Toplamda kaç doz ilaç kullandınız

Benim fazla bilgim yok canım ama 8.gün 2000 doz çok fazla değil mi fisfisfis

ya ılk 5 gun 225 le basladık e2 degerı154 cıkınca doz yukseldı 6. gun275 7-8 gunde 300 luk yaptım bakalım bugunku e2 degerıne gore doz ayarlanır heralde bende 6-7 yumurta gorunuyo yanı yumurtalar az gelıstıgı ıcın sanırım bole yuksek doz

Anladım canım ahyırlısı olsun inşallah doktorun en iyi kararı verecektir vereliniortak

sabommmmmm canım hadı hayırlıs dıyelım...
tedavı boyunca dualrım senle olcak ınsallah guzel haberler vercennn:Saruboceq::Saruboceq:
cıfter cıfter bebelerın gelır..
bu konuda hıc bılgım yok bılıyosun..ama bılen arkadslar hemn cevap yazacaktırkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

tedavin hayirli olsun canim
ne guzel seninde halayina az kaldi desen
bende kafani kurcalamyim canim benimde uzundu ikiside

Sağol rapum
Allahuteala razı olsun
Sizler olmasanız dahada zor olurdu destekçilerimin olduğunu bilmek çok güzel
:1hug:

Son düzenleme:
tedavin hayirli olsun canim
ne guzel seninde halayina az kaldi desen
bende kafani kurcalamyim canim benimde uzundu ikiside

ASım gelmiş :1hug: :1hug:
canım sağolasın her şeyin hayırlısı turkbayragi
bence senin bebiş türkiş doğmak istiyor turkbayragi
birde burada dene asim be
:Saruboceq:

sabırsızım benim ilk önce tedavin hayırlı olsun sana inşallah bebişlerine kavuşursun.kız şimdiden kendine bunları sıkıntı yapma herkesin yumurtlamasına göre değişiyor ilacın dozu belki sen daha çabuk büyüteceksin yumoşlarını onun için rahat ol. çünkü önünde sabır isteyecek çok yol var kendine sıkıntı yapma.rabbim inşallah hepimizin sabrının mükafatını verecek en kısa zamanda aminnnnnnnnnnnnn

:1hug: sağol bulutum Allahuteala razı olsun
konuyu açmamın sebebi aslında tahmini ilaç ayarlaması
yani benim 200-300 doz daha gonal f ihtiyacım olucak tahminen
ücretli yada ücretsiz temin edebilmek için açtım konuyu
:1hug:

canım benim ilk denemem olmadı haziranda 2.yi denemeye başladık ,herşey yolundaydı[bizimki sebepsiz infertilite}tedaviye başladık ilk denemede 125 le başladık 150 le bitirmiştim 12 yumoşum olmuştu allahım nasip etmedi olmadı 2.ye karar verdik başladık daha yüksek dozla [225} bu sefer 2 yumoşum oldu bu sefer tedavi iptal oldu. bizde o 2 yumoşla evde devam ettik eşimle. rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimizin.yani arkadaşım anlayacağın tedavi sürecinde neyle karşılaşacağın belli değil sen ellindekilerle başla rabbim yardım eder.belki onlar bile fazla gelecek sabırsız. kusura bakma senide sıktım ama gerçekler böyle .inşallah oluruz temmuz annesi bayramda bizde bebişlerimizle oluruz aminnnnnnnnnnn

Canım haklısın
ben biraz SABIRSIZ lık yaptım galiba :kedi:
başımız neler gelicek belli değil Allaha emanetiz
Rabbim utandırmasın
Duana kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum
:Saruboceq:

arkadaşım sana güzel bir örnek vereyim bir yakınımız köy gibi bir yerden geldi hiç birşey bilmiyor.bizler allaha şükür herşeyden haberimiz var ne yapılacağını biliyoruz kendi başımıza hallediyoruz sadece 2 gün eşimizi istiyoruz.o arkadaşım 2 sene sabretti sabrının mükafatını aldı.1. denedi olmadı köye geri gitti8 ay sonra tekrar denediler başardılar şimdi doğum yaptı bir oğlu var .burda diyeceğim bizler akşama kadar araştırıyoruz herşeyi takip ediyoruz o ise rabbine sığındı geldi ve hastaneleri drları değilmi onlar direk söylenen doktora geldi.onun için elimizdekilerin kıymetini bilelim rabbimize sığınıp tedbirimizi alıp takdiri yüce rabbime bırakalım.allahım inşallah o sabredip mükafatını alanların arasına katacak bizleri canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Çok tatlısın canım ya :1hug: maşallah diyeyim
sen şimdi sonuç mu bekliyosun tam anlayamadım
:kedi:

evet canım 2. tedaviye başladım biraz iğne kullandım yumoşlarım inatlaştı fazla büyümedi.tedaviyi doktorum iptal etti. sadece 2 yumoşum oldu.[ben 26 eşim 28 yaşında} daha gençsiniz dedi yumoşları az buldu iptal oldu aslında bizde hiç sorun yoktu anlayamadık ve dedik vardır bir hayır.şimdi ise evde o 2 yumoşumla devam ettik sonucu bekliyoruz bizimki sebepsiz infertilie.allahım inşallah verecek bebişlerimiiiiiii.....
evde gamyoncuiremsu yola devam ettik bekliyoruz......

Anladım canım gamyoncuiremsu hayırlısı olsun inşallah vereliniortak
bu kez bebeğin seninledir inşallah yada bebeklerin
:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…