Topladim valizimi bu sefer geri donusu yok gidiyorum

Bu mesajları hepsini yalayıp yutacak, hiç canın yanmasın.
Çok pişman olacak.
Geri donecegine emin. Geri dönmeme ihtimaline karşıda oğlunuzu kullanıyor.
Erkekler bunu hep yapar. Ayrildiklarinda çocuklar iki kat değer kazanır.
Sırf , anneyle olan bağlarını bildiklerinden , yıpratmak için kullanıyorlar.
..

Kaç yaşında çocuklarınız?

Son düzenleme:
Onun dışında hic bir erkek dikkatimi çekmedi evliligim boyunca .Hep onu izlerken" Allah im ne kadar güzel yaratılmış "diye sevdim hem icimden.

Gözlerimin içine baksa dünyalar benim olurdu .Hic doyamazdım onu opmelere.Tenin kokusu yeterdi sarhoş etmeye.Ona sarılıp uyurken dünyanın en mutlu insanı bendim .

Biri 9 aylık diğeri 3,5.

Ben hep mutsuzsan boşan diyorum ama senin ne istediğini anlamış değilim değişik birisin belli ki belkide herşeyi abartıyorsun

Mesajlar fena. Herkese giydirmiş. Lütfen dönmeyin şu durumda. Size açıkça değerinizin olmadığını yazmış. Siz dava açacağınızı söylemenize rağmen yarın dönmezsen seni boşarım demeye getirmiş. Bu ne özgüven yaaa..

Eşinize ne desem az. İlk hakaretinde o evi geri dönmemek üzere terkedemediginiz için bunları yazacak yüzü buluyor, sizi ezmeye hakkı oldugunu zannediyor.

O ne derse desin asla hakaret etmeyin, cevap vermemeyi seçin, mal paylaşımıyla ilgili olarak avukatınız muhatap olsun bundan sonra. Tazminat, nafaka umrumda degil demeden alın tüm hakkınızı. Mesajları da silmeyin, bırakın sizin işinizi kolaylaştırmaya devam etsin...

Güzellikle laf anlatabileceginizi de zannetmeyin, terbiyesiz biriyle ne yaparsanız yapın dogru bir iletişim kuramazsınız. Onun seviyesine inmeden hakaretlerini yedirmeniz de zor. Üstelik sinirinizi bozdugunuzla kalırsınız. Bunun yerine yasal yaptırımlar bir nebze sizi rahatlatır.
Hem de muhatap alınmadıgını bilmek eşiniz gibi basit insanların daha da gururuna dokunuyor, içten içe degersizliklerinin farkına varıyorlar herhalde.

Yok davayı söylemedim .Sadece neden bitirdiğimi yazdım .Sevgi saygı sadakat olmayan bi evlilik olamaz vs yazdım .Arabayı sadece çocuğu doktora götüreceğim için istedigimi sanıyor .

Birikim mi yaşadıkların? Beklentilerin mi çok fazla ?
Çok mu alingansin ?

Nedir tekrar tekrar anne evine götüren seni ?

Yok davayı söylemedim .Sadece neden bitirdiğimi yazdım .Sevgi saygı sadakat olmayan bi evlilik olamaz vs yazdım .Arabayı sadece çocuğu doktora götüreceğim için istedigimi sanıyor .

Siz "saygı sadakat olmadan olmaz" diyorsunuz o ise hakaret ediyor. Evliliginize verdigi deger ortada.

Söylediklerinizle ilgili savunma ihtiyacı bile hissetmiyor, sizi ezdikçe ezmeye çalışıyor.
Diyelim ki kafasına taş düştü seviyorum dedi, yine farketmez, sevgi böyle hakaretle falan gösterilcek birşey degil zaten.

O size deger vermiyor olabilir ancak kendinize deger vermesi gereken asıl kişi sizsiniz. Katiyen dönmeyin bir daha. Bu kadar terbiyesiz, saygısız birinin bu saatten sonra size iyi davranıp davranmaması da umrunuzda olmasın.

Son düzenleme:
Günde 3,4 sigara beni keserdi paket bitiriyotum yetmiyor. sevmeyenden sevgi dilenmek ayrılmaktan elbette ki daha zor.

Şuan ağlıyorum ama biliyorum ki bu ayrılıkla acılarım dinecek.

Canim inaaan seni o kadar cook anliyorum ki icim titredi birden.Ayni tamamen ayni durumdayiz.Belki ben de bu durumda olacagim bir zaman sonra.hissettiklerini icimde hissettim.

Ben hep mutsuzsan boşan diyorum ama senin ne istediğini anlamış değilim değişik birisin belli ki belkide herşeyi abartıyorsun

Seven bi kadın ..Sevmeyen bi adam ..

Vazgeçmeye çalışan bi kadın..
Cocukları için vazgeçmeyen adam.

Anlaşılmayacak birşey yok .

Güzel yazmışsınız tesk.ederim.

Canim inaaan seni o kadar cook anliyorum ki icim titredi birden.Ayni tamamen ayni durumdayiz.Belki ben de bu durumda olacagim bir zaman sonra.hissettiklerini icimde hissettim.
Hergun acı çekiyordum ben.Her gün aklımda esimi düşünüyordum.İnterneti neredeyse evlilikle bu erkek yapıları nasıl davranılması gerektigi vs.lere adamıştım.

Oysa bu kadar zorlamaya gerek yokmuş.
Yüreği bedeni bana sağır bi adama 8 yıldır bağırıyormusum.

Ben de 16 yillik evliyim.Aynen sekizinci yilimda gitmek istedimmAma yapamadim.Ayni durumdayuz.Eskiden sayfalarca yazmisim,Allaha dua etmisim beni sevsin saysin diye.Yok olmadi.Benim de hatam cok biliyorum ama onunda hatalari vardi.Peki ama bu insanlar cok mu mukemmeldi.Onlar sevilirken biz be olacagiz?insanin canini yakan da bu.
Insan bekliyor ki karim seni seviyorum denmesini bir kez olsun sevilmeyi hissetmeyi.
Ama yasin genc.insallah her sey gonlunce olur.
Sevgisizlige katanmak zor.botle curuyup giden bir suru hayat biliyorum.insallah bir gun cook sevilirsin.

Seven bi kadın ..Sevmeyen bi adam ..

Vazgeçmeye çalışan bi kadın..
Cocukları için vazgeçmeyen adam.

Anlaşılmayacak birşey yok .

Adam açık açık seni sevmiyorum sadece güzel bulduğum için evlendim demiş afedersin şimdide hayvan diyor daha ne sevgisinden bahsediyorsun.Bence nefret etmelisin.Gerçekten bi sarsmak isterdim sizi.Kendinizi değersizleştirmeyin.Bu kadar ciğeri beş para etmez kişiler için değmez.Üzülüyorum gerçekten.

Güzel bulsa neden böyle davransın ki?

Güzel bulsa neden böyle davransın ki?

Daha güzelini, daha ilgilisini ve o ezdikçe boyun egenini, onun egosunu tavan yapacak kadını bulsa aldatmakla kalmaz, boşanmayı o teklif eder zaten.

Mevcut düzenini bozmak işine gelmediginden ve konu sahibinin sevgisinden emin oldugu, onu garanti gördügü için ayrılmıyor kocası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…