Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@ Mune burada had bilmeyenler var.

Bebeğinizin kakasından çişinden bize ne gerçekten? Çekmek zorunda mıyız?
Bir de "inşallah anne olmazsın" bedduanız çok iyiymiş. Seviyesiz değilsiniz hiç. Bravo.

Çözüm derken?Gerçekten merakımdan soruyorum yarın birgün benimde başıma aynı olay gelse ne yapmamı önerirsiniz..

Çok acımasızsınız.

70 dk boyunca çocuğun altı kirli kalamaz,ha bir yerde durdurup altını alayım dese bu sefer tüm otobüs bu yüzden mi durum arabada alsaydın diye kadının üstüne çullanır. Öff her türlü zor bir durum.
Kadına şarlayacağıma otobüs şöförüne pencere aç kilima aç otobüs havalansın diye yardırırdım burada muavin ve şöföre oynamak lazım, bebek ve anneye oynamak tehlikeli

Bu nasıl bi cevap verme şeklidir ayıp yaa. Çocuk sahibi inşallah olamazsın ne demektir.

cidden çok merak ediyorum,
bebeğin kaka kokusundan bu kadar rahatsız olan arkadaşlar,
her gün mis kokulu otobüslere mi biniyorsunuz?
koskoca yetişkin insanların ter, sigara, parfüm konusuna da aynı duyarlılıkla tepki gösteriyor musunuz?
ben gösteremeyip otobüsten iniyorum da...
varsa yöntemi öğrenelim,
17 sayfa tepki gösterilen bebek kakası kokulu otobüse hiç denk gelmedim ama her gün iğrenç yetişkin ağzı/teri kokulu otobüs çekiyorum, aynı duyarı ona gösteren, pis kokuyon bacım in otobüsten diyen oluyor mu?

Şu annelere embesil muamelesi yapanlar var ya işte bir gün çocukları olduğunda otobüste kaka da değiştirecekler, kusmuk da temizleyecekler her şey olacak.. Bebek bu.. Hiçbir anne çocuğunun kıçını başını açıp otobüs gibi konserve kutusunda spor olsun diye bez değiştirmez... Mecburdur.. Belki çocuk hastadır.. 70 dk o kaka çocuğun poposunu ne hale getirir düşündünüz mğ acaba..? Ama yok siz ennnn ennnn ennnn entel olacaksınız ya bunları hiçbirini yaşamazsınız siz...! Eminim bu kafadaki insanlar eğer anne şoförden izin isteseydi bu sefer de böööönn möcbörmööööyöm ölölemün çocooğonon kokosono böklömöyö diye böğürürlerdi... Napsın bu çocuklu kadınlar siz piremses piremses yaşayın diye çocuğunun poposuna tıkaç mı tıkasın napsın bu insanlar.. Dığurmasaymışşş mışşşşşş? Hadi be ordan...Anneler ve çocukları kutsaldır mutsaldır değil olay...! Sizin hadsizliğiniz.. Net.! Kendinize özel uçak tutun çok paranız varsa sevgili enteller...

2 yaşındaki oğlum doğduğundan beri hassas bir popoya sahip. Kaka yaptığı zaman hemen degistirmezsem o incecik derisi kıpkırmizi olup pişiyor.Hatta Allah korusun disaridaysam ve kokusunu alip degisteremediysem kremler bile nafile oluyor gece cok cani yanip aciyor ve acidan uyuyamiyor. Sahsen ben o otobuste olsaydim o kucuk yavruyu oglumla kiyaslar ve ahh yazik kiyamam diye diye gecirirdim.Aklimdan annesi icin kotu bir sey dusunmek aklimin ucundan gecmezdi.Ama boyle dusunenler tabiki olacak normal karsilarim.Bu yaziyi da yazdim ki belki okuyanlar anneye degil de cani aciyabilecek hassas caresiz kucuk cocuga odaklanirlar ve daha katlanir gelir kokusu...

Ya konu bebek olunca ben bu kadar ters olamazdım sanırım , sonuçta 70 dk diyorsunuz çocuk rahatsız olabilir . Etrafta bu kadar pis sapık varken ulu orta altını değiştirmesi tabi ki çok kötü. Camı falan açtırsaydınız keşke .

Bsy soyliyimmi
Ben su anki tip sartlarina gore anne olamiyorum. Forumdaki diger msjlarimi gorurseniz tavrimi fikrimi gorursunuz
Yazdiklariniz cok ayip cok seviyesizce
Keske o bezi kafama atabilseniz
Sizi nasil mahkemeye verirdim gorurdunuz.

Aslına bakarsanoz evet bazı şeyleri anne olunca daha iyi anlıyorsunuz. Anne olunca tamamlanmıyorsunuz ama daha anlayışlı olabiliyorsunuz :)
Ayrıca yabancıların çocuklarının sessiz sessiz oturduğunu nereden çıkardınız. 2 ay önce Amerikadaydım çocuklar gayette çığlık çığlığaydı :) benim kızım ise gayet usluydu hep olduğu gibi.

Son düzenleme:
Zaten bazılarının en iyi bildiği iş saygı çerçevesinde fikirlerini savunacakları yerde hemen çirkinleşip beddua ve küfür etmek pesss
Ya bu konuda beddua nasıl edilir aklım almıyor. Onun evladını Allahın almayacağı belli mi gerçekten çok ayıp. Kimseye böyle beddua edilmez. Çirkinleşmek yerine fikirlerini yanlış olsa bile savunması bana daha mantıklı gelirdi.

Otobüste bebeğin kaka kokusundan rahatsız olanlar alsınlar kuponu at yarışı oynasınlar belki tutar.
Çiki çiki baba

Otobüsteki kadın sizdiniz galiba

Öncelikle ağzınızı toplayın. Evet rahatsızım ve kendim inmem ama o kadının canını okurum. Bu arada ss aldım. Savcılığa iletilecek. Herkese her istediğinizi yazamazsınız hanımefendi. Aklınızı başınıza toplamalısınız. Blöf yapmıyorum. IP adresinize ulaşılabileceğini bilin.

Yorum süper. Yazacaklarimin özeti olmuş. Söz konusu bebek ise gerisi teferruat bence de. Bir de altını almasa bağırıp çağıracak çocuk sürekli ağlayacak. Sonra da burada bağıran ve susmayan bebek konusu açacaklar.. insanlar tahammül edemiyor artık hiçbir şeye.. anlayamıyorum

Benim bebeğim doğduğundan beri kusuyor ağlıyor kusuyor gülüyor kusuyor öksürüyor kusuyor bugünde parmak basıp kusmuş anlayacağınız doğduğundan beri kusmuk temizliyorum hele dışarı çıktığımız zaman korkunç dakikalar başlıyor bizim için 3-4 kere misafirlikte ve restorantlarda kustuğu olmuştur..Bir keresinde görümcem yüzünü buruşturmuştu hiç aklımdan çıkmıyor sonuçta ben istermiyim çocuğumun kusmasını ama oluyor maalesef laftan sözden anlamıyor e bu durumda benim yapabileceğim hiçbirşey yok insanların anlayışlı olması lazım olmazlarsa kendileri bilir

O bebek gercekten kötü durumda olmasa annesi otobüste değiştirmek istemezdi diye düsünüyorum.Kim ister ki ?
Evet kimse kimseyi çekmek zorunda değil, ama biraz anlayış ,biraz hoşgörü,biraz empati,biraz tahammül, iyidir.Sadece anne - bebek olayında değil,her durumda iyidir . Anlayış herkese lazım.
Bugün başkasına,yarın bize...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…