Ama hiç kendime yakıştıramadım.Oğlum bile makara yapıyor korktunmu oğlum diyorum anneciğim hepsinin hakkından geldin neden korkayım diyor.düşünün yaniBence çok iyi yapmışsınız onlar sövdüğünde sussaydınız daha mı iyiydi? Ohh hepsinin ağzının payını vermişsiniz ne güzel
Gerçekten onun nasıl sağlıksız bir insan olduğunu kanıtlarsam hiç göstermeme hakkım olurmu?yasal olaraktaAy pislik yazık çocuğa, ne kadar üzüldüm bu mesajına,içim ezildi. Haklısınız asla baba değil ama maalesef mahkemece tayin edilen görüş günlerine uymazsanız, icra ile gelip alabilir. Yada bir dava açın, bu durumları bir bir anlatın, gerekirse çocuğu da dinlesinler, kalmasını engelleyebilirsiniz, sizin yanınızda görür ancak kısıtlı saat.
Hiç göstermeme olamaz ama şuan olan görüş zamanını azaltabilirsiniz, sağlıksız bir ortam olduğunu, babanın çocuğu hiç arayıp sormadığını, beni arama diye mesaj attığını, nafakayi icra yolu ile ödediğini ispatlarsınız , çocuğun da ifadesi alınır, yaşı küçük değil çünkü. en azından orda kalmasını engelleyebilirsiniz diye düşünüyorum, günübirlik alır geri getirir.Gerçekten onun nasıl sağlıksız bir insan olduğunu kanıtlarsam hiç göstermeme hakkım olurmu?yasal olarakta
11 yaşında evet baba sevgisine ihtiyacı var sevilmek istiyor babası tarafından ama adam istemiyor.Tüm derdi dediğim gibi şov yapmaktı benide alet etti buna küfürler hakaretler bini bir yerde olduçocuk kaç yaşında? 8 den büyük diye tahmin ediyorum
mahkeme çocuğa sorar merak etmeyin.
oğlunuzda olgun bir çocuk maşallah.
iş davaya kalırsa korkmayın.
Ezik gibi kalsaydınız daha mı iyiydi? Doğru olanı yapmışsınızAma hiç kendime yakıştıramadım.Oğlum bile makara yapıyor korktunmu oğlum diyorum anneciğim hepsinin hakkından geldin neden korkayım diyor.düşünün yani
Arkamdan terbiyesiz kardeşim iyiki seni boşamış diye bağırındı.Daha bi kaç ay önce evime gelip yemek yiyen çocuğumun küçük kıyafetlerini oğluna giydiren insan hiçbirşey yokken kendi ile alakası olmayan bi duruma karışıp bu durumu hakketti .insanlar nankörrr.İyi yapmışsınız. "Aman bi olay çıkmasın" diye diye psikolojisi bozulur insanın. Ama artık öfkenizini salın, çıkarmışsınız işte görümceye bir tokat aşk edip ex pisliğe de küfür ederek.
Mahkemenin belirlediği sınırlar içinde ancak baba görür. Babaanne görsün yok hala görsün diye iyilik etmeyin, insan olsalardı da sizin sunduğunuz güzelliğin kıymetini bilselerdi. Çocuğunuz anlayacak yaşta ise de sorun etmeyin, olabilir şeyler bunlar; insanlar küfür de eder, tokat da atar. Öfkenin dışa vurumu için doğru bir yol olmasa da bazen böyle gösterilebilir anlık durumlar içinde. Kendinizi de suçlamayın, insan dolunca patlar, olur o kadar.
Şahsen ben gerektiği anda şiddete de karşı değilim, görümce sizi itip kakarken elbette o tokadı suratının ortasına yemeliydi. Elinize sağlık.
benim de aklımdan aynen bu geçti?6 yil olmus bosanali. Bi de belli ki sizinle evli olduğu dönemde birliktelik varmış. Bunca senedir kadına bi nikah kiyamamis da, sizin uzerinizden mi artistlik yapiyor? Bunu goren kadin hala o adamin yaninda mi? Benim bile sinirim bozuldu
Sağolun biraz olsun rahatlıyorum.yorumlarınızaKeşke orda olsaydım bi güzel ağızlarnı yırtardım
benim de aklımdan aynen bu geçti?
daha o kadınlar neden evlenmemiş ki sevgilisi olacak sorgulamıyor mu hiç? Onu bilmiyorum 6 yıldır birlikteler beraber yaşıyorlar ama resmiyet yok.
çocuğunuzun yaşı büyükmüş mahkemede ona da sorulur
Arkamdan terbiyesiz kardeşim iyiki seni boşamış diye bağırındı.Daha bi kaç ay önce evime gelip yemek yiyen çocuğumun küçük kıyafetlerini oğluna giydiren insan hiçbirşey yokken kendi ile alakası olmayan bi duruma karışıp bu durumu hakketti .insanlar nankörrr.
Acsınlarbabası zaten arayıp sormuyor.neden böyle bi durum oldu anlamadım.babannesigile daga öleceğinizi bilsem yüzünü göstermem oğlumun dedim.hadi bakalım mahkeme açacağız dediler arkamdan bağırarak.Keş oğlunuzmu dava açacak diye bende onlara hakaret ettim.allak bullak hissediyorum kendimi ama
İnşallahÜzülmeyin hiç,Allah verir hepsinin belasını. İlahi adalet er-geç tecelli eder. Ayrıca çocuğunuz büyüyünce zaten her şeyin farkına varır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?