Topladim valizimi bu sefer geri donusu yok gidiyorum

Evden ayrıldın dün galiba
Eee esin aradı mi
Evet ayrıldım bi kac mesaj atmis ;"Ben suan ailemle degilim cocuklarimi göremiyorum bunun hakkı ne olacak bu dünya da değilse oteki dünya da ödersin bunun bedelini" gibisine.

Zaten adamın tek derdinin çocuklar olduğunu biliyorum e şimdi bi de nafaka vs düzen bozmak kolay şeyler değil onun gözünden bakınca.Sevgi bensizlik vs.yok adamın gözünde.

Canim bu konuda seni cok iyi anliyorum Ben de hic durmadan elestiriliyorum ki bu cok aci Kendine karsi guvenimi kaybettim.Daha dogrusu kaybettirildim.Ha sonunda soyledi benle mantik evluligi yapmis.Bazen nefret ediyorum ondan.Aglamaktan bir ara mahvoldum.Esimden bir cift guzel laf duymam .omrum ailesini ve sulalesini memnun etmekle gecti.Simdi kizim var.ama butuyunce ben ne olacagim diye dusunmekten helak oldum.
Keske benim de bir cocugum daha yada bir suru cocugum olsaydi .Onlardan biraz guc alirdim diye dusunuyorum.

Evet dün cocuklarimla beraber ailemin yanına geldim.
Uzulmeniz cok doğal cok da haklısınız ama ben boyle zamanlardan sonra nihayet huzura kavuştum.Benim eşim de eve maddi ve manevi buyuk katkim olmasina ragmen ve gerçekten oldukca güzel ve alımlı bir kadin olmama rağmen hep beni değersiz görmüştür.Huzura nasil mi kavuştum? Açıkçası artik hakkimda ne düşündüğü umrumda değil.Cocuklarim bana yetiyor.Oglum beni prensesim diye seviyor otesi yok.Koca umrumda değil.Lakim ben boyle hisstmeye başladıktan sonra esim cok değişti.Simdi de o bana düşkün.Kaybetmekten korkuyor artık.Fiziksel olarak cekip gitmeniz sadece yuvanizi yıpratır biseyi duzeltmez.Ama ruhen ondan cekip gittiğinizi hissettiği anda size yeniden aşık olabilir.Siz kendinize ne kadar değer verirseniz karşılığını alacaksınız.Benim tavsiyem bu.Umarım hersey düzelir ben düzeleceğine inanıyorum.Kendinize çocuklarınıza ve kendi kisisel bakiminiza kapatin bir süre.

Davayı açacak mısınız hemen?
yoksa eşinizin daha ne kadar bencil olabilecegini test etmek mi istiyorsunuz?

Vurdumduymazlıgın, karşısındakini insan yerine koymamanın da bir sınırı vardır. Bence ne onun geri dön diye aglamasını bekleyin ne de daha olumsuz seyler işitip kalan özgüveninizi de zedelemesine izin verin.

bana da eşim böyle davrandı
çok uzun süre düşündüm ben ne yaptım da bunları hakettim diye
evlilik insanların sınavlarından biri cidden
çok üzücü ve yıpratıcı

Yani önce ki gelişim de kostur kostur adliye ye gitmiştim felan .Yani asıl olan beyinde bitirmekmis davayla ben ciddiyetimi göstermeye çabalamışım ben.Şimdi bi acelem yok ilk fırsatta açacağım .

Ruhen çekip gidemedim işte arkadaşım beceremedim.Yoruldum belki de.Bi umidim kalmadi çekilecek gibi degil böyle yasam.

İç acıcı güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim ancak artık yeniden sans vermek sadece benim daha çok yıllarımdan çalacak diye düşündüğüm için artık benden pes diyorum.Sizin yuvanız hic bozulmaz böyle sevgiyle kalırsınız inşallah.

Mantık evliliği yaptığını itiraf ettiğini söylediniz bunu hangi anlamda söyledi ?Öyle yaptım ama sonra çok sevdim diye ekledi mi?Hala evli mısınız ?

Kızınız için öyle düsünmeyin bir evlatta olsa çok evlatta olsa büyüdüklerinde bi yere kadar hayatlarinda olacağız .

Somut şeyler istiyoruz hayatımızda hep daha soyut yasayabilsek bu kadar keder üzüntü yapmayız kendimize .Yapıyoruz iste malesef.

Bence hala seviyorsunuz siz bu öküzü.Hemde öyle az biraz falan değil.Onun için bu kadar yanıyorsunuz.Kötü sözleri canınızı acıtıyor,güzel sözleri ümitlendiriyor.
Ne yok sayabiliyorsunuz ne adam değişiyor.İki ucu ... değnek.
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Valla cok sevdim lafini demedi.cok deger veriyorum sana hatta baya fazla gibi seyler dedi.ben ikinci esiyim.ilk esiyle birbirlerini cok seviyorlarmista ayrilmislar falan filan.siz en azindan bu konumda degilsiniz.
Ben de o aksam gidecektim.Sonrayrilmis bir arkadasimla konustum.
Gidemedim icim kan aglayarak oturuyorum ama soyle bir karara vardim.Daha guclu olacagim.bakimsizlasmis,kendine guvenimi kaybetmistim .Adeta ben kayboldum.
Simdilerde surekli makyaj yapip kendimle ilgilenme karari aldim.Guclenince yoluma bakarim
Bsna karsi iyi davranir ama sonra birden elestirmeye baslar.Birazdan spor merkezine gidip kayit yaptiracagim.zayiflsmak istiyorum ama onun icin degil.Kendim icin.
Ben de bana seni seviyorum diyen erkek arkadasima inanmayip bu sana deger veriyorum diyen bu adamla evlendim.Galiba hakettim bunu bilemiyorum.

Kızlar yarın davayı açmaya gideceğim.Üzgünüm .Keşke mutlu bi aile olabilseydik ..Yazmayinca kader; mutluluk yaşanamazmis zorla .

Eşime ailemin yanına dondugumden beri ilk defa mesaj attim .Kaba taslak neden bitirdiğime dair ve yarın arabayı bi bırakmasını söyledim gidip evden alacağım onunla karşılaşmadan.Yedek anahtar var zaten . Dava açacağını soylemedim.

Yarın hemen gidip açmak istiyorum ve tüm bedenimi saran bu acıdan kurtulmak .

Son düzenleme:
Yalan söyleyemem burada sırf güçlü durmak adına keskin sözler sarfetmem boşuna,kendimi mi kandıracağım ...

Icim açıyor çok üzgünüm .Ama gelip yalvarsa bile boş ve o evin hatunu kadını hissetmediktsn sonra hic bir sevgi gösterisinin anlamı yok.....Yüreğim çok seviyor .Gece o uyurken onu izlemelere doyamazdım ben..

Yemin ederim teninin kokusunu çekmek defalarca çekmek..Arkadaşlar icim aciyo çok sevdim ben...

Son düzenleme:
Günde 3,4 sigara beni keserdi paket bitiriyotum yetmiyor. sevmeyenden sevgi dilenmek ayrılmaktan elbette ki daha zor.

Şuan ağlıyorum ama biliyorum ki bu ayrılıkla acılarım dinecek.

Zaten seven taraf sizdiniz, dolayısıyla üzülmeniz dogal.
Ancak sevmek; özgüveninizi sıfırlayacagınız, gurursuz davranacagınız, sırf o hayatınızda var olmaya devam etsin diye mutsuzlugu kabulleneceginiz anlamına gelmiyor.

Bu kararı hala onun gözünün içine bakarken, birşey yapsın diye beklerken verdiginizi siz de çok iyi biliyorsunuz. Buna ragmen ayrılma konusunda net olabiliyorsanız eşiniz davranıslarıyla sizin içinizdeki yogun duyguyu yavaş yavaş öldürmeye başlamış demektir.
Alışkanlıkları kırmak bile zaman isteyen birşey.
Kendinize o zamanı tanıyın ve bu süreçte özgüveninizi yükseltecek, kafanızı dagıtacak, duygusal ikilemlere düşmenize neden olabilecek boslukları doldurabileceginiz ugraşlar edinin.

Daha önceleri yaşadığım şeyler benimde. Şimdi ise laf edemez. Adamın benimle dalga geçmek hobisi olmuştu resmen. Ne mi yatpım. Yahu bu adam da kainat yakışıklısı değil. Kassız vücut.dökük saç. Pisligine arasam dünya kadar şey var.

Hele kellik ve göbek bir erkeğin en zayıf noktası ama biz kadınla hiç lafını etmeyiz. Yok böyle karizmatik oldun. Yok ben seni göbeğinle seviyorum m engin espiri kabiliyetim ile bende başladım dalga geçmeye. Başlarda şok olurcasına bakıyordu. Ve sonra aynen bende olan o çaresizlik cevabı "ben halimden memnunum" bu cevaba da hunharca kahkaha atardım.

Aaaa bir baktım zamanla kesildi benle dalga geçmeler günde3 öğün ayna karşısında saçlarını saymaya başladı adam. Baktım kafayı yiyecek dozu azalttım. Sonra biraz düzeldi psikolojisi. Hiçte düzelmeye gelmez arada bakıyorum eğilimi var küçük dozlarla senas uyguluyorum. Derken artık düzene girdi. Baya ehileştirdim yani:)

Mesaja cevap vermedi mi

"Kadın ben sana msj yazdigimda cvp verseydin simdi sus.Sözünü tut.Sana msj yazdigimda cvp ver .Seni aradigimda ac telefonu. Ben sana o kadar şey yazdim gururuna dokunupta yazsaydin.Catladın ben msj yazmayinca laf salatasi yapma. Yarin evlatlarimi al gel eve uyuyorum ben "

"Yarın aksam ben gelince evde olun bu son sözüm dünkü soylediklerimin arkasindayim cvp verebiliceksen gel yuzume söyle hepiniz hayvansiniz aileyi bozanda destek verende kollayanda hayvan anladin mi .Git kızım evine diyecekleri yerde gel dizimin dibinde otur ben size bakarim diyende hayvan anladin mi inflames .Yarin evde ol yuzume konuş sonra git yine.Hayvan olmadiginizi kanitla bana"

Eğer oğlum orda hasta olduysa sen basta olmak uzere hakkimi helal etmiyorum hicbirinize onuda bil cocugumun hakki ayrı
.Babasindan evinden yuvasindan ayri biraktigin icin."

"Hergün biraz daha hakkima girin bakalim girin hakki hukuku göreceksiniz ."

"Arabayi al oglumu goster doktora isini bitir geri koy clio arizaliymis ,lineayi al kardesin vermiyor mu onu gec hem dede degil mi cagirsin taksiyi götürsün.Kizini sakiniyor benden arabayi niye istettiriyor Muhtac etmesin bana ."

Mesajları bunlar.Sanırım o da alıştı hep ayrılık lafı dilimde idi.Eskiden olsa yine duygusal bi kaç bisey yazardı yani hakaretler içerse de..

Ben de beni anlasin diye aynen sizin gibi laf söyledim ama pek oralı olmadi sanki. Rahat bi kişiliği var.Ya da sevmediği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…