toparlayamıyorum kendimi

Bence çok iyi yapmışsınız onlar sövdüğünde sussaydınız daha mı iyiydi? Ohh hepsinin ağzının payını vermişsiniz ne güzel
Ama hiç kendime yakıştıramadım.Oğlum bile makara yapıyor korktunmu oğlum diyorum anneciğim hepsinin hakkından geldin neden korkayım diyor.düşünün yani

Bu hayatta seviyesiz insanlarla muhatap olup da eger cirkinlesmek istemiyorsak yapilacak tek sey var seviyemizi koruyacagiz yoksa onlarin dilinden konusursak bakin yine uzulen biz oluyoruz.

Yani yillardir birikmis ofkeniz varsa bile bakin yine rahatlayamadiniz hatta daha cok sinir oldunuz.

Sizi tuzaga dusurmusler. Tamam siz de bi daha bu tuzaga dusmeyin. Bitmis gitmis bosverin. Yasal haklari kadar gorsunler. İyi ki kurtulmussun bu adamdan, senin oglusunu guzelce yetistirmem icin ruh sagligini koruman onemli bosver ya olanları, zaten onlar boyle oldugu icin bosandin alti yil sonra izin verme seni üzmelerine...

Gerçekten onun nasıl sağlıksız bir insan olduğunu kanıtlarsam hiç göstermeme hakkım olurmu?yasal olarakta

Gerçekten onun nasıl sağlıksız bir insan olduğunu kanıtlarsam hiç göstermeme hakkım olurmu?yasal olarakta
Hiç göstermeme olamaz ama şuan olan görüş zamanını azaltabilirsiniz, sağlıksız bir ortam olduğunu, babanın çocuğu hiç arayıp sormadığını, beni arama diye mesaj attığını, nafakayi icra yolu ile ödediğini ispatlarsınız , çocuğun da ifadesi alınır, yaşı küçük değil çünkü. en azından orda kalmasını engelleyebilirsiniz diye düşünüyorum, günübirlik alır geri getirir.

İyi yapmışsınız. "Aman bi olay çıkmasın" diye diye psikolojisi bozulur insanın. Ama artık öfkenizini salın, çıkarmışsınız işte görümceye bir tokat aşk edip ex pisliğe de küfür ederek.
Mahkemenin belirlediği sınırlar içinde ancak baba görür. Babaanne görsün yok hala görsün diye iyilik etmeyin, insan olsalardı da sizin sunduğunuz güzelliğin kıymetini bilselerdi. Çocuğunuz anlayacak yaşta ise de sorun etmeyin, olabilir şeyler bunlar; insanlar küfür de eder, tokat da atar. Öfkenin dışa vurumu için doğru bir yol olmasa da bazen böyle gösterilebilir anlık durumlar içinde. Kendinizi de suçlamayın, insan dolunca patlar, olur o kadar.
Şahsen ben gerektiği anda şiddete de karşı değilim, görümce sizi itip kakarken elbette o tokadı suratının ortasına yemeliydi. Elinize sağlık.

çocuk kaç yaşında? 8 den büyük diye tahmin ediyorum
mahkeme çocuğa sorar merak etmeyin.
oğlunuzda olgun bir çocuk maşallah.
iş davaya kalırsa korkmayın.
11 yaşında evet baba sevgisine ihtiyacı var sevilmek istiyor babası tarafından ama adam istemiyor.Tüm derdi dediğim gibi şov yapmaktı benide alet etti buna küfürler hakaretler bini bir yerde oldu

Arkamdan terbiyesiz kardeşim iyiki seni boşamış diye bağırındı.Daha bi kaç ay önce evime gelip yemek yiyen çocuğumun küçük kıyafetlerini oğluna giydiren insan hiçbirşey yokken kendi ile alakası olmayan bi duruma karışıp bu durumu hakketti .insanlar nankörrr.

benim de aklımdan aynen bu geçti?
daha o kadınlar neden evlenmemiş ki sevgilisi olacak sorgulamıyor mu hiç?

çocuğunuzun yaşı büyükmüş mahkemede ona da sorulur

Çok zoruma gidiyor yaşadığım durum.durup durup gözyaşı döküyorum.Nedenini bilemiyorum hazmedememekmi?niçin bu hüzün rezil olmakmı?Eski eş kişisi ile ilgili hiçbir hissiyatım yok nötürüm...Bunu bilerek yorum yapmanızı rica ederim.

Tamam işte belli etmiş kendini ne güzel. Bu olay yeni bir başlangıç olsun hayatınızda. Hiç yaşanmasaydı da halası, kademe kademe çocuğunuzun aklını zehirleseydi ve siz fark edemeseydiniz ne olacaktı? Çocuğunuzu babasını istetecek kıvama gün ve gün getirtselerdi? Çocuk bu, kanar yani belli olmaz. Ama şimdi net belli oldu taraflar, herkes de yüzünü gösterdi. Düşünmeyin bu yüzden geriyi, şimdiki zamana bakın ve bu insanı geleceğinize taşımayacağınız için bir tehlikeyi bertaraf ettiğinizi varsayın.
İstediğini demiş olsun, o tokat yeter ona, küfür de ettiysen ohh tamam rahatlamışsındır artık. Takma embesili.

Ben senin yerinde olsam mahkemeye hemen gider baba ile kişisel ilişki tesisinin kaldırılması davası açarım. Gerekçe olarak da 6 yıl boyunca bu hakka sahip olduğu halde kullanmamasını gösteririm. Çocuk kaç yaşında babasını görmek istiyor mu ?
Ona da soracaklar zaten büyükse... Nasıl üzüldüm nasıl içim parçalandı ağlıyorum şu anda... Aynı dert bende var 6 ay hiç arayıp sormayan adam.... neymiş özlemiş o da babaymış şam babası.... nafaka filan da almıyorum üstelik...2 hafta kapıma geldi oğlum gitmedi ama hafta sonu yaklaşırken kalbim sıkışıyor artık

Acsınlar
Mahkeme en fazla haftasonu veya iki haftada bir haftasonu görüş verir
Onunda zaten önüne gecmeye calısmayın cpcuk babasınıda iyi yada kötü bilsin
Ama öyle onların keyiflerince getir götür yapmayın asla

Üzülmeyin hiç,Allah verir hepsinin belasını. İlahi adalet er-geç tecelli eder. Ayrıca çocuğunuz büyüyünce zaten her şeyin farkına varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…