- 23 Ağustos 2012
- 51.915
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.829
- 898
Ezik gibi kalsaydınız daha mı iyiydi? Doğru olanı yapmışsınız
Keşke orda olsaydım bi güzel ağızlarnı yırtardım
Hayır altta kaldığımı düşünmüyorum zaten kendimi yanlış ifa etmek istemem.sadece kendime yakıştıramadım görümceme vurmamın sebebi beni itip kalktı götüremezsin çocuğu kalsın burda terbiyesizlik yapıyosun falan diye kendini yırtıyordu .eski eş kişisi hakaretler saydırıyordu.kv kişisi hiç sesini çıkartmadı.Ben itilip kakildiginizi hiiiiiiiiic dusunmuyorum.
Burda yazan diger kadinlar gibi aglayip zirildanmamissiniz. Gorumceye cakmissiniz, eski ese agziniza geleni saymissiniz.....ziyade olsun ablam keske ex kvye de gecirseydin bir tane. Gayet iyi yapmissiniz, elinize dilinize saglik.
Hayır altta kaldığımı düşünmüyorum zaten kendimi yanlış ifa etmek istemem.sadece kendime yakıştıramadım görümceme vurmamın sebebi beni itip kalktı götüremezsin çocuğu kalsın burda terbiyesizlik yapıyosun falan diye kendini yırtıyordu .eski eş kişisi hakaretler saydırıyordu.kv kişisi hiç sesini çıkartmadı.
Vaay pis gorumceye bak senin eve gelsin yemegini yesin ve seni itip kakalasin. Keske 1 tane daha caksaydin.Hayır altta kaldığımı düşünmüyorum zaten kendimi yanlış ifa etmek istemem.sadece kendime yakıştıramadım görümceme vurmamın sebebi beni itip kalktı götüremezsin çocuğu kalsın burda terbiyesizlik yapıyosun falan diye kendini yırtıyordu .eski eş kişisi hakaretler saydırıyordu.kv kişisi hiç sesini çıkartmadı.
Sana saygi duymayana sen de duymabütün heryerden herkesi engelledim.Keza oğlumdanda aynı şekilde .Keşke evimizide bilmeselerdi.onlar için torunda evlatta önemli değil ben gerçek yüzlerini zaten biliyorum.Korkum yok kimseden.kendi yaşadığım duruma kendime oğluma üzülüyorum.Yoksa onlar hiçbirşey değil gözümde eskiden saygım vardı o da kalmadı onlara karşı.
İnşallah yuva yıkan o kadının da bir yuvası olmaz hiç. İnşallah asla evlenemezler. Çocuğunuzu da babaannesine götürmeyen. O da oldukça suçlu bilerek bunu yapmış çünkü. Hepsi beter olsunBen artık asla yavrumun yüzünü bile göstermek istemiyorum.Zaten dertleride çocuk falan değildi .O adamın orda sevgilisine şov yapmasıydı.yoksa kavgalık tartışmömalık bişey yokki
Ellerin dert görmesin.Hayır altta kaldığımı düşünmüyorum zaten kendimi yanlış ifa etmek istemem.sadece kendime yakıştıramadım görümceme vurmamın sebebi beni itip kalktı götüremezsin çocuğu kalsın burda terbiyesizlik yapıyosun falan diye kendini yırtıyordu .eski eş kişisi hakaretler saydırıyordu.kv kişisi hiç sesini çıkartmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?