toparlayamıyorum kendimi

Ben itilip kakildiginizi hiiiiiiiiic dusunmuyorum.
Burda yazan diger kadinlar gibi aglayip zirildanmamissiniz. Gorumceye cakmissiniz, eski ese agziniza geleni saymissiniz.....ziyade olsun ablam keske ex kvye de gecirseydin bir tane. Gayet iyi yapmissiniz, elinize dilinize saglik.

Hayır altta kaldığımı düşünmüyorum zaten kendimi yanlış ifa etmek istemem.sadece kendime yakıştıramadım görümceme vurmamın sebebi beni itip kalktı götüremezsin çocuğu kalsın burda terbiyesizlik yapıyosun falan diye kendini yırtıyordu .eski eş kişisi hakaretler saydırıyordu.kv kişisi hiç sesini çıkartmadı.

Bence boylesi daha iyi olmus. Hadlerini bildirmeseydin, bugun belki icinde kalacakti, keske agizlarina carpsaydim bir tane diyecektin. Bosver, gayet iyi yapmissin ablam.

Vaay pis gorumceye bak senin eve gelsin yemegini yesin ve seni itip kakalasin. Keske 1 tane daha caksaydin.
Ama için rahat olsun hiç kendine kızıp üzülme. Ne hakları varsa görsünler.

bütün heryerden herkesi engelledim.Keza oğlumdanda aynı şekilde .Keşke evimizide bilmeselerdi.onlar için torunda evlatta önemli değil ben gerçek yüzlerini zaten biliyorum.Korkum yok kimseden.kendi yaşadığım duruma kendime oğluma üzülüyorum.Yoksa onlar hiçbirşey değil gözümde eskiden saygım vardı o da kalmadı onlara karşı.

Sana saygi duymayana sen de duyma

Sil hepsini sokakta gorursen yolunu degistir ciddi anlamda.
Salak seyler

Babaannenin gorme hakki yok. Gormesi icin de ayagina goturneyin bir daha. Gorecekse sizin eve gelsin. Resmen tuzak kurulmus. Boyle bir ortama bile bile sokulmussunuz. Sevgilisinin yaninda kendini iyi baba olarak gostermeye calismis. Dahasi sevgilisine kendince birseyleri kanitlamaya calismis. Hic uzuomeyin. Altin yere dusse de degerini kaybetmez. Bir daha evladinizi kimseninnayagina goturmeyin. Babaanne ile de gorusmeyin.

Adam igrenc bir pislikmis. Oglunu aramayan ve sormayan adamin sevgilisinin yaninda horozlanmasi ayri komik.

Oglunuzun boyle cirkef tipleri gormemesi daha makbul valla.

Ben artık asla yavrumun yüzünü bile göstermek istemiyorum.Zaten dertleride çocuk falan değildi .O adamın orda sevgilisine şov yapmasıydı.yoksa kavgalık tartışmömalık bişey yokki
İnşallah yuva yıkan o kadının da bir yuvası olmaz hiç. İnşallah asla evlenemezler. Çocuğunuzu da babaannesine götürmeyen. O da oldukça suçlu bilerek bunu yapmış çünkü. Hepsi beter olsun

hiç üzülmeyin, akıllarısıra şov yapmışlar.
elinize, ağzınıza sağlık. durup dururken çıldırmadınız ya, çıldırtmasalarmış. onlarda tırsmıştır, tekrarlamaya çekinirler. sessiz kalsaydınız daha da azıtırlardı.
bir daha yüzümüzü göremezler, bitti gitti deyin, unutmaya çalışın.

Ellerin dert görmesin.
Baya bilinçli yapmışlar.

Eski esin zaten derdi cocuk olsaydi bu zamana kadar her ihtiyacini karsilar gorus gunlerinide kacirmazdi cocuga karsi zaten bi duskunlugu yok en iyisi gostermemek bizim toplumda erkekler zaten kadini bosar cocuga dogru duzgun bakmaz ama boylede cocuga cok duskun gibi kavga eder trajikomik ulkem tek degilsin ama bi daha cocugunun bu tarz olaylarin ortasinda kalmasina izin verme

cok sinir bozucu
dişisinin yanında şov yapmıs tavuzkuşu resmen terbıyesız adam
haklısınız ... ben olsam bırdaha asla oraya gıtmezdım yasal hakkı dısında gorusmesıne de ızın vermezdım cocugumun

bu gorumce bana tokat attı dıye dava falan acmasın ? herkesı sahıt gosterıp

annemin bekarlık komşusunun oğlu karısını aldatıp boşamış ...
kadın gelin ve torunlarını maddi manevi hep korudu kolladı geçen senede öldü hastayken oğlu çok gelip görmek istemiş ama kabul etmemiş ne kaynanalar var demiştim sizin ki insan bile olamamış ... bile isteye size kumpas kurup metresin önünde küçük düşürmek istemiş oğluda güc gösterisi yapmış ... birdaha göstermeyin kanuni haklar dışında

Anliyorum hissettiklerinizi. Ama siz o an yaomaniz gerekeni yapmissiniz. Sizi siz olmaktan cikarmislar. Ama bilincli ama bilicsiz bilmiyorum. Kendilerini hem cocuklari hem baskalarinin gozunde dusurmusler. Siz hakli olansiniz bunu 11 yasindaki oglunuz bile goruyor siz de gorun. Hak etmediginiz seyleri yasadiginiz icin agliyorsunuz. Ama oluyor boyle seyler hayatta her zaman cizgimizi bozmadan durumu idare edemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…