• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

toplu aile apartmanı

nine dede kaynana kayınpeder kız kardeşi hepsiyle yaşama hayali kuruyorlar.
ben asla yaşamam dedim gerekirse kiraya çıkarım

O konuda sana katiliyorum. Heleki evlilik oturmadan evlenir evlenmez öyle bir eve girmek felaket olur. Ama öyle planlari varsa erkek arkadasin karsi koyabilir mi asıl soru o

Sanane ki? Ortada fol yok yumurta yok. Sen okulunu bitir önce. İlerde evlenirseniz o zaman düşünürsün konuşursun.
Sen köylü diye aklınca aşağıladıklarına kurban ol ayrıca. Boy boy konularındaki sorunların üretici köylülerde yok.
Bence yanlış o zaman daha cok baglanır kopamaz çocuğun her dediğini yapmak zorunda kalır.
Yol yakınken yolu versın.

Yedi ceddiyle aynı apartman, çoluk çocuk olunca bir küçük köy kadar nüfusu olur. Evlerden ırak. Bu devirde ev arsa fırsatı varken kendine taleplerine uygun kız bulur, seni bırakır demedi deme. Sen de köylü olmayan birini bulmalısın.

Elti, görümce, kaynana, büyük anne taht kavgalarına döner. Tependen inadına halı dövüp, sofra bezi silkelediklerini, evi mobese gibi gözetlediklerini, seksi bile anten kulakları algılar diye sessiz sedasız yapman gerektiğini, bayram seyran derken koskoca bir sülaleye gelin olarak hizmet etmen gerektiğini düşündüm de 🫢

burda karışamazsınn seni ilgilendirmez diyen çok bilmişlerin hiçbiri kaynanasıyla oturmaz. kimse oturmaz kaynanasıyla. millet salak mı?

Back
X