Toplaşın kazanın altını yakıyorum:)

İstifa etmeli miyim?

• Ankete Katılan
    166
  • Anket Kapalı .
Hayır böyle düşünmeniz çok doğal ben de öyle düşünüyorum.. Eşimle bir problem Yok ama bu yıllar sonra olmayacağı anlamına gelmez tabiki de.. Hemde ölümlü dünya, Allah başımdan eksik etmesin ama aksini düşününce oğlumla ortada kalırız.. Evladım varken herşeyi ince hesap yaparak düşünmek zorundayım..

Esi sizin gibi sivilde olan bayanlar var Teskilatta, bir sekilde dogu gorevlerini yapıyorlar bence istifa etmeyin.Sonra pisman olabilirsiniz ben malulen emekli oldum evde oturmak hayli sıkıcı

çok iyi düşünmelisiniz bence, 4 sene evet uzun ama devamında da bir ömür var.
hakkınızda hayırlısı olsun

kesinlikle katılıyorum.

Zor ama imkansız değil. Eğer evliliğinizin zedelenme riskini göze alabiliyorsaniz gidin çünkü belli ki esin razı değil... Onun dışında istifa etsen büyük ihtimalle sen mutsuz bir ev hanımı olacaksın ve yine evlilik zedelenecek gibi görünüyor..

aynen esiniz ozel sektorse sizinle gelmeli sonucta sizinle evlenirken sqrk goreviniz olacagini biliyordu istifa etmenizi onermem yarin ne oacagi bellimi gelmezsede dedigim gibi cocugunuz size cok yuk olmaz nereye gidiyorsunuz acaba
Van

İki uçlu tezekli değnek

Çok zor bir karar Allah yardımcınız olsun ...
Bence istifa etmeyin bir şekilde yolu bulunur gidip gelirsiniz sürekli olmasa da
hayatta insanın başına her şey gelebilir ilerisini de düşünün istifa etmeyin...
eşinize işinize çocuğunuza sımsıkı sarılın siz isteyin yeter ki Allah büyüktür bir çıkar yolu bulunur elbet...

abin agridaydi van daha buyuk daha guzel bir sehir
Evet vanı az çok biliyorum teyzelerim orda yaşıyordu şu an kimsem Yok orada ilçesi hariç ilçede teyzemin kızı var fakat merkeze uzak küçük bir yer .. yani merkez olması iyi havaalanına yakın.. mesela daha uzun süreli bir il olsa ya da yaşam şartları daha zor belki ben istemeyecektim.. dediğim gibi oğlum benim herşeyim.. hastaneleri okulları yahut sağlık ocağı avm imkanı sosyalleşmesi için ona uygun bir yer olması gerekiyordu sanırım Van benim için iyi bi yer gibi görünüyor..

Muradiye Ilcesi merkeze cok yakın diye biliyorum bence bir arayın yakin ilcelerdeki, Ilce Emniyet Mudurluklerini hem merkezdeki gibi ek gorev, uygulama cok olmaz.Ilce istemiyorum dediniz ama tabi siz bilirsiniz.
Gidince detaylı bi görüşeceğim müdürle onlarında orası hakkında fikir ve önerilerini alacağım, tecrübe iyidir..

Ben olsam istifa ederdim.
Eşinin orada çevre yapması vs çok uzun zaman alır. Gitmek istememekte haklı buldum.
Ailemle geçireceğim 4 yılı da herhangi bir işe, paraya, kariyere yapım gereği değişmem.
Doğrunun bu olduğundan bahsetmiyorum, benim yapacağım bu olurdu.

Nasıl işini bırakmayı düşünebilirsiniz!?

Yarının ne olacağı belli değil, Allah korusun aldatıldın ya da eşin huyu suyu değişti şiddet başladı vs. Boşanmak zorunda kaldın.yada daha fenası takdiri ilahi vuku buldu eşinizi kaybettiniz.Oğlunuzun geleceği ne olacak??? Sizin hayatınız ne olacak???
Her zaman en kötüyü düşünmeli iyi gele hoş gele zaten :)
Binlerce yılın öğüdü boşa değil, ne demişler; sen işini kışa göre tut, bahar çıkarsa bahtına...
Oğlunu da al git..ara ara rapor alıp gelip gidersin vs.eşin gelir gider.hem araya özlem girer aşkınız alevlenir belki

En önemlisi eşin neden kariyer planını ertelemiyor sizinle gelemiyorda sen onun geleceği ne olacak belli olmayan(batacakmı çıkacakmı) işi için memurlukdan vazgeçiyormuşsun?? Çok saçma bence.
Hemen kov gitsin bu düşünceyi aklından.

Teşekkürler yorumunuz için:)
Ben kovuyorum düşünce dönüp dolaşıp yine geliyor..
Kararsızlık silsilesi..
Fikirlerinizi alayım dedim..
Başka pencerelerden bakmaya ihtiyacım var.. Bazen beyin error verebiliyor..
en doğru ve bize zarar vermeyecek kararı arıyorum..

İsinizi birakmayin.
Hayatinizi esinize baglamis olmayin.
Hayatin ne vercegi belli degil.
Esinizi ikna etmeye calisin.

eş durumu yok mu özel sektörde 2 yıl çalışanların yanına eş durumu oluyor sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…