- 3 Şubat 2018
- 25.802
- 110.972
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
nine dede kaynana kayınpeder kız kardeşi hepsiyle yaşama hayali kuruyorlar.
ben asla yaşamam dedim gerekirse kiraya çıkarım
Çik kiz aferm düşme bu tuzaklaranine dede kaynana kayınpeder kız kardeşi hepsiyle yaşama hayali kuruyorlar.
ben asla yaşamam dedim gerekirse kiraya çıkarım
Bence yanlış o zaman daha cok baglanır kopamaz çocuğun her dediğini yapmak zorunda kalır.Sanane ki? Ortada fol yok yumurta yok. Sen okulunu bitir önce. İlerde evlenirseniz o zaman düşünürsün konuşursun.
Sen köylü diye aklınca aşağıladıklarına kurban ol ayrıca. Boy boy konularındaki sorunların üretici köylülerde yok.
Is sevgilide bitiyor tabiiO konuda sana katiliyorum. Heleki evlilik oturmadan evlenir evlenmez öyle bir eve girmek felaket olur. Ama öyle planlari varsa erkek arkadasin karsi koyabilir mi asıl soru o
ben 22Yaşlarınız kaç Peki
valla sınırı koymazsan herkes suistimal ediyor ben asla aileyle yaşamam dedim 1 kereBence yanlış o zaman daha cok baglanır kopamaz çocuğun her dediğini yapmak zorunda kalır.
Yol yakınken yolu versın.
Valla geçen bir yerde okudum aile apartmanı cinsellik düşmanı diyeben 22
erkek arkadaşım 23
Evlenmek için çok küçük değil misiniz? En az 5 yıl atın bu fikri kafanızdan bir kere.ben 22
erkek arkadaşım 23
TOKİ’den çıkmıştır.Arsa çikmiş nasi oluyo rinkicim?
Ev çıkmıyor mu Toki den, arsada mi cikiyo?TOKİ’den çıkmıştır.
Arsa satışı da var tokide yevrım.Ev çıkmıyor mu Toki den, arsada mi cikiyo?
Arsa da varEv çıkmıyor mu Toki den, arsada mi cikiyo?
Evet, ilk evim arsa projesi var. Arsa başvurusu da yapılabiliyor.Ev çıkmıyor mu Toki den, arsada mi cikiyo?
Aynen tavız verme.valla sınırı koymazsan herkes suistimal ediyor ben asla aileyle yaşamam dedim 1 kere
Bugun de gezmeden kültürlendim cog şükürArsa satışı da var tokide yevrım.
Ayni sey mi ? 30 oda 6 7 tuvalet bir malikaneyle kiyaslamayin :) ilkel kabileler ic ice yasar bu konuda hakliköylü gibi? Ultra zengin şehirli insanlar da aynı villada köşkte yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?