Kaç yumoşun oluştu canım?
8 tane toplandı canım.
3 taransfer oldu üçüde tuttu.
Sanırım sonuç bekliyosun canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :Saruboceq:ben de 800 doz kullandım uzun protokol...önce 225 ile başladık 100 e düştün 15 yumoş oldu
Canım sen bizim topiktensin nevronun erk.inf.topiğinden8 tane toplandı canım.
3 taransfer oldu üçüde tuttu.
Sanırım sonuç bekliyosun canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :Saruboc
evet canım işin zoru bitti çarşamba transferim ama.. hayırlısı bakalım hepimizin gönlüne göre versin rabbim
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:evet canım işin zoru bitti çarşamba transferim ama.. hayırlısı bakalım hepimizin gönlüne göre versin rabbim
inşallaah canım inşalaah her alınan güzel haber umut çünkü.. hepimzi için dua ediyorum. ben şimdi 3 üz olursa diye düşünmeye başladımherşey bitti ya hayırlısııı artık
Nasibinde ne varsa o olucak canım
farketmez 5ize bile razıyım laelaelaelaelae
yeterki rabbim ol desin:lepi:
işin şakası sağlıklı olsun 1tane olsun annesinin birtanesi :asigim:
:teselli:inşallah bidahakine olumlu sonuçlanır canım benim ya :teselli:Bende kısa protokol tedavisi gördüm
1800 ıu gonal f (adetin 3. günü başlandı)
1875 ıu menagon (adetin 3.günü başlandı)
400 ıu lucrin (adetin 1. günü başlandı)
yumurtalık rezervin çok iyi değil fsh 10.90
toplam 5 tane olgun yumurta edildi. sonuç bu sefer negatif oldu inşallah bir dahakine olumlu sonuçlanır.
amin aman da 3 taneye bakmak beslemek zor be herşey 3 tane alınack güç yetmez çalışan anne olucam bide.. 14 yumoştan ilk etapta 11 i döllendi daha da devam edebilir dedi labaratuar.. korkuyrum şimdi doktor 3 koycaz dedi. bizim veletler de fena çıkınca off. rabbim hayırlısını versin. aslında korkum 3 tane olması da deil de 3 tane olunca birini alıyolar ya o kötü be... yazık yavrularımaaa hayırlısı yine son söz tabii.. bu arada senin son durumun ne canım?
Sanırım sonuç bekliyosun canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :Saruboceq:
Canım sen bizim topiktensin nevronun erk.inf.topiğinden
ama fala girmediğin için karşılaşmadık sanırım ama seni ismen tanıyorum
doğuma az kaldı hayırllısıyla doğumun gerçekleişr inşallah opuyorumnanaktan
hayırlı olsun arkadaşım peki 3 ü de tutunca birini sonlandırıyorlar mı? korkuyorum ben 3 ü de tutar diye..
Sağol canım Allahuteala razı olsun inşallah opuyorumnanaktana.s.sağol canım. bende seni isim olarak tanıyorum. tedavin hayırlı olsun. inşallah başarı ile sonuçlanır . yavruna yda yavrularına kavuşursun.
hadi allah rast getireevet canım benim bıcıklar iyi oldular gerçi bende bi sıkıntı yok ucundan da pco olunca iyice destekledi. erkek infertilitesi idi bizim her zaman 5 milyon sperm çıkarken 5 senedir bu kes ilk defa 30 milyon çıktı sayımız şans bizden yana gibi gözükse de bakalım sabr :) tedavin nerede olcak?
evet malesef öyle. sen sen ol 3 tane transfer ettirme.
karar bana kalsa 2 tane isterdim. ama bilgilendirilmedim.
evet malesef öyle. sen sen ol 3 tane transfer ettirme.
karar bana kalsa 2 tane isterdim. ama bilgilendirilmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?