Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

Bu arada sende de oluyo mu cnm, her gun bugun ceyizin icin ne yaptin die sorar duruma geldim..Saka bi yana cnm yaza cok fazla detay birakmak istemiyorum buyuk esyalarla ugrasacagim icin nasipse..

Valla ya aynen tatlım, rüyalarıma giriyor artık kaydirigubbakcemile3.
Ben de bir şey bırakmak istemiyorum aslında ama eksik de bitmiyor hiç. Kapat kapat hala açık var.:sinifsinif:
İnsanın gördükçe alası geliyor bir de.

Çok masraflı bir ceyiz alışverişi olmuş herşeyin çok güzel de 3 takım bornozu 3 tane saç kurutma makinasını ne yapacaksın bence onlar biraz gereksiz olmuş.İyi günlerde mutlulukla kullan...

Teşekkür ederim canım, iyi dileklerin için.
Sorunun cevabı topiğimde, 5-6 arkadaşa cevap vermiştim, orda bulabilirsin :).

Canım hepsi harika güle güle kullan inşallah,cnm nereden nasıl buluyorsun o kadar güzeller ki,ben çok araştırmama rağmen bana çok farklı gelen,değişik şeyler gördüm sende,mesela karıştırma kapların,süzgeçlerin,kedili mücevverlerin nereden diye sorsam:))Hepsi harika:)

Teşekkür ederim canım, hepimiz aldıklarımızı güle güle kullanalım inşallah.
Valla bu alınanlar 3 sene gibi bir zamana yayılarak alındığı için canım, hoşuma gidenleri buldukça yavaş yavaş aldım.
Son eklediğim karıştrma kabım ve süzgecim Tantitoni. Bir süzgeç daha var, metal; onu İkea'dan almıştım ama Mudo'da da var. Kedili mücevher tabağım da Mudo'dan canım.

Teşekkür ederim tatlıcım, sen de güle güle kullan e mi?zemuszemus
Ben de peynir saklama kabından almak istiyorum ama nişanlım yeter artık tupper alma, mutfakta yer kalmayacak diyor kaydirigubbakcemile3. Antartika serisinden de almıştım, kullanan arkadaşlar falan çok memnun. Okula yemek getirirken bile onlarla getiriyorlar. Sadece salçalı bir şey koymayacaksın içine onun haricinde her şeyi koyabilirsin :).

oyleymis cnm ya, kofte,nohut vs. koyanlar var cok memnunlar..Bakalim insallah ben de istiyorum cnm..

antartika serisi dediginiz difriz icin olan seri degilmi???

ya cnm bu arada sen elektrikli caydanlik aldin mi..Bu ay nisanlim onu alicak gibi ama model begenemedim..Tefal gecti aklimdan ama o da tezgahta cok yer kaplar gibi geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…