Topiğimi yeniliyorum kızlar, büyük resimlerle...

merhabalar..maşallah çeyizin cok güzel ve cok zevkli, hersey mükemmel ötesi..sanırım sakaryada okumuşsun bende sakarya sınf öğrt. 2004 mezunuyum, sen kaç yıllarında okudun? bişey daha soracam pembe yatak örtünü cok beğendim markası nedir acaba?

hepsi çok güzel sağlık ve mutluluk içinde kullanmanı dilerim...

herşey mükemmelde saç şekillendiricini anlamadım.

Hepsinde kaliteye önem verip onu atlamış gibisin

ve bende merak ettim 3 tane saç kurutma makinası nieee

hepsi çok ama çok güzel.özenle seçilmiş bir çeyiz olmuş.allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah.

Teşekkür ederim ama zevk meselesi diye cevap veriyorum size. üç bornoz takımı yok çeyizimde. 3 foto var ama birisi erkek bornozu, iki farklı rengi olduğunu gösteriyor foto; o nişanlıma. Bir takım bana zaten onun bayan olduğu belli. Seneler seneler önce annemin aldığı bir takım var bana çoook büyük gelen, onu da misafire ayırdım. Nevresim takımı konusuna gelince, o benim zaafım, çok seviyorum.Belki o konuda abartmış olabilirim ama giyim kuşamı abartacağıma bu konuda abartıyı tercih ettim.
Teşekkür ederim ayrıca.

Teşekkür ederim öncelikle, hepimiz mutlu günlerde kullanalım aldıklarımızı inşallah.
Bir önceki üyeye söylediğim gibi zevkler ve tercihler...
Bu arada ütüm Tefal buhar jenaratörlü ütü.
Modeli Protect Pro Express Anti-Calc GV9360. Piyasada fiyatı bayağı fazlaydoı benim aldığım fiyattan. Ben 540'a almıştım.

hepsi çok güsel güle güle kullan. çok beğendim.
jumboyla doldurmuşsun çeyizi:))
bende seviyorum jumbonun ürünlerini
babanemin jumboları bile hala pırıl pırılkaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım, aminnn inşallah güle güle kullanalım hepimiz inşallah. Taş gibi duruyorlar canım ya ne kadar geçse de haklısın.zemuszemus

Teşekkür ederim canım. Evet Sakarya mezunuyum. 2006 çıkışlıyım, 1. öğretimdim. Yüksek ihtimalle görmüşüzdür birbirimizi.
Pembe yatak örtüsü saten olandan bahsediyorsun sanırım, onu ekledim diye hatırlıyorum. O yatak örtüsü Yataş'tan alındı. Ama Linens'te falan da var aynısından.

Teşekkür ederim öncelikle. Amin diyorum temennin için. Saç şekillendiricim 7 sene önce babamın aldığı bir hediyedir. 7 sene öncesinin de iyi ürünlerindendi. Kaldırıp atmak istemedim, özel bir insandan hediye sonuçta.Ha kullanıyor musun diye sorarsan hayır, kullanır mısın diye sorarsan yine cevabım hayır olacak sanırım. Çünkü Babyliss ve Remington markalarının saç şekillendiricilerini kullanıyorum. Kalite önemlidir ama çok hoşuma giden ve ucuz olan her şey tercihimdir ve de. Marka çılgınlığından hoşlanmam.
Cevap vermiştim bu soruya ama , yine söyleyeyim. Üçüne de para vermedim, hepsi hediye. Hatta bu yüzden kendi gönlüme göre bir makine bile alamadım. Birisi yazlığa götürülecek diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…