Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

Pikemiz. (Rengi burda değişik çıkmış ama, asıl rengi yastığında görünen)

Yastığını yakından çektim. Böyle kenarlarında tülleri var her köşesinde, pikesinin de kenarlarında aynı tüllerden var. Pikesinin ve yastıklarının üstünde fransız dantelinden işlemeleri var.

aldiklarini gülle gülle iyi günlerde kullan canim...

bende danteli hic sevmem ama annem inadina yapiyor...

aldiklarini gülle gülle iyi günlerde kullan canim...

bende danteli hic sevmem ama annem inadina yapiyor...

Sağ ol canımcım. Amin, inşallah.
Ben de sevmiyorum hiç, hazır ne güzel şeyler var. Allahtan çeyizimde fazla dantel yok. Kırmamak adına alacağım, istemem demiyorum ama kullanır mıyım bilmem Pamuk_helvacım.

opuyorumnanaktanBu arada Pamuk_helvacım Tchibo Almanya'da kaç tema öndn gidiyor? Şu an burda Konforlu yolculuklar teması satışta. Güzel şeyler var mıydı bu yakınlarda, tema gelmeden haberi gelsin.

opuyorumnanaktanBu arada Pamuk_helvacım Tchibo Almanya'da kaç tema öndn gidiyor? Şu an burda Konforlu yolculuklar teması satışta. Güzel şeyler var mıydı bu yakınlarda, tema gelmeden haberi gelsin.

canim tchibo almanya 3 tema önden gidiyor....bu hafta ceyizlik seyler var...nevresim takimlari, süsler, masa örtüleri falan var...yani türkiyede 3 hafta sonra satista...ben bu hafta bardak ve yatak örtüsü almistim ama yatak örtüsünü elime gectiginde begenmedim geri iade ettim ama bardaklari cok hos..

Sağ ol canım haberlerin için, gelince bakarım artık. Ama buraya çok az ürün geliyor ya ve ben alamadan tükeniyor malesef. Müdavimi olduk artık. Bu arada pazartesi günü de büyük yaz indirimi varmış Tchibo'da, orda da olur mu bilmiyorum.

Şimdi Miss'cimin topiğinde gördüm. Bende de bu kahvaltılığın alt tabağı gri olanından var. Fotonu kullandım teşekkür ederim Miss canım.

tatlım tüm çeyizciklerini Allah ağıztadıyla iyi günlerde kullnmayı nasip etsin inşallah :):) bende çeyiz telaşı içinde olanlardanım bu ara yemek takımım tencerelerimin kulpları hep kırmızı içerikli aldım kırmızı rengi çok seviyorum ama bardak takımı bulamadım kırmızı seninkiler çokh güsel markasını öğrenebilirmiyim acaba

Amin canım inşallah. Allah hepimize aldıklarımızı iyi günlerde, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah. Sana da öyle :).
Missciğimle karıştırmışsın sanırım canım, bnim kırmızı bardaklarım yok çeyizimde.

paydon :kedi: :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…