Bizimde boyle tanidigimiz var. Adam aldatti kadin affetti yine olmadi bosandilar. Ama kayinvalide varya yillarca hemen hergun gelip yemek getirdi ilgilendi ellerini uzerlerinden cekmediannemin bekarlık komşusunun oğlu karısını aldatıp boşamış ...
kadın gelin ve torunlarını maddi manevi hep korudu kolladı geçen senede öldü hastayken oğlu çok gelip görmek istemiş ama kabul etmemiş ne kaynanalar var demiştim sizin ki insan bile olamamış ... bile isteye size kumpas kurup metresin önünde küçük düşürmek istemiş oğluda güc gösterisi yapmış ... birdaha göstermeyin kanuni haklar dışında
Bizimde boyle tanidigimiz var. Adam aldatti kadin affetti yine olmadi bosandilar. Ama kayinvalide varya yillarca hemen hergun gelip yemek getirdi ilgilendi ellerini uzerlerinden cekmedi
6 yıldır hala sevgililer mi asıl ona şaştım ben o kadına da acıdım yav şimdiArkadaşlar merhaba,
2 gündür gözyaşımı durduramıyorum6 yıl önce boşandığım adamla birbirimize girdik .6 yıldır hiç görmemiştim hiçbir irtibatımı yoktu.Oğlunuda hiç görmez aramaz sormaz.hafta sonu oğlumu babannesi istedi ona bırkatım.bi kaç gün sonra almaya gittim.ve eski eş kişisiyle karşılaştık sevgilisiyle annesindeymiş(yuvamı yıkan kadın)eski görümcemde orda tabi çocuk 15 gün kalsın dedi kuzenleri geldi dedi .bende dedimki hayır ben yalnız kalamıyorum ayrıca 4 gün kaldı yeterli dedim.birden eski eş kişisi çıktı ortaya s..git.çocukmu almaya geldin buraya ben burdayım burda kalacak die.bende kendimi tutamadım nezaman baba oldun nezaman aradın çocuğu senin hiçbirşeye hakkın yok p....k dedim.s..git seni buraya bidaha adım attığını görmicem s.g. çocuk falan yok .tabi ben cinnet geçirdim hakaretler küfürler havada uçuştu.annesine dedimki sen terbiyesizsin oğlun burda bile bile beni buraya getirtiyorsunuz.susturmuyorsunda oğlunu dedim. falandı filadı herkesle birbirimize girdik .görümceme yapıştırdım bitane çok tahrik etti beni neyse yavrumu aldım .ama 2 gündür gözyaşım dinmiyor.Nasıl onların seviyesine düştüm .Yıllarca emek verdiğim adam bana nasıl böyle davranır .tek başıma koca bi aileyle birbirimize girdik.Ben bukadarmı değersizim.insan evladının yanında nasıl bir anneye böyle davranır bildiğiniz dayak yiyecektim itip kalktılar.Tabiki kendimi savundum ama .ölüyorum mutsuzluktan kendimi kimsesiz gibi hissttim.Çok üzgün ve mutsuzum.Toparlayamıyorum kendimi.sağlıklı uyku uyuyamıyorum.Yavrumda çok etkilendi.Kusura bakmayın biraz karışık yazdım sanırım .Bundan sonraki tutumum nasıl olmalı ailesine karşıda (ailesiyle hiçbir problem yoktu görüşürdük)artık asla onlarlada görüşmesini istemiyorum....
Ben artık asla yavrumun yüzünü bile göstermek istemiyorum.Zaten dertleride çocuk falan değildi .O adamın orda sevgilisine şov yapmasıydı.yoksa kavgalık tartışmömalık bişey yokki
Eline sağlık canımArkadaşlar merhaba,
2 gündür gözyaşımı durduramıyorum6 yıl önce boşandığım adamla birbirimize girdik .6 yıldır hiç görmemiştim hiçbir irtibatımı yoktu.Oğlunuda hiç görmez aramaz sormaz.hafta sonu oğlumu babannesi istedi ona bırkatım.bi kaç gün sonra almaya gittim.ve eski eş kişisiyle karşılaştık sevgilisiyle annesindeymiş(yuvamı yıkan kadın)eski görümcemde orda tabi çocuk 15 gün kalsın dedi kuzenleri geldi dedi .bende dedimki hayır ben yalnız kalamıyorum ayrıca 4 gün kaldı yeterli dedim.birden eski eş kişisi çıktı ortaya s..git.çocukmu almaya geldin buraya ben burdayım burda kalacak die.bende kendimi tutamadım nezaman baba oldun nezaman aradın çocuğu senin hiçbirşeye hakkın yok p....k dedim.s..git seni buraya bidaha adım attığını görmicem s.g. çocuk falan yok .tabi ben cinnet geçirdim hakaretler küfürler havada uçuştu.annesine dedimki sen terbiyesizsin oğlun burda bile bile beni buraya getirtiyorsunuz.susturmuyorsunda oğlunu dedim. falandı filadı herkesle birbirimize girdik .görümceme yapıştırdım bitane çok tahrik etti beni neyse yavrumu aldım .ama 2 gündür gözyaşım dinmiyor.Nasıl onların seviyesine düştüm .Yıllarca emek verdiğim adam bana nasıl böyle davranır .tek başıma koca bi aileyle birbirimize girdik.Ben bukadarmı değersizim.insan evladının yanında nasıl bir anneye böyle davranır bildiğiniz dayak yiyecektim itip kalktılar.Tabiki kendimi savundum ama .ölüyorum mutsuzluktan kendimi kimsesiz gibi hissttim.Çok üzgün ve mutsuzum.Toparlayamıyorum kendimi.sağlıklı uyku uyuyamıyorum.Yavrumda çok etkilendi.Kusura bakmayın biraz karışık yazdım sanırım .Bundan sonraki tutumum nasıl olmalı ailesine karşıda (ailesiyle hiçbir problem yoktu görüşürdük)artık asla onlarlada görüşmesini istemiyorum....
Ben olsam yuvamı yıkan insanlara ve 6 yıldır çocuğu görmemiş sormamış sözde babaya çocuk göstermezdimArkadaşlar merhaba,
Sana saygi duymayana sen de duyma
Sil hepsini sokakta gorursen yolunu degistir ciddi anlamda.
Salak seyler[/QUOTE,
Nekadar haklısınız kendi akrabaları aradı öz akrabaları aynısını söyledi onları sokakta görsen yolu değiştir dedi.kardeşim kardeşimin çocukları ama ar damarları çatlamış saygı sevgi utanma y
Evet6 yıldır hala sevgililer mi asıl ona şaştım ben o kadına da acıdım yav şimdi
Aslında şer gibi görünen işlerin sonunda hayır vardırAsla o aileye çocuk göstermek istemiyorum sildiler kendi elleriyle kenmdilerini onlar benim gözümde ne hatır ne gönül bıraktılar.
Ayrılık sebebimiz oydu zaten.sonrasındada iftiralar attılar falan millete beni kötülemeye çalıştılar.Ama herkes onların nasıl bir insan olduklarını anladılar .yaşanan çok şey var hiç bu zamana kadar bukadar diyaloğa girmemiştik .belkide hırsımın bir patlamasıydı.Keşke o ex kocan olacak hayvanata da okkalı bir tokat patlatsaydın, pis hayvan. Valla ben olsam bağırır çağırır ortalığı ayağa kaldırırdım, hemen karakola gider şikayetçi olurdum bana saldırdılar ailece diye. Çirkeflik ısteyene en alasını yapacaksın ki aklı başına gelsin. Pislikler bilerek yapmışlar. O kadınla kocan siz evliyken de mi sevgilileri ?
Yuva yıkanın yuvası olmazmış,bak o da evlenememiş kaç senedir onu da oyalıyorlar. İyi yapmışsın içinde kalmamış en azından. Keşke kavgadan sonra şikayetçi olsaydın belki çocuğu görme sürelerini sınırlayabilirdin. Bırak görmek isteyen herif gelsin evinden alsın, hiç yorma kendini. Hatta uzağa taşınsan üşenir gelip zırt bırt alamazlar da çocuğu, rahat edersin.Ayrılık sebebimiz oydu zaten.sonrasındada iftiralar attılar falan millete beni kötülemeye çalıştılar.Ama herkes onların nasıl bir insan olduklarını anladılar .yaşanan çok şey var hiç bu zamana kadar bukadar diyaloğa girmemiştik .belkide hırsımın bir patlamasıydı.
sevgili ezelden vardıYalnız var ya boşanmış çocuklu adamların, yıllarca çocuklarını umursamayıp sevgili yapınca çocuklarını nasıl da ortaya getirdiklerinin canlı örneği
Valla imkanlar şartlar el verse evide taşıyacağım yaza inşallahYuva yıkanın yuvası olmazmış,bak o da evlenememiş kaç senedir onu da oyalıyorlar. İyi yapmışsın içinde kalmamış en azından. Keşke kavgadan sonra şikayetçi olsaydın belki çocuğu görme sürelerini sınırlayabilirdin. Bırak görmek isteyen herif gelsin evinden alsın, hiç yorma kendini. Hatta uzağa taşınsan üşenir gelip zırt bırt alamazlar da çocuğu, rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?