Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

efet cnm, sen almissindir ondan kesin..yerimseniben

evet canim aldim o seriden en buyuk olani almistim saticinin elinde kalmisti ucusa verdi kacirmadim bende....´

hehehe heryer tupperware doldu nedense bende anlamadim su bu derken doldurdum..hatta en son tencereleri almistim....insallah ileride koyacak yer problemi cekmem...ama dahada almam...yani insallah...

bak bak nasi bildim ama pamuk_helva=tupperware cunku...kaydirigubbakcemile3

Canım ben de doldurdum her yeri tupper.Annem ve nişanlım alma artık ıvır zıvır doldurdun evii diyorlar ama almayacağım dediğim halde hakim olamıyorum kendimemirmirmirmir
Tencereleri hariç pek de bşr şey bırakmadım almadık sanırım.

canim ben oyle bi markanin varligindan daha yeni haberdar oldum bu sene.. neyse ne alsam kardir ama..

bak bak nasi bildim ama pamuk_helva=tupperware cunku...kaydirigubbakcemile3

gercekten öyle canim ya hic farkindada degildim bunun aldiklarimin resmini ekleyince fark ettim...kaydirigubbakcemile3 bir tupperware birde tchibonun ürünlerinden vazgecemiyorum suan...

birde biev ürünleri cok hosuma gidiyor güzel seyler var iste onlarida bu yil izinde almayi düsünüyorum... sanirim eminönünde bir subeleri var tam emin degilim ama???

hic sorma canim ya...benim annemde öyle gerci sagolsun kendide aliyor gerci bende aldiriyorum orasini hic sorma....

ama yok yok daha almam artik iste bi haziranda begendigim bir ürün indirime girecekmis ondan alirim baskada almam...ben simdi koyacak yer bulamiyorum illeride ne yaparim bilmem...kaydirigubbakcemile3

eminonunde sirkeci tarafina dogru var bi subesi cnm, gitmistim daha once...

Bugün Yunus marketten aldığım limonluğum.

gülle gülle kullan canim..kizlar inanin sizin aldiklariniz gördükce fiyatlarini ögrendikce sasiyorum tuzluklara olsun cay setleri olsun türkiyede ne kadar güzel orjinal seyler var böyle burda yurtdisinda böyle seyler bulmak zor bulsanda cok pahali oluyor...:tomato:

Teşekkür ederim canım. Valla yurt dışını bilmem ama burda çok hoş, çok orijinal şeyler var. Ne varsa ülkemde var, Ülkem ülkem canım ülkemopuyorumnanaktan
Bu arada 4 liraya aldım bu narenciye sıkacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…