- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
sevgilimle 1 yıldır ciddi ilişkim var çocuğa arsa çıktı ailesi ev yaptıralım beraber yaşayalım diyormuş(köylü gibi yani) bu da benim en nefret ettiğim şey ileride evlilik düşünüyoruz sevgilim sokağa mı atalım diyor toplam 4 tane evleri var dede nine kaynana kayınpeder hepsi aynı binada asla kabul etmem dedim.
napıcam sevgilimi bundan nasıl vazgeçiririm
Vazgeçirme orayi başkasına kiraya versin siz ayrı eve çıkınsevgilimle 1 yıldır ciddi ilişkim var çocuğa arsa çıktı ailesi ev yaptıralım beraber yaşayalım diyormuş(köylü gibi yani) bu da benim en nefret ettiğim şey ileride evlilik düşünüyoruz sevgilim sokağa mı atalım diyor toplam 4 tane evleri var dede nine kaynana kayınpeder hepsi aynı binada asla kabul etmem dedim.
sevgilimin evi ve ben de ilerideki eşiyim ve kaynanamla oturmak istemiyorum köylü gibiSiz o aileden olmadığınız için buna karışamazsınız. ailecek verecekleri bir karar bu
kendini böyle mi avutuyorsun ev ev üstünde olmazköylü gibi? Ultra zengin şehirli insanlar da aynı villada köşkte yaşıyor
Vazgeçirme orayi başkasına kiraya versin siz ayrı eve çıkınonları evden atmasına gerek yok yani
sevgilimin evi ve ben de ilerideki eşiyim ve kaynanamla oturmak istemiyorum köylü gibi
Ama şuan daha resmi birşey yok , nişan yok, evlilik tarihi yok, sadece sevgilisiniz, belki 5 gün sonra ayrılacaksınız. Size fikrinizi soruyorsa söylersiniz ama fazla karışamazsınız.sevgilimin evi ve ben de ilerideki eşiyim ve kaynanamla oturmak istemiyorum köylü gibi
Sanane ki? Ortada fol yok yumurta yok. Sen okulunu bitir önce. İlerde evlenirseniz o zaman düşünürsün konuşursun.sevgilimle 1 yıldır ciddi ilişkim var çocuğa arsa çıktı ailesi ev yaptıralım beraber yaşayalım diyormuş(köylü gibi yani) bu da benim en nefret ettiğim şey ileride evlilik düşünüyoruz sevgilim sokağa mı atalım diyor toplam 4 tane evleri var dede nine kaynana kayınpeder hepsi aynı binada asla kabul etmem dedim.
nine dede kaynana kayınpeder kız kardeşi hepsiyle yaşama hayali kuruyorlar.Vallaha evliligin ilk seneleri bende kesinlikle istemezdim. Kayinvalidemi ve kayinpederimi yanimiza getirdik. Ama daha cok aile üyelerini de almazdim
Hazır evi bırakacağına seni bırakabilir. Daha aranızda bir hukuk yokken bu konularda fikir verme bence.sevgilimin evi ve ben de ilerideki eşiyim ve kaynanamla oturmak istemiyorum köylü gibi
Arsa sevgiline ait, ne karar verirse versin saygı duymalısınız.sevgilimle 1 yıldır ciddi ilişkim var çocuğa arsa çıktı ailesi ev yaptıralım beraber yaşayalım diyormuş(köylü gibi yani) bu da benim en nefret ettiğim şey ileride evlilik düşünüyoruz sevgilim sokağa mı atalım diyor toplam 4 tane evleri var dede nine kaynana kayınpeder hepsi aynı binada asla kabul etmem dedim.
Bulmuşken köylü möylü demeyeceksin tabii ki. Kaçırırsan yenisini zor bulursun. Malum bunu bile yüz elli başka adam ve konudan sonra buldun.sevgilimin evi ve ben de ilerideki eşiyim ve kaynanamla oturmak istemiyorum köylü gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?