Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazın uçakta kızım kaka yaptı hem boş koltuk yoktu hem de mahremiyet eğitimi açısından değiştirmedim.
İnmek üzereyken öndeki teyze bize döndü kaka yaptı galiba dedi "evet "dedim
" çok rahatsız olduk böyle şey olamaz dedi"
" Ne yapsaydık dedim" cevap yok.

70 dakikalık yolculukta çocuğun altını kakalı bırakamazdı. En arka koltuğa geçip rica edip değiştirmesi en mantıklısı.

Malesef bazen yurdum insanı anneye hiç yardımcı değil.

Valla iki arada bir derede kalınacak bir konu.simdi açılmaz vs.diyen arkadaşlar var da o iş öyle değil ama mesela benim oğlumun teni hassas 5 dk kalsın kakalı bezi anında yaraya varan pişik yapar ha ben napardım kadının yerinde olsam öncelikle şoföre solerdim yakin bir benzincide durması için bu durum imkansızsa eğer o zaman herkesten özür diler altını değiştiririm 5 dk havalanırdı içerisi başıma böyle bir durum gelmedi hiç ki ben çok dikkat ederim insanları rahatsız etmemeye ama kaka yaptıysa sıkıntı olabilor

Siz şu an nasıl bir kafa yaşıyorsunuz anlamadım ben? Hayır yorum yaparsınız da anne olamazsınız demek ne demek? Oha artık... Bir kadına asla ve asla söylenmeyecek bir şey bu.. Nasıl söylersiniz böyle bir şeyi.. Anne olacaksınız bir de... Ben de sinirlendim evet ama bu hadsizliği kimse kendinde bulamaz...!

Pardonda bu sogukta inip, bebegin altini nerde degisecek ? Hadi degisti bir dahami otobus bekleyecek. Bunlari dusundunuzmu? Bazilarina ne kadar kolay boyle olaylar

Olsa olsa dedim zaten

Yani otobüsü çek benzinliğe bekle vs denmez dedim

Uygun durak derken de avm benzinlik vs gibi bir durağı kastettim

Yol ortasında değişecek hali yok zaten

Düşündüm başka çıkar yol bulamadım zira geriye otobüste değiştirmek kaldı

Değiştirirsin suçlu olursun değiştirmezsin suçlu biz en iyisi dışarı çıkmayalım bacım

Çözüm derken?Gerçekten merakımdan soruyorum yarın birgün benimde başıma aynı olay gelse ne yapmamı önerirsiniz..
Ben de anne adayıyım. Onu belirteyim. Yapacağımız şey; araba almak ve onu kullanmayı öğrenmek. Ha diyelim ki araba bozuldu ve otobüs kullanmak zorunda kaldık; bir kere o kadar küçük bebekle o kadar uzun yola çıkılmaz. 1 saat yol çok fazla. Bebeğin altı evden çıkmadan temizlenir ve gerçekten çok kirlenene kadar değiştirilmez yani ben değiştirmem. Bebek çok çok çok rahatsız olursa belki çevredekilerden izin alınıp yapılabilir ya da özür dilenebilir ama yine söylüyorum sanırım değiştirmezdim ya da yol üstünde kafe avm falan varsa hem daha rahat hem daha güvenilir bence.

Ya bir defa benim de başıma böyle birşey geldi. Minibüsle 1bucuk saat süren bir yolculuğa çıkmak zorundaydım ve bebeğimi de mecburen yanimda goturecektim. Evden çıkmadan önce o kadar dua ettim Allah'ım nolur minibüste kaka yapmasın diye oğlanın da biner binmez yapacağı tuttu ben bir yandan düşünüyorum hava soğuk minibüsün kapısı habire açılıp kapanıyor altını acsam el kadar bebek üşüyecek acmazsam kesinlikle pişecek zaten çok hassas yani iki ucu kakali bezli değnek
Neyse Allah'tan yanımda LezzetliCipetpet vardi. Hayatımda degistigim en hızlı bezdirdi heralde. Kiz ne gündü hatırlıyor musun?

Sonra kirli bezi bir poşete koyup ağzını bağlayıp olabildigince insanlardan uzak tutmaya çalışmistik. O bir buçuk saatlik yolda bir buçuk kilo terledim sanırım

Neyse ben de madalyonun öbür yüzünden olayı anlatmış oldum. Bir daha böyle birseyle karşılaşırsanız bunlari da göz önünde bulundurun derim :)

İyi o zmn kalabalık ortamda hiç çekinmeden altını değiştirin çocuğun biz çocuğa mi laf ediyoruz!

aynen bi de bebek kakasını tutamaz,
ama koskoca adamlar kadınlar, yıpranmasın diye aynı kazağı 10 kere giyip, fönü bozulmasın diye 1 hafta yıkanmayıp bizi leş kokularını boğuyorlar değil mi?
önceki sayfalarda da yazdım, 19 yaşında gecenin 3ünde susurlukta otobüsten indim ben, yanımdaki benim yaşlarımdaki genç kızın ter kokusuna dayanamadım çünkü, ona niye duyar kasmıyoruz da, bebekler kaka yapıyor çekmek zorunda değiliz, binmesin otobuse, annesi çaresine baksın diyoruz?
çünkü gücü yeten yetene işte...

Uçakta tuvalet var.

Ayrıca siz konuya kaka kokusundan girip, fotoğrafını çekerler ayıp kısmına getirdiniz. Aslında hangisinden rahatsız oldunuz bilmiyorum ama başkası görmesin kısmı, koku kısmından daha önemli.. lütfen anne olan kadinlara böyle durumlarda yardım edelim. Cok zordur eminim o anne için o an ki durum.. hiçbir kadın ugrasmak istemez minicik dar alanda insanlarin içinde bebek huzursuzlugu ile ugrasmak..

Ne alaka
Yorum yapmak için yaptın sanki
Yav Kemal Sunalın bir filmi varya dolmuşa biniyor adamın birinin peynir torbası kokuyor falan bu rahatsız oluyor hani at yarışı oynuyor tutturuyor falan. Ordan alaaka.

Agzina saglik valla ne guzel anlatmissin... insanlar disarda bebegin altini degisecek yer olmadigini anlamaz avm hastane haric... disarda belediyelere ait olan bebek emzirme evleri dahi sadece belli noktalarda var ve ne yazik ki kart almak zorundasin onun icin... acsa da kokacak degismese daha beter kokacak arti bebek rahatsiz olacak ama insanlar anlayissiz... ayrica bir kadin disarda emzirebilir alt degisebilir bunu gorunce yadirganacagina yardim etmeli insan...

Bu nasıl bi cevap verme şeklidir ayıp yaa. Çocuk sahibi inşallah olamazsın ne demektir.
Artık çok geç. Onun çocuğuna acıyorum. Böyle seviyesiz bir anne düşman başına. Kendisi savcılığa verilecek. Öyle kolay kurtulmak yok. Burada isim soyisim yok diye herkes herkese istediğini diyemez.

Yarın siz veya bir yakınınız da felç geçirir kakasını çişini tutamazsa kimse de sizin derdinizi çekmesin o zaman, eve hapsolun, otobüsten toplu alanlardan atsınlar veya sürekli kınayan gözlerle baksınlar, bunlar sizce insani mi? Nasıl ki bir bebeğin veya annenin elinde değilse bu çiş tutma olayı, hasta veya yaşlıların da elinde değil, burda da size sorsunlar isterseniz felç geçirmeden veya yaşlanmadan önce. Çünkü bütün bu evrenin ve hayatın amacı sizin rahat etmeniz, mis kokulu bir hayat sürmeniz.

Siz rahatsız olduğunuz için indiniz otobüsten. Annesi de insanlar rahatsız olmasın diye inemez mi mesela? Yani biz anlayış gösterelim de o bize göstermesin mi? Burada bebeğin kakasını tutmasıyla ilgili bir durum yok, annesinin önlemleri ve tutumu önemli. Özür bile dilemiyor ve konu sahibinin dediğine göre ağzında sakız çiğneye çiğneye rahat rahat açıyor altını. Herkes de çocuğun altını izliyor. Bu yaşanmak zorunda mıydı?

Bsy soyliyimmi
Ben su anki tip sartlarina gore anne olamiyorum. Forumdaki diger msjlarimi gorurseniz tavrimi fikrimi gorursunuz
Yazdiklariniz cok ayip cok seviyesizce
Keske o bezi kafama atabilseniz
Sizi nasil mahkemeye verirdim gorurdunuz.
Verilecek. Rahat olun.

E neden? Uçak otobüs gibi değil ki, tuvalet olur kabin olur. Neden bunu yaptınız mesela?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…