Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

Canım zevkli seçimler olmuş çok beğendim çeyizinii ıyi günlerde ağız tadıyla kullanırsın inş

inanmıyorum çeyize ninntedo mu aldın hanne kaydirigubbakcemile3
alemsin yaa :)
iyi günlerde kullan

Alldık valla lilyumcum.nişanlımla birlikte aldık o da cok seviyor ben de çok seviyorum.hem kilo vermek için de ideal.kaydirigubbakcemile3
Wiifit de alacağız sanırım.ilerde lcd ile güzel oynanır dedikkaydirigubbakcemile3. Teşekkür ederim bu arada canım..

hanneciğim bişi sorcam ben espriyi anlamadım,bu oyun konsolu ile gerçekten zayıflanıyor muymuş?Beyin glikoz yaktığı için mi?

hanneciğim bişi sorcam ben espriyi anlamadım,bu oyun konsolu ile gerçekten zayıflanıyor muymuş?Beyin glikoz yaktığı için mi?

Canımcım bu oyun konsolu play station gibi insanı durağanlaştırmıyor.çoğu oyun hareketli.sen hareket ediyorsun senin hareketini algılıyor.bir de wii fit diye bir parçası var.zaten adından da anlaşılacağı üzere fit bir vücuda kavuşmak için ideal.baskül gibi,üzerine çıkıyorsun senin ideal kilona kadar sana söylüyor.her üstüne çıktığında sana ne kadar kilo verdiğini yağ yaktığını söylüyor.koşu bandı gibi koşuyorsun,senin hareketini algılıyor tamamenn.daha bir sürü şey.biz bir tenis maçı yapıyoruz boks maçı yapıyoruz sırılsıklamız.ilk oynadığımda her tarafım ağrımıştı.o kadar hareketsiz yaşıyormuşum ki.

vayy... anlattıklarına göre süper.Ne kadara almıştınız canımcım. Ucuz birşeye benzemiyor marifetleri yanında

vayy... anlattıklarına göre süper.Ne kadara almıştınız canımcım. Ucuz birşeye benzemiyor marifetleri yanında
Canımcım biz indirimde yakalamıştık, bir marketin açılışında; 399 tlye aldık. Normal fiyatı 600-700 arası. Evet süpeeerzemuszemus.

Ne güzel şeyler almışsınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz aldıklarımızı iyi günlerde kullanırız. Aldıklarımızla birlikte yaşadıklarımız da hayırlı olsun inşallah.:Saruboceq:

amin inşaallah
öyle büyük bir hevesle mutlulukla alınıyor ki, aynı heves ve mutluluk bir ömür sürsün inşaallah (fiyatları öderken ki o geçici sıkıntı olmasın ama :) )

amin inşaallah
öyle büyük bir hevesle mutlulukla alınıyor ki, aynı heves ve mutluluk bir ömür sürsün inşaallah (fiyatları öderken ki o geçici sıkıntı olmasın ama :) )

Aminnn canım inşallah. Ağzından bal damlıyor. Allah hanemizden mutluluğu eksik etmesin, sıkıntıyı da hanemize sokmasın inşallah.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…