Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

Hanne cok orjinal şeyler ediniyorsun,hoşuma gidiyor aldıkların..sakaryada nerdesin hendege yakın mısın ?
yakın bir zamanda hendege gidecegim nerden alıyorsan tarif edermisin bende alcam:) kopyacı gibi olmayım da:)ihtiyac duyulan şeyler cunku..

Tatlım merkezdeyim ben. Hendek'e gelirsin de seni merkeze getirmezler mi, getirirler elbet. Hendek'te bir şeyler bulabileceğini pek sanmıyorum ben, merkeze gel sen bir gün. Yok canım ne kopyacılığı, böyle düşünsem buraya aldıklarımı koymam değil mi :).
Sen beğendiğin şeylerin listesini yap, sor bana söyleyeyim nerelerden aldığımı.

Orijinal şeylerin çoğunu Tchibo'dan alıyorum ben bu arada, eminim soracağın şeylerin bir çoğunu Tchibo'dan aldım diyeceğim ama sen sor yinekaydirigubbakcemile3.
İHer hafta farklı ürünler satışa sunuluyor.İnternet sitesinden de satışı var, bakmanı tavsiye ederim.

mesela cnm son sayfadakıler askılık,rende vs onlar?tchibounun sitesine bakmıstımda görememiştim :S

mesela cnm son sayfadakıler askılık,rende vs onlar?tchibounun sitesine bakmıstımda görememiştim :S

Onların hepsi Tchibo'dan canım. Tchibo'nun internet sitesinde ürün sirkülasyonu çok fazla. Bir baktığını bir daha baktığında göremiyorsun, hemen tükeniyor; sonra bir bakmışsın stoğa girmiş. Yeni yeni şeyler de satışa sunulyor kısa zamanda. Daha öncelerde hoşuna giden ama bulamadığın ürün haftalar sonra fırsat köşesinde satışta falan. Sık sık takip gerektiriyor.
Şu an olması lazım mesela onlar sitesinde.

Teşekkür ederim cnm.o zaman takip edeyim sitesini ben.
güle güle kullan bu arada aldıklarını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…