Gidiyorum deyince cocuk yok sandım.Cocuklarla birlikte gidiyorsunuz o zaman heralde?
Evet ayrıldım bi kac mesaj atmis ;"Ben suan ailemle degilim cocuklarimi göremiyorum bunun hakkı ne olacak bu dünya da değilse oteki dünya da ödersin bunun bedelini" gibisine.Evden ayrıldın dün galiba
Eee esin aradı mi
Canim bu konuda seni cok iyi anliyorum Ben de hic durmadan elestiriliyorum ki bu cok aci Kendine karsi guvenimi kaybettim.Daha dogrusu kaybettirildim.Ha sonunda soyledi benle mantik evluligi yapmis.Bazen nefret ediyorum ondan.Aglamaktan bir ara mahvoldum.Esimden bir cift guzel laf duymam .omrum ailesini ve sulalesini memnun etmekle gecti.Simdi kizim var.ama butuyunce ben ne olacagim diye dusunmekten helak oldum.H
Her kadin eşi tarafından begenilmek ister ben beğeniyi geçtim sadece eleştiri duymak istemiyorum.Hayır yani aramız bal kaymak olur yapar eleştiri zaten aramız limonu ve bin kez bunu dile getirmeme rağmen yapması .
Adam bos boğaz desek hic çok konuşmaz konuştuğu şeyler sadece eleştirmek.Tv de haber spikerinden tutunda, trafikte ki insalar ;is arkadaşlarından kimileri ,benim ailem.Çoğu insan nasiplenir.Kendi ailesini çok eleştirmez .
Yani ben bunu karakter deyip geceyim ok de, benim huyum suyum ,giyimim, görüşlerim, tipim fizigim, anneligim islerim yani bunlarla ilgili hepp birşey duymaktan rahatsız olmak sizce eşten övgü bekledigim için mi ???Yoksa insan renci e olmamdan kaynaklı mi insan esi tarafından devamlı böyle eleştirilmesi???
Uzulmeniz cok doğal cok da haklısınız ama ben boyle zamanlardan sonra nihayet huzura kavuştum.Benim eşim de eve maddi ve manevi buyuk katkim olmasina ragmen ve gerçekten oldukca güzel ve alımlı bir kadin olmama rağmen hep beni değersiz görmüştür.Huzura nasil mi kavuştum? Açıkçası artik hakkimda ne düşündüğü umrumda değil.Cocuklarim bana yetiyor.Oglum beni prensesim diye seviyor otesi yok.Koca umrumda değil.Lakim ben boyle hisstmeye başladıktan sonra esim cok değişti.Simdi de o bana düşkün.Kaybetmekten korkuyor artık.Fiziksel olarak cekip gitmeniz sadece yuvanizi yıpratır biseyi duzeltmez.Ama ruhen ondan cekip gittiğinizi hissettiği anda size yeniden aşık olabilir.Siz kendinize ne kadar değer verirseniz karşılığını alacaksınız.Benim tavsiyem bu.Umarım hersey düzelir ben düzeleceğine inanıyorum.Kendinize çocuklarınıza ve kendi kisisel bakiminiza kapatin bir süre.Evet dün cocuklarimla beraber ailemin yanına geldim.
Evet ayrıldım bi kac mesaj atmis ;"Ben suan ailemle degilim cocuklarimi göremiyorum bunun hakkı ne olacak bu dünya da değilse oteki dünya da ödersin bunun bedelini" gibisine.
Zaten adamın tek derdinin çocuklar olduğunu biliyorum e şimdi bi de nafaka vs düzen bozmak kolay şeyler değil onun gözünden bakınca.Sevgi bensizlik vs.yok adamın gözünde.
Uzulmeniz cok doğal cok da haklısınız ama ben boyle zamanlardan sonra nihayet huzura kavuştum.Benim eşim de eve maddi ve manevi buyuk katkim olmasina ragmen ve gerçekten oldukca güzel ve alımlı bir kadin olmama rağmen hep beni değersiz görmüştür.Huzura nasil mi kavuştum? Açıkçası artik hakkimda ne düşündüğü umrumda değil.Cocuklarim bana yetiyor.Oglum beni prensesim diye seviyor otesi yok.Koca umrumda değil.Lakim ben boyle hisstmeye başladıktan sonra esim cok değişti.Simdi de o bana düşkün.Kaybetmekten korkuyor artık.Fiziksel olarak cekip gitmeniz sadece yuvanizi yıpratır biseyi duzeltmez.Ama ruhen ondan cekip gittiğinizi hissettiği anda size yeniden aşık olabilir.Siz kendinize ne kadar değer verirseniz karşılığını alacaksınız.Benim tavsiyem bu.Umarım hersey düzelir ben düzeleceğine inanıyorum.Kendinize çocuklarınıza ve kendi kisisel bakiminiza kapatin bir süre.
bana da eşim böyle davrandı
çok uzun süre düşündüm ben ne yaptım da bunları hakettim diye
evlilik insanların sınavlarından biri cidden
çok üzücü ve yıpratıcı
Yani önce ki gelişim de kostur kostur adliye ye gitmiştim felan .Yani asıl olan beyinde bitirmekmis davayla ben ciddiyetimi göstermeye çabalamışım ben.Şimdi bi acelem yok ilk fırsatta açacağım .Davayı açacak mısınız hemen?
yoksa eşinizin daha ne kadar bencil olabilecegini test etmek mi istiyorsunuz?
Vurdumduymazlıgın, karşısındakini insan yerine koymamanın da bir sınırı vardır. Bence ne onun geri dön diye aglamasını bekleyin ne de daha olumsuz seyler işitip kalan özgüveninizi de zedelemesine izin verin.
Ruhen çekip gidemedim işte arkadaşım beceremedim.Yoruldum belki de.Bi umidim kalmadi çekilecek gibi degil böyle yasam.Uzulmeniz cok doğal cok da haklısınız ama ben boyle zamanlardan sonra nihayet huzura kavuştum.Benim eşim de eve maddi ve manevi buyuk katkim olmasina ragmen ve gerçekten oldukca güzel ve alımlı bir kadin olmama rağmen hep beni değersiz görmüştür.Huzura nasil mi kavuştum? Açıkçası artik hakkimda ne düşündüğü umrumda değil.Cocuklarim bana yetiyor.Oglum beni prensesim diye seviyor otesi yok.Koca umrumda değil.Lakim ben boyle hisstmeye başladıktan sonra esim cok değişti.Simdi de o bana düşkün.Kaybetmekten korkuyor artık.Fiziksel olarak cekip gitmeniz sadece yuvanizi yıpratır biseyi duzeltmez.Ama ruhen ondan cekip gittiğinizi hissettiği anda size yeniden aşık olabilir.Siz kendinize ne kadar değer verirseniz karşılığını alacaksınız.Benim tavsiyem bu.Umarım hersey düzelir ben düzeleceğine inanıyorum.Kendinize çocuklarınıza ve kendi kisisel bakiminiza kapatin bir süre.
Canim bu konuda seni cok iyi anliyorum Ben de hic durmadan elestiriliyorum ki bu cok aci Kendine karsi guvenimi kaybettim.Daha dogrusu kaybettirildim.Ha sonunda soyledi benle mantik evluligi yapmis.Bazen nefret ediyorum ondan.Aglamaktan bir ara mahvoldum.Esimden bir cift guzel laf duymam .omrum ailesini ve sulalesini memnun etmekle gecti.Simdi kizim var.ama butuyunce ben ne olacagim diye dusunmekten helak oldum.
Keske benim de bir cocugum daha yada bir suru cocugum olsaydi .Onlardan biraz guc alirdim diye dusunuyorum.
Mantık evliliği yaptığını itiraf ettiğini söylediniz bunu hangi anlamda söyledi ?Öyle yaptım ama sonra çok sevdim diye ekledi mi?Hala evli mısınız ?
Kızınız için öyle düsünmeyin bir evlatta olsa çok evlatta olsa büyüdüklerinde bi yere kadar hayatlarinda olacağız .
Somut şeyler istiyoruz hayatımızda hep daha soyut yasayabilsek bu kadar keder üzüntü yapmayız kendimize .Yapıyoruz iste malesef.
Yalan söyleyemem burada sırf güçlü durmak adına keskin sözler sarfetmem boşuna mini kandıracağım ki....
Icim açıyor çok üzgünüm .Ama gelip yalvarsa bile boş ve o evin hatunu kadını hissetmediktsn sonra hic bir sevgi gösterisinin anlamı yok.....
Daha önceleri yaşadığım şeyler benimde. Şimdi ise laf edemez. Adamın benimle dalga geçmek hobisi olmuştu resmen. Ne mi yatpım. Yahu bu adam da kainat yakışıklısı değil. Kassız vücut.dökük saç. Pisligine arasam dünya kadar şey var.Evet çoğunuzu yaniltmadim aldığım karar kaç gün sürdü?..Yine aynı depresif duruma geri döndüm .Biliyorum tek care boşanmak olmuyor işte yeniliyorum .
Eşim geldi sarıldı iki tatlı soz söyledi beni arzuladı çok diye belki yeniden dedim ya belki yeniden değişir bu sefer.
Ayrı yatmami önce önemsemedi bile çünkü zaten aynı yatakta habersiziz varliklarimizdan.Ama hep iyi davrandı aşkım hatunum dedi durdu.(Normal de der ama daha iyi davranarak söylüyordu daha candan felan).Sonra ilişki vs.
Az önce annemlerden geldim pijamami siyirdim bacaklarimi kasıyorum.Bana dedi ki "senin bacakların benden kalın biliyon değil mi?"..
1.68 boy 62 kilo.Bacaklarım bembeyaz puruzsuz.Eğilip öpmek yerine söyledigi laf??Esasen kendi bacakları ince vücuduna göre üst geniş alt ince.Benim saçlar sık uzun kendi tepesinde bi avuç saç.Yani ben onu öyle eleştirmezken o neden beni güzel bi hatun göremiyor ??
Çünkü mecnun gözü yok adam da diorum .2 çocuk yaptım belim incecik göbek neredeyse sıfır .Sadece biraz iri kemikliyim o yüzden kütlesen agirligim etimden çok kemiklerimden.57 kilo idim önceden .Verebilirim ama şimdi ki halimi beğeniyorum ben.Bu adam bazen aman benim güzel hatunum der ben onun canini sıkmazsan ama çoğu zaman hep ama hep eleştirir .Aman benim çapraz bacaklı karim felan .İşte ayakların büyük ellerin tutunca kendimi guven de hissediyorum diye güler .(Onun elleriyle benim eller neredeyse aynı çünkü onun boy 1.86 ama ayakları ve elleri boyuna göre bayağı küçük .Benim de boy kiloma göre birazda iri kekilli olduğum için parmaklarim uzun ve birazcık iri.Ama çirkin bi görüntü yok .
Ya arkadaşlar uzatıyorum ama bu adam doğru bile söylüyor olsa ben duymak istemiyorum.Sadece bu şekilde değil her yönden eleştirir beni .Bugün başka bi konu için mesela eline hic is yakışmıyo demisti.Her gün evde rutin temizlik yaparım ama ona sorsanız hic temizlik yapmıyorum .Yani esim beni hic bir şekilde onure etmez en iyi yaptığı şey elestirmek.
Az önce dedim ki yani insan kocasından duyamadigini başka erkekten duyarsa şöyle bi dönüp bakar .Sen zaten zevzeksin sıkıldım aynı muhabbetlerden dertlerden yeter artık vs En son bayağı hakaret etti çıktım odadan.
Yani böyle detaylar veriyorum ki ilişkimi tam olarak anlatabileyim .
Adamla göz göze bakarak muhabbetin yok zaten birbirinizi hic anlamıyorsunuz diyorum kendime yani elim de olan bu ben bu adamdan daha ne bekliyorum .
Artık o kadar çok tehdit ediyorum ki artık hic bir sözün de önemi kalmadi.
Çünkü hepsi soz olarak kalıyor.Düşünüyordum ki annemlere gideyim kalayım bayağı bi kafa dinleyeyim babam diyor kızım ayrı kaldığınız o süreçten beri çok hastayım şimdi iyisiniz değil mi?..Yani daha üstüne yok bu psikolojik baskının.
Yani bu adam yok sayıyorum ama olmuyor ben hayatında erkek olmadan yapamayanlsrdanim o zaman.Sadece sex değil insan gülmek sarılmak konuşmak istiyor.Dinlemek dinlenilmek.
Gidip boşanma davası açsam en azından resmiyette boşansak sonra herkes kendi hayatına baksa .Ama şimdi ayrılmasam evden ??
Yani bu ilişkinin moku çıktı fiiliyatta en azından boşansam sonra zaten mecburen biter gider diyorum .
Beni çocuklu insanlar anlayamaz ben de anlayamıyordum zamanın da.Bazen de kendim de hata arıyorum o degisemiyorsa sen değiş ama olmuyor evlilikten beklentilerimiz Ya da birbirimizden beklentilerimiz çok farklı onunla .Emin olduğum şey çocuk için idare ediyor oda.
Bi yorum okudum ,"Yildizanne' nin ;"Vazgeçtim evliligimden"konusunda.Ve bu beni inanılmaz etkiledi .Yani yaşım 43 olduğunda ben hala bunun derdini yazıyor olmak istemiyorum .Çırpınıyorum ve acı çekiyorum icimde.
Bu konu açmıştım Dün.Başlık tam anlaşılır olmayınca okunmadı sanırım güncelledim .
Dün öyle bi kararım yoktu bugün gidiyorum ailemin yanına .Eşime mesaj attim her zaman mi donuk haliyle biraz kızmış biraz kendini aklamis biraz da hakaret ederek otur oturduğun yerde kadın gibi demiş.
Yani insan böyle bi durumda bile bu kadar donuk ruhsuz olur mu..
Arkadaşlar ilk paragrafları dün yaşadım ve sonrasında birşeyler daha yaşandı .Zaten kaç günlerdir bi ev arkadaşlığı icerisindeydim ama çizgimi koruyamadım ve yine üzülen ben oldum;hep ben olacağım devam edersem bu ilişkiye .
Mesaja cevap vermedi mi
Daha önceleri yaşadığım şeyler benimde. Şimdi ise laf edemez. Adamın benimle dalga geçmek hobisi olmuştu resmen. Ne mi yatpım. Yahu bu adam da kainat yakışıklısı değil. Kassız vücut.dökük saç. Pisligine arasam dünya kadar şey var.
Hele kellik ve göbek bir erkeğin en zayıf noktası ama biz kadınla hiç lafını etmeyiz. Yok böyle karizmatik oldun. Yok ben seni göbeğinle seviyorum m engin espiri kabiliyetim ile bende başladım dalga geçmeye. Başlarda şok olurcasına bakıyordu. Ve sonra aynen bende olan o çaresizlik cevabı "ben halimden memnunum" bu cevaba da hunharca kahkaha atardım.
Aaaa bir baktım zamanla kesildi benle dalga geçmeler günde3 öğün ayna karşısında saçlarını saymaya başladı adam. Baktım kafayı yiyecek dozu azalttım. Sonra biraz düzeldi psikolojisi. Hiçte düzelmeye gelmez arada bakıyorum eğilimi var küçük dozlarla senas uyguluyorum. Derken artık düzene girdi. Baya ehileştirdim yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?