Toplaşın kazanın altını yakıyorum:)

İstifa etmeli miyim?

• Ankete Katılan
    166
  • Anket Kapalı .
Kadın zaten her şeyde fedakarlık yapıyor ailesi için
Biraz da erkekler yapmalı.
Eşim şu an çalıştığı kamu kuruluşundan çok memnun ve istese emekli olana kadar çalışabilir.
Merkezin de merkezinde bi yer ve başka bir ilde bu kadar rahat olamam diyor.
Ama benim kadrom küçük bir şehirde ve doğum izni +ücretsiz izin sonrası oraya döneceğim. Bu durumda eşimden fedakarlık bekliyorum. Belki daha kötü şartlarda bir işi olacak ama üzgünüm, kadının işi gözden çıkarılabilir (!) bir şeyse erkeğinki de öyle olabilmeli.

Kaç tane asker eşi var çocukları babasından ayrı büyütmüş çok duygusal bakıyorsun.polis değilim bir ay sonra Allah'ın izniyle bende tek başıma çalışıp ogluma bakacagim.bu benim yolum.bencillik değil,
Hayatın gerçekleri bunlar.
Kendi yolundan vazgeçme, iyi bakıcı bul görevine odaklan.

Ay cildiçıldiriciyim

Cocugun anneden veya babadan ayri buyumesi derin yaralar acabilir.İstifa edip eşinizin bulundugu sehirde guvenlik gorevlisi olarak bir is bakabilirsiniz.Polis oldugunuz icin guvenlik sirketleri icin cok cazip olur sizinle çalışmak

Cocugun anneden veya babadan ayri buyumesi derin yaralar acabilir.İstifa edip eşinizin bulundugu sehirde guvenlik gorevlisi olarak bir is bakabilirsiniz.Polis oldugunuz icin guvenlik sirketleri icin cok cazip olur sizinle çalışmak
patron çıldırmış:)

Mutsuz anneyle büyüyen çocukta daha derin yaralar acilir

İstifa etme bence.Bir daha bu duruma gelemeyebilirsin.Sen oğlunla birlikte git.Oğlun küçük daha kreş için.1 sene daha en azından evde durur.Iyi bir bakıcı bulursan senin için de iyi olur.En azından nöbet durumlarında elinin altında biri olur.Bakıcı bulman konusunda iş,lojman çevren yardımcı olur mutlaka.Elbette zor bir süreç olacak ama istifa etmek de çözüm değil.6 yıllık emeğin var.Allah yardımcın olsun inşallah.

polis degilim ama bende 5 yil dogu gorevi yaptim cocugunun yaşı gayet de uygun ilkokula baslayacaginda tayinin cikar donersin ozel sektör de garanti yok
ben olsam çocuğumu da alir gider gorevimi yapardim

Kendi ekmeğini kazanan, onurlu , tüm kaygilara karsi başı dik ,kendine güvenen bir anneyi ben mutlu hayal edebiliyorum..

Evliliklerin garantisi yok .
Guvenlik gorevlisi olarak is bulabilirsiniz dedim calismayin demedim.Burada onur kirici bir sey yok.Polis olunca sadece kendinize guvenmeniz yetmiyor.Meslek basli basina kaygilarla dolu.Yani polis bir ebeveynin kaygisiz bir hayat surmesi imkansiz.Bunun bedelini cocuga odetmenin anlami yok.Anne olunca hayat filmimize bir figuran eklemiyoruz.Ver krese gitsin diyemeyecegim o yuzden.

İstifa etmeyin meslek sahibi olmak zor. Eşiniz sizinle evlendiğinde mesleğinizin şartlarını biliyordur zaten, ondan ayak uydurmasını isteyin, 4 yıl ayrı kalmak aile birliğinizi zedeleyebilir, çevremde gördüm örneklerini. Umarım hakkınızda en hayırlısına karar verirsiniz.

Valla yerinde olsam ne olursa olsun işimi bırakmazdım. Konulara bak şu kadar senelik evliyim boşanıyorum yaşım şu işim yok ne yapıcam. Memuriyetini yakma. Zaman su gibi geçer 4 sene gider gelirsiniz idare edersiniz.

İşinizi bırakmayın. Tatillerde gidip gelin eşinizin yanına, o da gider gelir. Bakıcı bulun kendinize. 4 yıl idare edin. Eşiniz işini kursun. Yapacak bir şey yok.

Silah ve polis kimliğinden vazgeçip aile birliğini korumak için düz memurluk talep edip bulunduğun ilde çakılı kadro düz memurluk için dilekçe verebilirsin diye biliyorum araştırın bir isterseniz

eşiniz size bağlı sonuçta
Memur diil
Düzeni bozamam demiş yanlış anlamadıysam bu nedir yaa
Böyle bi cevap olamaz

Bence istifa etmeyin ya.
Çocuğunuzun geleceğini de düşünün, tamam şu an yanında olmak önemli de büyüdükçe onun da ihtiyaçları artacak.

Özel sektörde çalışan erkeğin şark görevi olan bi kadınla evlenmesi bu tarz sorunları hep çıkarıyor,yakınım benzer bi durumda kocasını bırakıp şarka gidecek diye kurdeşen dökmek üzere,eşinizle evlenirken bu durum belli değil miydi? Nasıl bi tutumunuz vardı o zaman?

Esinizin sizi birakmayacagi ne malum!!

bence birakmayin sizi seven insan uzaktanda yurutur evliligi hadi sark i anladim da bide mecburi bati hizmeti mi var nasil aile birligi zedeleniyor devlet bu konuda el atmali diye düşünüyorum..

Kararınız ne olur bilemiyorum, sizin için en doğru karar her ne ise onu kolaylıkla almanızı diliyorum. Tek bildiğim şey varsa iyi giden evliliği, uzun süreli ve mesafeli ayrılıklara mahkum ederek çiftleri de çocuğu da doldurulamayacak boşluklarla buhranlara itmemek gerektiği.. eşinizin sizin için fedakarlık etmesi sanırım en iyisi olurdu. Yaşınız eminim ki genç. Büro açmak için hiçbir zaman geç değildir. Hatta tecrübe arttıkça daha da kolaylaşacak bir durum. Galiba karar verme işi sizden önce eşinize düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…