toparlayamıyorum kendimi

Bizimde boyle tanidigimiz var. Adam aldatti kadin affetti yine olmadi bosandilar. Ama kayinvalide varya yillarca hemen hergun gelip yemek getirdi ilgilendi ellerini uzerlerinden cekmedi

götürme çocuğu bir daha? o taraftan kimseyle görüştürme çok mu lazım cidden.

Bizimde boyle tanidigimiz var. Adam aldatti kadin affetti yine olmadi bosandilar. Ama kayinvalide varya yillarca hemen hergun gelip yemek getirdi ilgilendi ellerini uzerlerinden cekmedi

annelik sadece doğurmakla olmadığı gibi sadece doğurduğuna da olmamalı ... ilk önce insan olmak gerek tabi

6 yıldır hala sevgililer mi asıl ona şaştım ben o kadına da acıdım yav şimdi

Sakin uzulmeyin gerekeni yapmissiniz, eger yapmasaydiniz omur boyu dizlerinizi doverdiniz ah ben niye sustum diye.
Cocugun yaninda olmasi hos olmamis tabi ama bi de soyle dusunun. Eski eşinizin s.git sana cocuk yok demesi ustune sussaydiniz oglunuzun karsisinda ezilecektiniz onun gozunde kendini koruyamayan bir aciz olacaktiniz belki de. Simdi vay be annem hepsinin hakkindan nasil geldi diyordur.

Bu arada kanun falan pek bilmem ama siz dava acamiyor musunuz ki acaba, oglunu 6 yil gormedi bu adam nafakayi da icra yoluyla aldik bundan sonra gorusmeye hakki olmasin falan diye?

Çocuk görmediyse eğer çok iyi yapmışsınız. Keşke bi tane de o eski kocanız olacak pisliğe çaksaydınız. Bir dahada götürmeyin. Ne kadar iyi oluraanız olun el kızısınuz. Eski kocanız ne pislik yapmış olursa olsa oğuşşarı ve onu kayıracaklardır. Uzak durun en temizi.

Keşke o ex kocan olacak hayvanata da okkalı bir tokat patlatsaydın, pis hayvan. Valla ben olsam bağırır çağırır ortalığı ayağa kaldırırdım, hemen karakola gider şikayetçi olurdum bana saldırdılar ailece diye. Çirkeflik ısteyene en alasını yapacaksın ki aklı başına gelsin. Pislikler bilerek yapmışlar. O kadınla kocan siz evliyken de mi sevgilileri ?

Çocuga üzüldüm.
Ömür boyu etkilerini taşıcak bu durumların...

Bütün yorumları okuyamadım ama insanlar yapar, istedikleri olmayınca her türlü şeyi yapar bir çoğu. Bu sizin ederinizi değil, onların yapısını gösterir. Onların sülalesi varsa, sizin anneliğiniz var. Kendinizi de çocuğunuzu da onlara yıprattırmayın. Gözyaşınızı bile hak etmiyorlar.

Cevapsız kalsaydınız şuan daha sinirli öfkeli olacaktınız.
Ama hiç dert edecek bir durum yok.
Olması gerekiyormuş olmuş. Diyip geçin.
Hiçte üzülmeyin. Sarılın yavrunuza mis gibi..
Valla haklı haklılığından utandıkça,haksız arsız olmuş çıkmış.
Birazda kötülüğü pisliği yapanlar utansın boşverinnn keyfinize bakın..

Ben artık asla yavrumun yüzünü bile göstermek istemiyorum.Zaten dertleride çocuk falan değildi .O adamın orda sevgilisine şov yapmasıydı.yoksa kavgalık tartışmömalık bişey yokki

Şov mu bu? Benim görüştüğüm insan eski eşine böyle davransa koşarak uzaklaşırdım. Hatta kadına da yardım ederdim. Gerçi evli erkeklerle olan kadınlardan ne beklersin?

Oğlunuzun yanında olmasaydı iyiydi ama.. Üzmeyin kendinizi, içinizi dökmüşsünüz ohh. Onlar kim ki? B.kların da boğulsunlar.

Eline sağlık canım
Üzülme o onların pisliği Allah bilir ne düşündüler sen bir daha çocuğu almaya tek başına gitme

Ben olsam yuvamı yıkan insanlara ve 6 yıldır çocuğu görmemiş sormamış sözde babaya çocuk göstermezdim
Polis eşliğinde görüş hakkı alabiliyorlarsa alır bundan sonra
Babaanne hala zırt vırt ta mahkeme mahkeme uğraşır görüş hakkı almak için

6 yıldır hala sevgililer mi asıl ona şaştım ben o kadına da acıdım yav şimdi
Evet

Asla o aileye çocuk göstermek istemiyorum sildiler kendi elleriyle kenmdilerini onlar benim gözümde ne hatır ne gönül bıraktılar.
Aslında şer gibi görünen işlerin sonunda hayır vardır
Bu olay olmasaydı o ex görümcenin gerçek yüzünü göremeyecektin
Ya yüzünüze gülüp arkanızdan oğlunuz doldursalardı ya yavaş yavaş kendilerine çekmeye çalışsalardı

Ayrılık sebebimiz oydu zaten.sonrasındada iftiralar attılar falan millete beni kötülemeye çalıştılar.Ama herkes onların nasıl bir insan olduklarını anladılar .yaşanan çok şey var hiç bu zamana kadar bukadar diyaloğa girmemiştik .belkide hırsımın bir patlamasıydı.

Yuva yıkanın yuvası olmazmış,bak o da evlenememiş kaç senedir onu da oyalıyorlar. İyi yapmışsın içinde kalmamış en azından. Keşke kavgadan sonra şikayetçi olsaydın belki çocuğu görme sürelerini sınırlayabilirdin. Bırak görmek isteyen herif gelsin evinden alsın, hiç yorma kendini. Hatta uzağa taşınsan üşenir gelip zırt bırt alamazlar da çocuğu, rahat edersin.

Yalnız var ya boşanmış çocuklu adamların, yıllarca çocuklarını umursamayıp sevgili yapınca çocuklarını nasıl da ortaya getirdiklerinin canlı örneği

Valla imkanlar şartlar el verse evide taşıyacağım yaza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…