sen de gule gule kullan tatlicim..:1hug:.Cok guzel gorunuolar...
Bu arada sende de oluyo mu cnm, her gun bugun ceyizin icin ne yaptin die sorar duruma geldim..Saka bi yana cnm yaza cok fazla detay birakmak istemiyorum buyuk esyalarla ugrasacagim icin nasipse..
Çok masraflı bir ceyiz alışverişi olmuş herşeyin çok güzel de 3 takım bornozu 3 tane saç kurutma makinasını ne yapacaksın bence onlar biraz gereksiz olmuş.İyi günlerde mutlulukla kullan...
Canım hepsi harika güle güle kullan inşallah,cnm nereden nasıl buluyorsun o kadar güzeller ki,ben çok araştırmama rağmen bana çok farklı gelen,değişik şeyler gördüm sende,mesela karıştırma kapların,süzgeçlerin,kedili mücevverlerin nereden diye sorsam:))Hepsi harika:)
ben de bu ay prenses tacindan ve mini peynir saklama kabindan siparis ettim cnm, çok şık duruyor silikon almak yerine bu daha mantikli sanirim..Gule gule kullan insallah..Bi de antartika serisini almak istiyorum ama onu artik istanbuldan alamiycam..
ben de bu ay prenses tacindan ve mini peynir saklama kabindan siparis ettim cnm, çok şık duruyor silikon almak yerine bu daha mantikli sanirim..Gule gule kullan insallah..Bi de antartika serisini almak istiyorum ama onu artik istanbuldan alamiycam..
oyleymis cnm ya, kofte,nohut vs. koyanlar var cok memnunlar..Bakalim insallah ben de istiyorum cnm..Teşekkür ederim tatlıcım, sen de güle güle kullan e mi?zemuszemus
Ben de peynir saklama kabından almak istiyorum ama nişanlım yeter artık tupper alma, mutfakta yer kalmayacak diyor kaydirigubbakcemile3. Antartika serisinden de almıştım, kullanan arkadaşlar falan çok memnun. Okula yemek getirirken bile onlarla getiriyorlar. Sadece salçalı bir şey koymayacaksın içine onun haricinde her şeyi koyabilirsin :).
oyleymis cnm ya, kofte,nohut vs. koyanlar var cok memnunlar..Bakalim insallah ben de istiyorum cnm..
Teşekkür ederim tatlıcım, sen de güle güle kullan e mi?zemuszemus
Ben de peynir saklama kabından almak istiyorum ama nişanlım yeter artık tupper alma, mutfakta yer kalmayacak diyor kaydirigubbakcemile3. Antartika serisinden de almıştım, kullanan arkadaşlar falan çok memnun. Okula yemek getirirken bile onlarla getiriyorlar. Sadece salçalı bir şey koymayacaksın içine onun haricinde her şeyi koyabilirsin :).
antartika serisi dediginiz difriz icin olan seri degilmi???
antartika serisi dediginiz difriz icin olan seri degilmi???
ya cnm bu arada sen elektrikli caydanlik aldin mi..Bu ay nisanlim onu alicak gibi ama model begenemedim..Tefal gecti aklimdan ama o da tezgahta cok yer kaplar gibi geldi bana..[/QUOTE
Henüz almadım canım. Su ısıtıcı da almadım. Acaba diyorum bir çaycı mı alsam, su ısıtıcı işlevini de görse. Ben de moden beğenemedim, karar vermiş değilim yani.
Sen ikisini de alacak mısın?
cnm yok ikisini alma bence cayci daha mantikli sonucta caydanlikta su da kaynatabilirsin tezgahta gereksiz yer kaplar ikisi bana sorarsan ama model begenemedim bi turlu ya aklindan bisi gecmio mu senin peki..fisfisfisya cnm bu arada sen elektrikli caydanlik aldin mi..Bu ay nisanlim onu alicak gibi ama model begenemedim..Tefal gecti aklimdan ama o da tezgahta cok yer kaplar gibi geldi bana..[/QUOTE
Henüz almadım canım. Su ısıtıcı da almadım. Acaba diyorum bir çaycı mı alsam, su ısıtıcı işlevini de görse. Ben de moden beğenemedim, karar vermiş değilim yani.
Sen ikisini de alacak mısın?
cnm yok ikisini alma bence cayci daha mantikli sonucta caydanlikta su da kaynatabilirsin tezgahta gereksiz yer kaplar ikisi bana sorarsan ama model begenemedim bi turlu ya aklindan bisi gecmio mu senin peki..fisfisfis
Ben de öyle düşünüyorum canım. Yok valla hiçbir marka geçmiyor aklımdan karar vermiş değilim. Arkadaşlar Felix kullanıyorlar, çok memnunuz diyorlar ama...
bu arada not derdi yok, yapicak is yok surekli kulupteyim..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?