Toparlıyamıyorum kendimi bana bi el atın güç verin.

Kendinizle çelişiyorsunuz

Keşke evlilik bu kadar basit olsaydı. Meşru sex. Bende güvenilir insan aramışım. Çpcuğuma düzgün baba aramışım. Bende ne zorlamışım kendimi. İhtiyaca binaen biri yetermiş.
Bunlar çok arabesk geliyor
Evlenmeden de birine güvenebilirsiniz beraber aynı evde yaşasaydınız o zaman neden evlendiniz ki?
Her şey seks demedim ama türkiye de o imzanın amacı o dedim her şeyi meşrulaştırmak

Ne bileyim o kadar önemsizse beraber yaşayıp çocuk yapabilirdiniz

Bunu yapmam lazım ama hiç bir kıyafetim olmuyor bi iki bişeyler alayım.

Paikologlar o kadar pahalı ki ben bu işin peşini bırakırsam bizden harika kankalar olacak. Uzun süre ilişkiye girmemek spermi azaltır mı acaba daha çocuk istiyorum çünkü alakası var mı acaba
Sizinle sevişmek istemeyen adamdan , daha fazla çocuk yapmak istiyorsunuz . Çok mantıkli

Problem sizin değil eşinizin cinsel olarak sizi çekici bulmaması. Bunun düzelmesi çok olası değil , çünkü eşiniz bu durumun düzelmesi için bir çaba göstermiyor. Kanki olarak yaşamayı kabul ediyorsanız tamam, sonuçta sizin kararınız. Ama cinsel olarak tahmin etmiyen bir eşin kankiliği bir süre sonra batmaya başlar size. O saatlerce muhabbet en sonunda " ne biçim erkeksin sen, seni anan erkek olarak doğurmamış " lafı çıkacak ağzınızdan. Nereden mi biliyorum , sizinle aynı durumu yaşayıp , 10 yıl sonra sinir hastası olup , en sonunda boşanma davası açan müvekkilimin anlattıklarından. Onun da kocası çok iyiydi evine bağlı , parasını esirgemeyen, karısına ve çocuğuna er istediğini alan. Ama sonuçta o yatağa girince seninle sevişmek istiyorum yerine , iyi geceler deyip arkasını dönüp yatan bir adam. Kocanızın size cinsel ilgi duymasını değiştirmeniz mümkün değil , kocanız böyle bir adam. Önemli olan sizin bu durumu kabul edip etmemeniz.

Daha dün bir konuya aynı yorumu yaptım..evlilikte eşler kanka gibi arkadaş gibi olmamalı.bu en büyük hata kesinlikle...
Kilo almanız dişiliğinizi kullanmanıza engel olmamalı..siz kadınsınız ve erkeği baştan çıkartmanın yolunu bir şekilde bulursunuz
İlla 90 60 90 olmanıza gerek yok temiz bakımlı birazda meşrep olmak kafi
Bu konu üzerinden girelim konuya tecrübeli hanımlar el atsın lütfen

Aynen katılıyorum 90.60.90 olmaya gerek yok bakım cilve olduğu zaman devamı gelir

Sizinle sevişmek istemeyen adamdan , daha fazla çocuk yapmak istiyorsunuz . Çok mantıkli
ilk zamanlar beni arzulamadığı düşüncesiyle çok tartıştık ama kısaca eşimden bahsedeyim sigara alkol oyun başında pinekleme dizikolik vs yok kitap kurdudur. Mast. Yapmaz prno izlemez hiç yakalamadım birbirimizin duşuna pat diye dalarız. Direk işten eve gelir sürekli beraber bişeyler yaparız. Açık havayı seviyoruz hafta sonu kamp vs yapardık. Doğu tarafındayız. Tam ortamı. Cinsel isteği olsaydı da bni arzulamasaydı başka şeylere yönelirdi en azından mast.a. Adam istemiyor. Psikolog isteksizliğini psikolojik olarak yoğun olmasına bağlamıştı. Kafası dolu. İş kendi öz ailesi sorunları vs. Bemce tembel bide bnm düşüncem

Bnde psikolojik olarak yorgunum. Ha desem bi kalksam. Kızımda öyle sakin ki maşallah yormuyor beni. Bize odaklanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…