toparlayamıyorum kendimi

Sen tek başına çocuğunu besle,büyüt.
Geceni gündüzüne kat.6 yıl boyunca ne hala halalık yapsın,ne baba babalık yapsın.
İyi niyetinle babaannesine götür göster.
Beyefendi hazırdan baba oluversin.
Yok öyle hayat.
Sizi çocuğunuzun önünde soktukları durumun karşılığı olarak,babaanne filan dinlemeyin.
Kurban olsunlar,göstermeyin.

Yahu neden ağlıyorsunuz dişi aslan misali çarpışmışsınız helal olsun.
Ağlayıp üzülmeyin cidden de seviyesiz ve terbiyesiz insanlarmış, bu kadar kavganın çıkacağı belli o görümce kişisi de hayli terbiyesizmiş yazıklar olsun o da anne sözde!
Siz de ağlamayın üzülmeyin olur böyle gerekeni yapmışsınız.

O adam için üzülmüyorum yaşadığım durum için parçalanıyorum resmen.Çocuk babannesini seviyor ama gitmicem artık anne diyor tabiki..
Bence de bu ne rezil bir durum. O kadına da yazıklar olsun bile bile yapmış bunu.
Siz götürmeyin çok görmek isterse sizin evinizde görsün öff ne acı ya

Yasal hakkınız neyse kullanın.
Keşke kavga etmek yerine polis çağırıp cebir yoluyla alsaydınız oğlunuzu.
Ama madem kavga ettiniz görümce yerine adamla sevgilisine yerleştirseydiniz iki tane
Bundan sonra evlerine tek başınıza gitmeyin. Çocuğu bu kavgada yıpratmayın.

sevgilisi içerdeydi çıkmadı .Bende böyle olsun istemezdim .allah ıslah etsin onları .Kimin ne olduğunu görmüş oldum.

ne igrenc insanlar ya helal olsun güclüsünüz. Pislik insanlar ben bile sinir oldum burda 6 yildir niye sevgilisiyle evlenmemis o annesine de görümcenizede yaziklar olsun ben olsam yasal haktan bir dakika fazla bile birakmam.

Konu sahibi kim ne derse desin size helal olsun, susmamışsınız herkesin ağzının payını vermişsiniz. Dünyada tek başına kalsanız bile ne kendinizi ezdirirsiniz ne çocuğunuzu. Umutsuzluğa kapılmanıza gerek yok. Bir daha görüştürmezsiniz olur biter, benzer bir durum yaşanırsa direkt polisle gelin alın çocuğu.

6 yıl olmuş boşanalı..
Sevgilisiyle neden evlenmediğine takıldım bende?

Babasi zaten gorusmuyormus babannesinin gormesine de gerek yoktu bence.bence goturmeyin bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…