canim ben kirmizi metal ya da sadece metal kullanmayi planliyorum..Su isiiticimi almadim mesela onu inox dusunuyorum..Sen de oyle yapabilirsin cnm..Ben kati meyve sikacagimi, blender setimi eskiden aldigim icin onlar beyaz oldular benim..yerimsenibenBu arada Miss'cim ve topiğimi okuyan diğer arkadaşlar, bir şey danışacağım size.
Şimdi benim beyaz eşyalarım inox, mutfakta kullanacağım bazı aksesuarlar da paslanmaz çelik. Küçük ev aletlerinden bir kısmını aldım (katı meyve sıkacağı, fritöz, blender seti...). Alınacak çay kahve makinesi ya da su ısıtıcı, tost makinesi, ekmek kızartma makinesi... kaldı. Bunları takım almak istiyorum. Sorum şu sizce bunları metal mi alsam, metalli kırmızılı mı yoksa metal-siyah mı alsam?
canim ben kirmizi metal ya da sadece metal kullanmayi planliyorum..Su isiiticimi almadim mesela onu inox dusunuyorum..Sen de oyle yapabilirsin cnm..Ben kati meyve sikacagimi, blender setimi eskiden aldigim icin onlar beyaz oldular benim..yerimseniben
canim ikili kahve fincanini nerden aldin canim???Yaza izine geldigimde bende almak istiyorum cok tatli ya....
fritözünüde tefal actifry almissin gülle gülle kullan canim, bu fritözü bende almayi düsünüyordum 1 kacik yagla patates kizartiyormus ama okudugum bazi yorumlarda uzun sürede kizartigini normal fritözden cok daha fazla zaman gerektirdigini duydum vazgectim...simdi tamemmen ´vazgectim fritöz almaktan zaten ben agizima kizartma sürmem...artik kizartma tenceresi almayi düsünüyorum ayda yilda bir kizartma falan yaparsam diye...
hepsi çok güzel hayırlı günlerde kullanman duası ile
Evet canım, Ykm yolları düz gider. Gerçi gitmesem de alışkanlık vücut saatimin alarmı çalıyor; istesem de uyuyamıyorum.
Pek alternatifim yok ama bir gideyim diyorum Ykm Sakarya'ya. Bu arada günaydın tatlım.
hanne bütün çeyizine bayıdlım hepsi çok güzel..güle güle kullanın.bende hendek ef de okuorum şu an sakaryayı biliorum aldıklarını görünce nerden aldığını merak etmiştim:))sakarya da hiç alternatif yok çünkü iyiki ykm var :))
hepsi çok canım ama biraz fazla geldi bana gerçi tercih meselesi güle güle kullan canım
Hanne güle güle kullan yeni aldıklarını..:)
bende nacizane soruna öneriyle cvp vermek istiyorum.. metal delisi olrak kırmızı cok yakışıyor metale.. mutfaga ayrı bir hava katıyor. birde aralara siyah serpiştirince değme o güzelliğe:)
sen de gule gule kullan tatlicim..:1hug:.Cok guzel gorunuolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?