Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

Etraf biraz karışık kusuruma bakmayınız, malum çeyiz eşyalarıyla dolu oda. Beni anlayacağınızı umuyorum. Mic'cim bir de karaflı kadeh takımım var ama evde koymaya yer olmadığı için aldığım yerde bıraktım onları.

anladim cnm hepsi çok şık gule gule kullan hepsini bu arada resimleri kucultmussun..alkisalkisalkis

anladim cnm hepsi çok şık gule gule kullan hepsini bu arada resimleri kucultmussun..alkisalkisalkis

Teşekkür ederim canım, ikimiz de aldıklarımızı güle güle kullanalım inşallah. Evet, alkışlar bana küçülttüm.
Bir de biraz marjinal bir sürahi arıyorum, şöyle değişik bir şey. Ama bulamadım henüz öyle bir sürahi. Bakalım bulabilecek miyim?

hahay .Herşeyini almışssın.Bal kaşığı balık ızgaran falan.Çok paralar ödemişssin ayrıntıların hepsini düşünmüşssün ama ortaya da güzel şeyler çıkmış.

hanne tatlim senin aldiklarin benim sayfaya gitmis..urunler gelmeden gule gule kullan diyim ben de sana..kaydirigubbakcemile3

Bu arada Miss'cim ve topiğimi okuyan diğer arkadaşlar, bir şey danışacağım size.
Şimdi benim beyaz eşyalarım inox, mutfakta kullanacağım bazı aksesuarlar da paslanmaz çelik. Küçük ev aletlerinden bir kısmını aldım (katı meyve sıkacağı, fritöz, blender seti...). Alınacak çay kahve makinesi ya da su ısıtıcı, tost makinesi, ekmek kızartma makinesi... kaldı. Bunları takım almak istiyorum. Sorum şu sizce bunları metal mi alsam, metalli kırmızılı mı yoksa metal-siyah mı alsam?

henne bence kırmızı metal yada metal al
siyah boğuo bence metalle birlikte
zaten metal soğuk bi renk kırmızı biraz can katıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…