Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

çeyizinizde 3 tane bornoz seti 3 tanede saç kurutma makinesi gördüm sölemesi ayıptır neden 3 tane.

Arkadaşlar, çeyizimdeki 3 saç kurutma makinesi de hediye.
Bornozlara gelince,Özdilek olan takım 6 sene önce annemler tarafından alınmış bir takım. Ama bayan olanı bana feci bir şekilde büyük geldi. ıçine 3 tane benden girer. O takımı misafirlerimiz içim ayırdım (bay ve bayan bir arada bir set bu). Ve 1 adet bornoz takımı (Terlik, bornoz, baş havlusu, vücut havlusu) kendime, 1 adet bornoz takımı (Terlik, bornoz, baş havlusu, vücut havlusu) müstakbel eşime aldım. Bize aldıklarım ayrı ayrı set.

soruyu ben yanitlayacaktim cnm nerdeyse sonra dedim mudahale etmiyim..

ben pembeyi çok sevdiğim için pembe hamam seti diyorum modelide hoşmuş nevresimevinden mi baktın bende bakayım bu pembe seti kaçırmayayım :)

ben pembeyi çok sevdiğim için pembe hamam seti diyorum modelide hoşmuş nevresimevinden mi baktın bende bakayım bu pembe seti kaçırmayayım :)

Taç'ın online satış sitesinden baktım canım. Kendi mağazasına bakmadım henüz, gidip göreceğim. Kendi mağazasında 3 al 2 öde var hem. Bir şey daha beğenirsem 3.yü bedavaya getiririm dedim diğer sitelere bakmadım. Zaten baktığım her sitede de kendi sitesinde de 55 fiyatı. Kaçırma, kaçırma çok hoş.

ya ben kacirdim pembe neyden bahsediyosunuz kizlar resim goremedim ben..

kampanyada iyiymiş sitesinde kampanyasını göremedim hatta pembişi de göremedim cubic seti gördüm sadece

kampanyada iyiymiş sitesinde kampanyasını göremedim hatta pembişi de göremedim cubic seti gördüm sadece

Kocaman yazılarla gördüm mağazasında, sitesinde yoktur belki de canım. Allah allah sitesinde gördüm diye hatırlıyorum ben yanlış da hatırlamış olabilirim canım. dur bakayım.

valla ben karar veremedim cnm ya..:uhm: 1 ve 3 guzelmis hakkaten..Bu hamam seti misafir gelince mi oluyo hannecim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…