Toplamda kaç doz ilaç kullandınız

ben de 800 doz kullandım uzun protokol...önce 225 ile başladık 100 e düştün 15 yumoş oldu

ben de 800 doz kullandım uzun protokol...önce 225 ile başladık 100 e düştün 15 yumoş oldu
Sanırım sonuç bekliyosun canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :Saruboceq:
8 tane toplandı canım.
3 taransfer oldu üçüde tuttu.
Canım sen bizim topiktensin nevronun erk.inf.topiğinden
ama fala girmediğin için karşılaşmadık sanırım ama seni ismen tanıyorum
doğuma az kaldı hayırllısıyla doğumun gerçekleişr inşallah
opuyorumnanaktan

inşallaah canım inşalaah her alınan güzel haber umut çünkü.. hepimzi için dua ediyorum. ben şimdi 3 üz olursa diye düşünmeye başladım herşey bitti ya hayırlısııı artık

inşallaah canım inşalaah her alınan güzel haber umut çünkü.. hepimzi için dua ediyorum. ben şimdi 3 üz olursa diye düşünmeye başladım herşey bitti ya hayırlısııı artık

Nasibinde ne varsa o olucak canım
farketmez 5ize bile razıyım laelaelaelaelae
yeterki rabbim ol desin:lepi:
işin şakası sağlıklı olsun 1tane olsun annesinin birtanesi
:asigim:

Bende kısa protokol tedavisi gördüm
1800 ıu gonal f (adetin 3. günü başlandı)
1875 ıu menagon (adetin 3.günü başlandı)
400 ıu lucrin (adetin 1. günü başlandı)
yumurtalık rezervin çok iyi değil fsh 10.90
toplam 5 tane olgun yumurta edildi. sonuç bu sefer negatif oldu inşallah bir dahakine olumlu sonuçlanır.

Nasibinde ne varsa o olucak canım
farketmez 5ize bile razıyım laelaelaelaelae
yeterki rabbim ol desin:lepi:
işin şakası sağlıklı olsun 1tane olsun annesinin birtanesi
:asigim:

amin aman da 3 taneye bakmak beslemek zor be herşey 3 tane alınack güç yetmez çalışan anne olucam bide.. 14 yumoştan ilk etapta 11 i döllendi daha da devam edebilir dedi labaratuar.. korkuyrum şimdi doktor 3 koycaz dedi. bizim veletler de fena çıkınca off. rabbim hayırlısını versin. aslında korkum 3 tane olması da deil de 3 tane olunca birini alıyolar ya o kötü be... yazık yavrularımaaa hayırlısı yine son söz tabii.. bu arada senin son durumun ne canım?

:teselli:inşallah bidahakine olumlu sonuçlanır canım benim ya :teselli:
umudunu kaybetme birgün hepimiz anne olucaz inşallah
:1hug: vereliniortak

Ben adetimi bekliyorum canım
adetin 2.günü gidicem
ilaçlarım elimde 1500 ünite gonal-f
bakalım nasıl başlayacak tedavim inşallah bi sorun çıkmaz kist filan
senin az dozla çok güzel yumoş oluşmuş maşallah
:lepi:

Ben adetimi bekliyorum canım
adetin 2.günü gidicem
ilaçlarım elimde 1500 ünite gonal-f
bakalım nasıl başlayacak tedavim inşallah bi sorun çıkmaz kist filan
senin az dozla çok güzel yumoş oluşmuş maşallah
:lepi:[/QUOTE]

hadi allah rast getire evet canım benim bıcıklar iyi oldular gerçi bende bi sıkıntı yok ucundan da pco olunca iyice destekledi. erkek infertilitesi idi bizim her zaman 5 milyon sperm çıkarken 5 senedir bu kes ilk defa 30 milyon çıktı sayımız şans bizden yana gibi gözükse de bakalım sabr :) tedavin nerede olcak?

hadi allah rast getire evet canım benim bıcıklar iyi oldular gerçi bende bi sıkıntı yok ucundan da pco olunca iyice destekledi. erkek infertilitesi idi bizim her zaman 5 milyon sperm çıkarken 5 senedir bu kes ilk defa 30 milyon çıktı sayımız şans bizden yana gibi gözükse de bakalım sabr :) tedavin nerede olcak?[/QUOTE]

Bendede pco var canım malesef :sinifsinif:
eşimin sperm sayısı 16milyon
izmirdeyim önce Rabbime sonra doktoruma güveniyorum
inşallah bizlere bu yolu sebep kılmıştırda kavuşuruz bebeklerimize
zemuszemus

a.s.sağol canım. bende seni isim olarak tanıyorum. tedavin hayırlı olsun. inşallah başarı ile sonuçlanır . yavruna yda yavrularına kavuşursun.

Bendede pco var canım malesef :sinifsinif:
eşimin sperm sayısı 16milyon
izmirdeyim önce Rabbime sonra doktoruma güveniyorum
inşallah bizlere bu yolu sebep kılmıştırda kavuşuruz bebeklerimize
zemuszemus[/QUOTE]

canım malesef deme pco tüp bebekte dezavantaj değil kiii daha çok yumoş oluyo bak ben 14 tane büyüttüm ufak defek de vardı ama 14 ün 13 sağlam çıktı bu süper bişe sende sıkıntı yok gibi kabul et eşinin morfolojisi nasıl o da iyiyse dert etmeee allahımın da izni ile olacakkk:lepi:

canım malesef deme pco tüp bebekte dezavantaj değil kiii daha çok yumoş oluyo bak ben 14 tane büyüttüm ufak defek de vardı ama 14 ün 13 sağlam çıktı bu süper bişe sende sıkıntı yok gibi kabul et eşinin morfolojisi nasıl o da iyiyse dert etmeee allahımın da izni ile olacakkk:lepi:[/QUOTE]

B ak onu bilmiyodum fisfisfis inşallah iyi olur sositososito
Eşimin morfolojisi krugere göre %6 fazla kötü değil hihoyyyt
inşallah dediğin gibi olur canım hepimiz olumlu sonuç alırız
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…