canım malesef deme pco tüp bebekte dezavantaj değil kiii daha çok yumoş oluyo bak ben 14 tane büyüttüm ufak defek de vardı ama 14 ün 13 sağlam çıktı bu süper bişe sende sıkıntı yok gibi kabul et eşinin morfolojisi nasıl o da iyiyse dert etmeee allahımın da izni ile olacakkk:lepi:
Şu adet hayırlısıyla bi gelsede başlasak artıkın :kedi:
ben maya tüp bebek merkezinde yaptırıyorum sen?
Profilde erzincan yazıyor ondan sordum :))
ben izmirde yaptırıyorum canım özel bi klinikte :kedi:
mutlaka haberdar edelim birbirimizi olur mu opuyorumnanaktan
Şu adet hayırlısıyla bi gelsede başlasak artıkın :kedi:
Kızlar bende tüp bebek tedavisine başlayacağım Allahın izniyle
Adetimi bekliyorum
elimde 1500ünite gonal f var
sizce kısa protokol için yeterli mi
sizler kaç doz kullandınız bilgilendirirseniz sevinirim
ilk denemem olucak çok heyecanlıyım opuyorumnanaktan
Benimde canım eli kulağında gelmek üzere kaydirigubbakcemile3canım tedavin hayırlı ve kolay olur inşallah.
ben de eğer son anda korkup vazgeçmezsem bu adette başlamayı düşünüyorum. ama ben geç gelse ded zaman kazansam diyorum:))adet zamanın ne kadar? beni bi kaç gün kaldı...a.s.
canim tedavin hayirli olsun insallah bebis gelir
ben puregon kullandim 125mglik kisa protokolde yetmemisti ama tabii sana uygulanacak doza bagli
canım tedavin hayırlı olsun öncelikle ilaçların yetip yetmeyeceği drun verdiği doza bağlı bende 300lük 5 tane gonalf vardı ama yetmedi düşük dozda kullanırsa yetebilir ama benim gibi yüksek dozlarda kullanırsan 1 kutu falan alman gerekebilir benim 225 le başladı 6 gün falan kullandım 2 gün 150 1 yada iki günde 75 almıştım sanırım
doktorumuz 3 diyo ama şansınız düşer diyo o da krkutuyo beni çok zor senin 3 mü oldu?
benim iki tane çok iyi kalite bir tanede orta kalitede embryo kondu canım.
çoğu merkez çok iyi kalitede 2 embriyo koyuyor.
Ama 3tane transfer ettirmekte şansı arttrıyor kızlar ya hiçbiri tutmazsa :gitme:
kaydirigubbakcemile5
öyle düşünme . artık merkezler çok iyi 2 tane embriyo koymaktan yana.
o kadar çok varki üçüde tutup birini sonlandıran çok ama çok kötü bir durum.
hayırlısı olsun hakkında canım.
Nasıllllllll unutursunnnnnnnnnn laelaelaelaelae
canım baya oldu ondan sanırım eylül 2008 deydi tedavimm..ne kadar kullandım hatırlamıyorum inan ..puregon la başladım önce sonra o ilaç olmayınca ganal f ile devam ettim ikiside aynı içerikli ilaçlar kafan karışmasınnn
aaa dur bir dakka yazarken evrakları karıştırdım bana yazmışlardı günlük dozlarımı ne kadar vurcağımı şimdi onları buldumm..
2175 doz puregon
750 doz da ganal f
toplam 2925 doz kullanmışım canımm
kısların yazdıklarına göre ben baya çok kullanmışımmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?