toplu aile apartmanı

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
819
1.082
63
sevgilimle 1 yıldır ciddi ilişkim var çocuğa arsa çıktı ailesi ev yaptıralım beraber yaşayalım diyormuş(köylü gibi yani) bu da benim en nefret ettiğim şey ileride evlilik düşünüyoruz sevgilim sokağa mı atalım diyor toplam 4 tane evleri var dede nine kaynana kayınpeder hepsi aynı binada asla kabul etmem dedim.
napıcam sevgilimi bundan nasıl vazgeçiririm

Siz o aileden olmadığınız için buna karışamazsınız. ailecek verecekleri bir karar bu

Vazgeçirme orayi başkasına kiraya versin siz ayrı eve çıkın onları evden atmasına gerek yok yani

sevgilimin evi ve ben de ilerideki eşiyim ve kaynanamla oturmak istemiyorum köylü gibi

Köylüleri beğenmiyorsanız ayrılacaksınız çünkü sevgilinizin ailesi köylü.
Resmi olarak bir şey yok yani söz hakkınızda yok sizi ilgilendirmez sevgilinizin malı mülkü

Vallaha evliligin ilk seneleri bende kesinlikle istemezdim. Kayinvalidemi ve kayinpederimi yanimiza getirdik. Ama daha cok aile üyelerini de almazdim

sevgilimin evi ve ben de ilerideki eşiyim ve kaynanamla oturmak istemiyorum köylü gibi
Ama şuan daha resmi birşey yok , nişan yok, evlilik tarihi yok, sadece sevgilisiniz, belki 5 gün sonra ayrılacaksınız. Size fikrinizi soruyorsa söylersiniz ama fazla karışamazsınız.

Sanane ki? Ortada fol yok yumurta yok. Sen okulunu bitir önce. İlerde evlenirseniz o zaman düşünürsün konuşursun.
Sen köylü diye aklınca aşağıladıklarına kurban ol ayrıca. Boy boy konularındaki sorunların üretici köylülerde yok.

Hazır evi bırakacağına seni bırakabilir. Daha aranızda bir hukuk yokken bu konularda fikir verme bence.

Arsa sevgiline ait, ne karar verirse versin saygı duymalısınız.

Birlikte oturan herkes köylü gibi değil çok iyi geçinen insanlar da var genelleme yapmak hoş olmamış.

Bu şartlar altında kabul etme.
Restı cek ıstemıyorsan.
Fıkır ayrılıklarımız var dersin.
Erkeklere net tavır gosterin.
İsıne gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…