efet cnm, sen almissindir ondan kesin..yerimseniben
arzum felix di mi ben evde beyaz isiticisini kullaniyorum sorun yok hediye gelmisti ama inox almak lzm..Arcelik dusundum ben bi ama bekonunkine baktigimda hosuma gitmedi incecik,teneke gibi arcelik de oyle olabilir die dusundum sonra..Tefal şık duruyor ama yan yana kalabalik yapar gibi geldi tezgahta..Napicami bilemedim yaa...Ben de öyle düşünüyorum canım. Yok valla hiçbir marka geçmiyor aklımdan karar vermiş değilim. Arkadaşlar Felix kullanıyorlar, çok memnunuz diyorlar ama...
bak bak nasi bildim ama pamuk_helva=tupperware cunku...kaydirigubbakcemile3evet canim aldim o seriden en buyuk olani almistim saticinin elinde kalmisti ucusa verdi kacirmadim bende....´
hehehe heryer tupperware doldu nedense bende anlamadim su bu derken doldurdum..hatta en son tencereleri almistim....insallah ileride koyacak yer problemi cekmem...ama dahada almam...yani insallah...
evet canim aldim o seriden en buyuk olani almistim saticinin elinde kalmisti ucusa verdi kacirmadim bende....´
hehehe heryer tupperware doldu nedense bende anlamadim su bu derken doldurdum..hatta en son tencereleri almistim....insallah ileride koyacak yer problemi cekmem...ama dahada almam...yani insallah...
arzum felix di mi ben evde beyaz isiticisini kullaniyorum sorun yok hediye gelmisti ama inox almak lzm..Arcelik dusundum ben bi ama bekonunkine baktigimda hosuma gitmedi incecik,teneke gibi arcelik de oyle olabilir die dusundum sonra..Tefal şık duruyor ama yan yana kalabalik yapar gibi geldi tezgahta..Napicami bilemedim yaa...
Şöyle bir piyasa araştırması yapayım ben canım, bize de lazım çünkü. Ben de inox istiyorum. Aynı şeyi istiyoruz sanırım. Birkaç gün içinde ulaştığım sonuçları paylaşırım :).
canim ben oyle bi markanin varligindan daha yeni haberdar oldum bu sene..Canım ben de doldurdum her yeri tupper.Annem ve nişanlım alma artık ıvır zıvır doldurdun evii diyorlar ama almayacağım dediğim halde hakim olamıyorum kendimemirmirmirmir
Tencereleri hariç pek de bşr şey bırakmadım almadık sanırım.
bak bak nasi bildim ama pamuk_helva=tupperware cunku...kaydirigubbakcemile3
bak bak nasi bildim ama pamuk_helva=tupperware cunku...kaydirigubbakcemile3
Canım ben de doldurdum her yeri tupper.Annem ve nişanlım alma artık ıvır zıvır doldurdun evii diyorlar ama almayacağım dediğim halde hakim olamıyorum kendimemirmirmirmir
Tencereleri hariç pek de bşr şey bırakmadım almadık sanırım.
canim ben oyle bi markanin varligindan daha yeni haberdar oldum bu sene..neyse ne alsam kardir ama..
eminonunde sirkeci tarafina dogru var bi subesi cnm, gitmistim daha once...gercekten öyle canim ya hic farkindada degildim bunun aldiklarimin resmini ekleyince fark ettim...kaydirigubbakcemile3 bir tupperware birde tchibonun ürünlerinden vazgecemiyorum suan...
birde biev ürünleri cok hosuma gidiyor güzel seyler var iste onlarida bu yil izinde almayi düsünüyorum... sanirim eminönünde bir subeleri var tam emin degilim ama???
eminonunde sirkeci tarafina dogru var bi subesi cnm, gitmistim daha once...
efet cnm biraz pahali onlari kampanya donemine denk getirebilirsen super olur...sagol canim artik alirim annemide yanima giderim cok güzel ürünleri var sitesinde ama sanki biraz pahali ne bileyim tek bir kadeh mesela 15 tl falan.???:1no2:
maşallah ii günlerde kullanamk nasip olur inş. hepsi çok güzeller
gule gule kullan cnm bana da aynisini arkadasim hediye etmisti..
gule gule kullan cnm bana da aynisini arkadasim hediye etmisti..
gülle gülle kullan canim..kizlar inanin sizin aldiklariniz gördükce fiyatlarini ögrendikce sasiyorum tuzluklara olsun cay setleri olsun türkiyede ne kadar güzel orjinal seyler var böyle burda yurtdisinda böyle seyler bulmak zor bulsanda cok pahali oluyor...:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?