Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o kadının canını okumaya kalksanız otobüste ilk önce ben sizin canınızı okurumşaka mısınız cidden de sizin otobüste o kadının Canını okumanıza izin vereceklerini mi sanıyorsunuz aaa ne kadar da haklı iyi ki uyardı ve böylece bebek kakası kokusu çekmedik diye. kadının hatasından daha büyük bir hata varsa o da kadını herkesin içinde rencide etmektir.

Artık çok geç. Onun çocuğuna acıyorum. Böyle seviyesiz bir anne düşman başına. Kendisi savcılığa verilecek. Öyle kolay kurtulmak yok. Burada isim soyisim yok diye herkes herkese istediğini diyemez.
Bence de böyle çirkin şeyler söylemek bu kadar basit olmamalı

Araba almaya gücü yetmeyenler ne yapmalı. Bir bebek ortalama 2 yaşına kadar bezli oluyor 2 yıl 1 saatlik yola gitmeyelimmi? Ben ilçede oturuyorum hastane 1 saat uzağımda gitmeyimmi? Alternatif insanlat müsaade isteyip altını değiştirip havalandırmayı rica etmek ve ilk fırsatta poklu bezden kurtulmak

Katılıyorum.

Bir de kötü kötü bakıyorlar annelere. Geçim sıkıntıları var herhalde yazık diyorum icimden, sese tahammül edemeyen mutsuz insan dolu ortalik.. dediklerim bebek sesi icin tabi..

Yorumları okuduğumda büyük bir şaşkınlık yaşadım. Toplum içinde uyulması gereken kurallar vardır ve bunlardan en önemlisi kimseyi rahatsız etmemektir. O otobüste 15-20 civarı kişi vardır ya da daha fazla. Bebeğin altı pişecek ve annesi üzülecek diye oradaki insanların o kokuyu çekme gibi bir zorunluluğu yok.
O zaman gaz çıkarma hissi geldiğinde insanlar salsın gitsin yoksa karnı ağrır. Buna nasıl hoşgörü ile yaklaşılmaz ise bu alt değiştirme olayına da hoşgörü ile yaklaşılmaz. Ne münasebet ya, kapalı, havasız ve küçük sayılabilecek bir ortamda bir bebeğin altını değiştirmek ve insanların rahatsız olacağını bile bile hiç umursamamak (!)
Bunu yapan kişi için cahil filan denilmis ama bu cahillik değil düpedüz saygısızlık,görgüsüzlük ve hadsizlik !

Dünya bebekler ve anneler etrafında dönüyor sanan insanlarımız...

Değiştirirsin suçlu olursun değiştirmezsin suçlu biz en iyisi dışarı çıkmayalım bacım
Aynen değiştirsen koktu değiştirmesen koktu ne yapalım
Ben ister miyim o durumda kalmak
İndik anne bebek bakım odasına gittik değiştirdim.
Dahası da var transfer otobüsüne adım atmamızla kızım kustu neyseki kimsenin üzerine gelmedi ona rağmen insanların bir kaçışı var vebalıyız sanki
Neyseki bir genç kız geldi yardım teklif etti çantayı tutabilirim dedi.

Otobüste böyle bir durumla karşılaşsam son düşüneceğim şey koku olurdu herhalde. Bir şekilde gözlerden ırak o çocuğun altı değişmek zorunda. Otobüste bebek bakım odası olmadığına göre mecbur. E 70 km de az değil çocuğun altı yara olur. Ne yapmalıydı ki?
Ben de sigarasının son nefesini otobüse üfleyen, yazın büyükbaş hayvan gibi kokan tiplerden çok rahatsız oluyorum. Bu konuya da bir el atalım madem hassasiyetlerden söz açılmışken.

Öncelikle Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin...Herkesin araç alacak kadar birikimi olmayabilir ki benim yok mecburiyettende çıkılmış olabilir yola ama en önemlisi ne biliyor musunuz siz hele bi kucağınıza alın yavrunuzu onun bir sıcaklığını sevgisini alın kokusunu içinize çekin emin olun düşünceleriniz değişecektir annelik çok başka bir duygu o anda siz tolerans göstereceğiniz için başkalarına sizde öyle zannediyorsunuz ve bebeğinizin kakası kusmuğu kimsenin gözüne batmaz gibi geliyor
Çok başka bir kafa yapısına sahip oluyorsunuz eskiden kedileri sever geçerdim şimdi sırf sokaktaki kediler için düzenli mama alıp parka döküyorum duygular daha çok ön plana çıkıyor

Valla benim cocugum enfeksiyon kapmisti iyilesti cok sukur ama ben yinede ali temizde olsa kirlide olsa 1 saatten fazla tutmamaya calisiyorum.. ister disarda ister evde... doktorum da uyardi 1 2 saatten fazla tutma yoksa enfeksiyon tekrarlar diye...

evet rahatsız olduğum için indim, çünkü kıza koltukaltında fare ölmüş bacım, duramıyorum, in otobüsten diyemedim ve önümde yaklaşık 8 saatlik yol vardı,
ne ilk ne son oldu bu üstelik,
rahatsız olan iner, ya da sorunu çözmeye çalışır.
gelip burda vay boklu bebeler, otobüste altlarına yaptılar, rahatsız oluyoruz diye saydırmak hiç çözüm odaklı değil yanılıyor muyum?

Valla 1.5 yaşında ki bebeğinin altı pisecegine canı yanıp aglayacagina tabi ki değişirdim mola yeri vs yoksa. Önce çocuğum gelir kimseyi de takmam
Aynen öyle bir de bilmeyenler var sanırım bebegin altını açmasaydı annesi, ortalık lavanta kokmayacakti yine ayni koku olacakti

Bir de kötü kötü bakıyorlar annelere. Geçim sıkıntıları var herhalde yazık diyorum icimden, sese tahammül edemeyen mutsuz insan dolu ortalik.. dediklerim bebek sesi icin tabi..

Hah bi de o var, otobuste bebek aglar herkes cık cık cık, ama izbandut gibi herifler bet sesiyle bagir cagir telefonla konusur kimse gik demez...

Benim yiğenimde öyleydi. Anlıyorum sizi. Bende çok korkardım ona bişey olacak kusarken die

Tabi ki değil bu konu sadece polemik yaratabilir zaten. Ama ilk önce düşünceli davranması gereken kişi anne diye düşünüyorum. Ter kokusu çok ayrı bir mevzu zaten, o insanların pisliği.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…