey yokki
Gönderme zaten baba çok meraklıysa gelsin görsün .... Bunları gaz döküp yakacaksın aslında da olmuyor işte... Bazıları o da babası filan demiş de yok öyle ana baba olunmuyor kimse kusura bakmasın... Kendi uçkur peşinde koşacak , ne yer ne içer nasıl yaşar düşünmeyecek , kadın kadınlığından vazgeçecek kendini evladına adayacak , yemeyecek yedirecek , giymeyecek giydirecek , büyütüp belli yaşa getirecek sonra bir dallama ama ben de babayım diyecek yok öyle bir dünya kimse kusura bakmasın... Vallahi büyük konuşmayayım ama benim oğlum belli bir yaştan sonra kalkıp bana ama babam derse diyeceğim tek söz sanırım senin annen yok oğlum bundan sonra olurAsla o aileye çocuk göstermek istemiyorum sildiler kendi elleriyle kenmdilerini onlar benim gözümde ne hatır ne gönül bıraktılar.
6 yil olmus bosanali. Bi de belli ki sizinle evli olduğu dönemde birliktelik varmış. Bunca senedir kadına bi nikah kiyamamis da, sizin uzerinizden mi artistlik yapiyor? Bunu goren kadin hala o adamin yaninda mi? Benim bile sinirim bozuldu
Şimdi yaşananlar yaşandı geçti gitti ileriye bak sen böyle kendini yıpratırsan çocuk iyice etkilenir canlan bisey olmamış gibi devam et hayatına gereksiz insanlar için canını sıkmaya degmezİnsan kendini tutamıyor.Sonradan öyle diyorum.kendime soruyorum susup çıksaydımda bu ezikliği kaldıramazdım.bi kargaşanın içindeyim.çok üzgünüm oğlumun gözünün önünde bunların yaşanması.....
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum Tek başıma çok zorluklar çektim hiç kimse yoktu yanımda baba neden vasıfsız en basiti yavrusunun karnesini bile sormamış düşünün buna nasıl baba denir.Baban karneni beğendimi dedim sormadıki diyor.Gönderme zaten baba çok meraklıysa gelsin görsün .... Bunları gaz döküp yakacaksın aslında da olmuyor işte... Bazıları o da babası filan demiş de yok öyle ana baba olunmuyor kimse kusura bakmasın... Kendi uçkur peşinde koşacak , ne yer ne içer nasıl yaşar düşünmeyecek , kadın kadınlığından vazgeçecek kendini evladına adayacak , yemeyecek yedirecek , giymeyecek giydirecek , büyütüp belli yaşa getirecek sonra bir dallama ama ben de babayım diyecek yok öyle bir dünya kimse kusura bakmasın... Vallahi büyük konuşmayayım ama benim oğlum belli bir yaştan sonra kalkıp bana ama babam derse diyeceğim tek söz sanırım senin annen yok oğlum bundan sonra olur
Bende ağzıma ne geldiyse saydım malesef.keşke polisle olsaydı.ama inanın hiç aklıma bile gelmedi o an gözüm dönmüştü.hiç birşey yapmadım gibi hissettim.dertleri çocuk değil dediğim gibi hiçbiri bakamaz bakmazlar yavruma zaten diğer gelinleri almadı oğlanı babanne bakıyor serserinin teki oldu çıktı.ben evlat bırakmam onlaraCanim mahkemeye verirlerse de çocuğun psikolojisini bozdu babası 6 yıldır arayıp sormuyor diye mahkemeye delil sunarsin. Çocuk zaten şahit olur.
Babanne ve halası ile de gorusturuyordum dersin.
Baba kişisi çocuğa kötü örnek oluyor yanında küfürler etti, bundan sonra yanında sosyal hizmet uzmanı olmadan gorusmesini istemiyorum de. Hepten goremesinler de akılları başlarına gelsin.
Sen hiç canını sıkma. Kendileri başlatmışlar. Ağır tahrik ve küfürler varmış. Keşke polisle halletseydin ama sen de insansın. Insan kendini tutamıyor bazen.
o adamı Allahım bildiği gibi yapsın şeref yoksunu...okurken çok üzüldüm...hissiyatınızı anlayabiliyorum..ama güzel günler ikiniz için gelecek inşallah..ayrıca bu işin hukuku nedir bilmyorum ama bence de babannesine göstermeyin..Ben artık asla yavrumun yüzünü bile göstermek istemiyorum.Zaten dertleride çocuk falan değildi .O adamın orda sevgilisine şov yapmasıydı.yoksa kavgalık tartışmömalık bişey yokki
Bak benim çocuğum 6 ay içinde kaza geçirdi bacağına 10 dikiş atıldı , ameliyat oldu (biliyordu baba olacak şerefsiz) , bayram geçti , doğum günü geçti ne aradılar ne sordular.... Onlar kendi 2 çocuklu başka bir adamdan hamile olan , kendininde 2 ayrı kocadan 2 tane çocuğu daha olan kadına ve o kadının başka adamdan olan yeni bebeğine babalık , babaannelik , halalık yapıyorlardı... e devlete göre de hala evlenmemişler... Sonra birden 2 haftadır torunum çocuğum diye bizim huzurumuzu bozmaya başladılar.... 10 tl lik 2 oyuncak ile gelip kandıracak aklı sıra... Benim evladım 5 yaşında 2 haftadır gelmeyeceğim seninle diyerek gitmiyor ama çocuk bu daha ne kadar bunu yapacak... O kadar pislikler ki bulaşmak istemiyorum yoksa korkum da yok ama bana bir şey olursa benim evladım ziyan olur gider diye susuyorum... 5 yaşında ki oğlum sen şimdi git yaza gel belki o zaman seninle gezmeye gelirim dedi sırf bir daha gelmesin diye hava soğuk , hasta olurum , evde kalmak istiyorum dedi kuzumKesinlikle bende böyle düşünüyorum Tek başıma çok zorluklar çektim hiç kimse yoktu yanımda baba neden vasıfsız en basiti yavrusunun karnesini bile sormamış düşünün buna nasıl baba denir.Baban karneni beğendimi dedim sormadıki diyor.
Allah seninde yardımcın olsun.Bundan sonrası için dilerim iyi insanlarla karşılaşırız .Onlara iyilik yapıp sakın ha göstermeyin çocuğu ben yaptım bak boyumun ölçüsünü aldımBak benim çocuğum 6 ay içinde kaza geçirdi bacağına 10 dikiş atıldı , ameliyat oldu (biliyordu baba olacak şerefsiz) , bayram geçti , doğum günü geçti ne aradılar ne sordular.... Onlar kendi 2 çocuklu başka bir adamdan hamile olan , kendininde 2 ayrı kocadan 2 tane çocuğu daha olan kadına ve o kadının başka adamdan olan yeni bebeğine babalık , babaannelik , halalık yapıyorlardı... e devlete göre de hala evlenmemişler... Sonra birden 2 haftadır torunum çocuğum diye bizim huzurumuzu bozmaya başladılar.... 10 tl lik 2 oyuncak ile gelip kandıracak aklı sıra... Benim evladım 5 yaşında 2 haftadır gelmeyeceğim seninle diyerek gitmiyor ama çocuk bu daha ne kadar bunu yapacak... O kadar pislikler ki bulaşmak istemiyorum yoksa korkum da yok ama bana bir şey olursa benim evladım ziyan olur gider diye susuyorum... 5 yaşında ki oğlum sen şimdi git yaza gel belki o zaman seninle gezmeye gelirim dedi sırf bir daha gelmesin diye hava soğuk , hasta olurum , evde kalmak istiyorum dedi kuzumAllah bunları yağmurlu günde bir bardak suya muhtaç etsin İnşallah... Üzülme artık yavruna sarıl , hak etmiş pislikler... Eline sağlık.
Amin Allah evlatlarımızın karşısına iyi insanlar çıkarsın , bizim yaşayamadığımız mutluluğu onlara nasip etsin inşallah. Şimdilik benim oğlum babaanne hala vs gel derse annem olmadan gelmem diyor çıkıyor işin içinden bakalım neler olacakAllah seninde yardımcın olsun.Bundan sonrası için dilerim iyi insanlarla karşılaşırız .Onlara iyilik yapıp sakın ha göstermeyin çocuğu ben yaptım bak boyumun ölçüsünü aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?