hepsi gayet özenle seçilmiş ve harika.Tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile5
canim güzel,mutlu günlerde kullanin insallah esinle..
aldiklarini gülle gülle iyi günlerde kullan canim...
bende danteli hic sevmem ama annem inadina yapiyor...
opuyorumnanaktanBu arada Pamuk_helvacım Tchibo Almanya'da kaç tema öndn gidiyor? Şu an burda Konforlu yolculuklar teması satışta. Güzel şeyler var mıydı bu yakınlarda, tema gelmeden haberi gelsin.
canim tchibo almanya 3 tema önden gidiyor....bu hafta ceyizlik seyler var...nevresim takimlari, süsler, masa örtüleri falan var...yani türkiyede 3 hafta sonra satista...ben bu hafta bardak ve yatak örtüsü almistim ama yatak örtüsünü elime gectiginde begenmedim geri iade ettim ama bardaklari cok hos..
Hanne54 aldıkların çok hoşlar , iyi günlerde kullan.çok beğendim....
tatlım tüm çeyizciklerini Allah ağıztadıyla iyi günlerde kullnmayı nasip etsin inşallah :):) bende çeyiz telaşı içinde olanlardanım bu ara yemek takımım tencerelerimin kulpları hep kırmızı içerikli aldım kırmızı rengi çok seviyorum ama bardak takımı bulamadım kırmızı seninkiler çokh güsel markasını öğrenebilirmiyim acaba
Amin canım inşallah. Allah hepimize aldıklarımızı iyi günlerde, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah. Sana da öyle :).
Missciğimle karıştırmışsın sanırım canım, bnim kırmızı bardaklarım yok çeyizimde.
cnm rica ederim ben de bu resmi bi baska arkadastan almistim kulupten..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?