Hayır böyle düşünmeniz çok doğal ben de öyle düşünüyorum.. Eşimle bir problem Yok ama bu yıllar sonra olmayacağı anlamına gelmez tabiki de.. Hemde ölümlü dünya, Allah başımdan eksik etmesin ama aksini düşününce oğlumla ortada kalırız.. Evladım varken herşeyi ince hesap yaparak düşünmek zorundayım..şimdi eşin senin için kariyerinden vazgeçmiyor ama sen onun için geçiyorsun öyle mi?
unutma yarın herşey tepetaklak olabilir, eşin dediğin adam bir gün sana sırtını çevirebilir.
bir erkek için bu eşimde olsa mesleğimden vazgeçmem.
bana kızanlar olabilir, ama düşüncem bu.
yıllarca aynı yastığa baş koyduğumuz adamlar gün geliyor yastığı başımıza geçirip gidebiliyorken benim böyle düşünmem çok da garip değil sanırım.
Esi sizin gibi sivilde olan bayanlar var Teskilatta, bir sekilde dogu gorevlerini yapıyorlar bence istifa etmeyin.Sonra pisman olabilirsiniz ben malulen emekli oldum evde oturmak hayli sıkıcıİlçeleri sıkıntılı olabiliyormuş kışın kar yağdığı için gel git hepten problem olur.. Başlarsam lojmana başvuru ilk işim olacak, hemde daha güvenilir olur diye düşünüyorum en azından herkes polis o ortamda..
çok iyi düşünmelisiniz bence, 4 sene evet uzun ama devamında da bir ömür var.Hayır böyle düşünmeniz çok doğal ben de öyle düşünüyorum.. Eşimle bir problem Yok ama bu yıllar sonra olmayacağı anlamına gelmez tabiki de.. Hemde ölümlü dünya, Allah başımdan eksik etmesin ama aksini düşününce oğlumla ortada kalırız.. Evladım varken herşeyi ince hesap yaparak düşünmek zorundayım..
kesinlikle katılıyorum.şimdi eşin senin için kariyerinden vazgeçmiyor ama sen onun için geçiyorsun öyle mi?
unutma yarın herşey tepetaklak olabilir, eşin dediğin adam bir gün sana sırtını çevirebilir.
bir erkek için bu eşimde olsa mesleğimden vazgeçmem.
bana kızanlar olabilir, ama düşüncem bu.
yıllarca aynı yastığa baş koyduğumuz adamlar gün geliyor yastığı başımıza geçirip gidebiliyorken benim böyle düşünmem çok da garip değil sanırım.
Vanaynen esiniz ozel sektorse sizinle gelmeli sonucta sizinle evlenirken sqrk goreviniz olacagini biliyordu istifa etmenizi onermem yarin ne oacagi bellimi gelmezsede dedigim gibi cocugunuz size cok yuk olmaz nereye gidiyorsunuz acaba
İki uçlu tezekli değnekZor ama imkansız değil. Eğer evliliğinizin zedelenme riskini göze alabiliyorsaniz gidin çünkü belli ki esin razı değil... Onun dışında istifa etsen büyük ihtimalle sen mutsuz bir ev hanımı olacaksın ve yine evlilik zedelenecek gibi görünüyor..
abin agridaydi van daha buyuk daha guzel bir sehir
Muradiye Ilcesi merkeze cok yakın diye biliyorum bence bir arayın yakin ilcelerdeki, Ilce Emniyet Mudurluklerini hem merkezdeki gibi ek gorev, uygulama cok olmaz.Ilce istemiyorum dediniz ama tabi siz bilirsiniz.
Evet vanı az çok biliyorum teyzelerim orda yaşıyordu şu an kimsem Yok orada ilçesi hariç ilçede teyzemin kızı var fakat merkeze uzak küçük bir yer .. yani merkez olması iyi havaalanına yakın.. mesela daha uzun süreli bir il olsa ya da yaşam şartları daha zor belki ben istemeyecektim.. dediğim gibi oğlum benim herşeyim.. hastaneleri okulları yahut sağlık ocağı avm imkanı sosyalleşmesi için ona uygun bir yer olması gerekiyordu sanırım Van benim için iyi bi yer gibi görünüyor..abin agridaydi van daha buyuk daha guzel bir sehir
Gidince detaylı bi görüşeceğim müdürle onlarında orası hakkında fikir ve önerilerini alacağım, tecrübe iyidir..Muradiye Ilcesi merkeze cok yakın diye biliyorum bence bir arayın yakin ilcelerdeki, Ilce Emniyet Mudurluklerini hem merkezdeki gibi ek gorev, uygulama cok olmaz.Ilce istemiyorum dediniz ama tabi siz bilirsiniz.
Teşekkürler yorumunuz için:)Nasıl işini bırakmayı düşünebilirsiniz!?
Yarının ne olacağı belli değil, Allah korusun aldatıldın ya da eşin huyu suyu değişti şiddet başladı vs. Boşanmak zorunda kaldın.yada daha fenası takdiri ilahi vuku buldu eşinizi kaybettiniz.Oğlunuzun geleceği ne olacak??? Sizin hayatınız ne olacak???
Her zaman en kötüyü düşünmeli iyi gele hoş gele zaten :)
Binlerce yılın öğüdü boşa değil, ne demişler; sen işini kışa göre tut, bahar çıkarsa bahtına...
Oğlunu da al git..ara ara rapor alıp gelip gidersin vs.eşin gelir gider.hem araya özlem girer aşkınız alevlenir belki
En önemlisi eşin neden kariyer planını ertelemiyor sizinle gelemiyorda sen onun geleceği ne olacak belli olmayan(batacakmı çıkacakmı) işi için memurlukdan vazgeçiyormuşsun?? Çok saçma bence.
Hemen kov gitsin bu düşünceyi aklından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?