"Kadın ben sana msj yazdigimda cvp verseydin simdi sus.Sözünü tut.Sana msj yazdigimda cvp ver .Seni aradigimda ac telefonu. Ben sana o kadar şey yazdim gururuna dokunupta yazsaydin.Catladın ben msj yazmayinca laf salatasi yapma. Yarin evlatlarimi al gel eve uyuyorum ben "
"Yarın aksam ben gelince evde olun bu son sözüm dünkü soylediklerimin arkasindayim cvp verebiliceksen gel yuzume söyle hepiniz hayvansiniz aileyi bozanda destek verende kollayanda hayvan anladin mi .Git kızım evine diyecekleri yerde gel dizimin dibinde otur ben size bakarim diyende hayvan anladin mi inflames .Yarin evde ol yuzume konuş sonra git yine.Hayvan olmadiginizi kanitla bana"
Eğer oğlum orda hasta olduysa sen basta olmak uzere hakkimi helal etmiyorum hicbirinize onuda bil cocugumun hakki ayrı
.Babasindan evinden yuvasindan ayri biraktigin icin."
"Hergün biraz daha hakkima girin bakalim girin hakki hukuku göreceksiniz ."
"Arabayi al oglumu goster doktora isini bitir geri koy clio arizaliymis ,lineayi al kardesin vermiyor mu onu gec hem dede degil mi cagirsin taksiyi götürsün.Kizini sakiniyor benden arabayi niye istettiriyor Muhtac etmesin bana ."
Mesajları bunlar.Sanırım o da alıştı hep ayrılık lafı dilimde idi.Eskiden olsa yine duygusal bi kaç bisey yazardı yani hakaretler içerse de..
Bu mesajları hepsini yalayıp yutacak, hiç canın yanmasın.
Çok pişman olacak.
Geri donecegine emin. Geri dönmeme ihtimaline karşıda oğlunuzu kullanıyor.
Erkekler bunu hep yapar. Ayrildiklarinda çocuklar iki kat değer kazanır.
Sırf , anneyle olan bağlarını bildiklerinden , yıpratmadan için kullanıyorlar.
..
Kaç yaşında çocuklarınız?
Mesajlar fena. Herkese giydirmiş. Lütfen dönmeyin şu durumda. Size açıkça değerinizin olmadığını yazmış. Siz dava açacağınızı söylemenize rağmen yarın dönmezsen seni boşarım demeye getirmiş. Bu ne özgüven yaaa.."Kadın ben sana msj yazdigimda cvp verseydin simdi sus.Sözünü tut.Sana msj yazdigimda cvp ver .Seni aradigimda ac telefonu. Ben sana o kadar şey yazdim gururuna dokunupta yazsaydin.Catladın ben msj yazmayinca laf salatasi yapma. Yarin evlatlarimi al gel eve uyuyorum ben "
"Yarın aksam ben gelince evde olun bu son sözüm dünkü soylediklerimin arkasindayim cvp verebiliceksen gel yuzume söyle hepiniz hayvansiniz aileyi bozanda destek verende kollayanda hayvan anladin mi .Git kızım evine diyecekleri yerde gel dizimin dibinde otur ben size bakarim diyende hayvan anladin mi inflames .Yarin evde ol yuzume konuş sonra git yine.Hayvan olmadiginizi kanitla bana"
Eğer oğlum orda hasta olduysa sen basta olmak uzere hakkimi helal etmiyorum hicbirinize onuda bil cocugumun hakki ayrı
"Arabayi al oglumu goster doktora isini bitir geri koy clio arizaliymis ,lineayi al kardesin vermiyor mu onu gec hem dede degil mi cagirsin taksiyi götürsün.Kizini sakiniyor benden arabayi niye istettiriyor Muhtac etmesin bana ."
Mesajları bunlar.Sanırım o da alıştı hep ayrılık lafı dilimde idi.Eskiden olsa yine duygusal bi kaç bisey yazardı yani hakaretler içerse de..
"Kadın ben sana msj yazdigimda cvp verseydin simdi sus.Sözünü tut.Sana msj yazdigimda cvp ver .Seni aradigimda ac telefonu. Ben sana o kadar şey yazdim gururuna dokunupta yazsaydin.Catladın ben msj yazmayinca laf salatasi yapma. Yarin evlatlarimi al gel eve uyuyorum ben "
Yok davayı söylemedim .Sadece neden bitirdiğimi yazdım .Sevgi saygı sadakat olmayan bi evlilik olamaz vs yazdım .Arabayı sadece çocuğu doktora götüreceğim için istedigimi sanıyor .Mesajlar fena. Herkese giydirmiş. Lütfen dönmeyin şu durumda. Size açıkça değerinizin olmadığını yazmış. Siz dava açacağınızı söylemenize rağmen yarın dönmezsen seni boşarım demeye getirmiş. Bu ne özgüven yaaa..
Evet alışmışBen de beni anlasin diye aynen sizin gibi laf söyledim ama pek oralı olmadi sanki. Rahat bi kişiliği var.Ya da sevmediği için.
Yok davayı söylemedim .Sadece neden bitirdiğimi yazdım .Sevgi saygı sadakat olmayan bi evlilik olamaz vs yazdım .Arabayı sadece çocuğu doktora götüreceğim için istedigimi sanıyor .
Günde 3,4 sigara beni keserdi paket bitiriyotum yetmiyor. sevmeyenden sevgi dilenmek ayrılmaktan elbette ki daha zor.
Şuan ağlıyorum ama biliyorum ki bu ayrılıkla acılarım dinecek.
Ben hep mutsuzsan boşan diyorum ama senin ne istediğini anlamış değilim değişik birisin belli ki belkide herşeyi abartıyorsun
Güzel yazmışsınız tesk.ederim.Siz "saygı sadakat olmadan olmaz" diyorsunuz o ise hakaret ediyor. Evliliginize verdigi deger ortada.
Söylediklerinizle ilgili savunma ihtiyacı bile hissetmiyor, sizi ezdikçe ezmeye çalışıyor.
Diyelim ki kafasına taş düştü seviyorum dedi, yine farketmez, sevgi böyle hakaretle falan gösterilcek birşey degil zaten.
O size deger vermiyor olabilir ancak kendinize deger vermesi gereken asıl kişi sizsiniz. Katiyen dönmeyin bir daha. Bu kadar terbiyesiz, saygısız birinin bu saatten sonra size iyi davranıp davranmaması da umrunuzda olmasın.
Hergun acı çekiyordum ben.Her gün aklımda esimi düşünüyordum.İnterneti neredeyse evlilikle bu erkek yapıları nasıl davranılması gerektigi vs.lere adamıştım.Canim inaaan seni o kadar cook anliyorum ki icim titredi birden.Ayni tamamen ayni durumdayiz.Belki ben de bu durumda olacagim bir zaman sonra.hissettiklerini icimde hissettim.
Hergun acı çekiyordum ben.Her gün aklımda esimi düşünüyordum.İnterneti neredeyse evlilikle bu erkek yapıları nasıl davranılması gerektigi vs.lere adamıştım.
Oysa bu kadar zorlamaya gerek yokmuş.
Yüreği bedeni bana sağır bi adama 8 yıldır bağırıyormusum.
Seven bi kadın ..Sevmeyen bi adam ..
Vazgeçmeye çalışan bi kadın..
Cocukları için vazgeçmeyen adam.
Anlaşılmayacak birşey yok .
Güzel bulsa neden böyle davransın ki?Adam açık açık seni sevmiyorum sadece güzel bulduğum için evlendim demiş afedersin şimdide hayvan diyor daha ne sevgisinden bahsediyorsun.Bence nefret etmelisin.Gerçekten bi sarsmak isterdim sizi.Kendinizi değersizleştirmeyin.Bu kadar ciğeri beş para etmez kişiler için değmez.Üzülüyorum gerçekten.
Güzel bulsa neden böyle davransın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?