- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Siz şu an nasıl bir kafa yaşıyorsunuz anlamadım ben? Hayır yorum yaparsınız da anne olamazsınız demek ne demek? Oha artık... Bir kadına asla ve asla söylenmeyecek bir şey bu.. Nasıl söylersiniz böyle bir şeyi.. Anne olacaksınız bir de... Ben de sinirlendim evet ama bu hadsizliği kimse kendinde bulamaz...!Cok biliyorsun sen cok rahatsizsan taksi tut git ne o otobusu mu kapattin.bebegimin altini bende aldim otobuste kimse yoktu tabi o ayri da kalabalik da olsa yine alirim.bebegimin kakasindan cisinden size ne ya.inseydin otobusten tutan mi vardi.su kustaha bak ya utanmaz kimsin sen be hossssttt derler adama az yede kendine bir jip tut asalak.haspam rahatsiz olmus o bebegin bo......bezini kafana firlatmak vardi ya.burdami otuyorsun otobuste otseydin ya gozun yemedimi kafana cantayi yerdin.tika burnunu hayir sen bebek olmadin dimi bu yasinda ciktin ananin biyerinden.
Anne degilsin insallah olmazsin da ne anlarsin o bebek aglayacak alti pis kendini yirtacak ben milleti dusunucemmm yok daha neler...altina bez bagla sonra si....... ve oyle bekle bakalim dayanabiliyomusun.
Sen bence ozel jipine bin emi bundan sonra otobuste ne isin var senin.bebek senden kiymetli anladinmi GERIZEKALI
Ekleme:cok sinirlendim asla bu kadar seviyesiz degilim ama sozkonusu o masum yavrular sa boyle salaklara sayip dokmek sevaptir.o annelerde seni cekmek zorunda degil anladinmi DENGESIZ!!!
Pardonda bu sogukta inip, bebegin altini nerde degisecek ? Hadi degisti bir dahami otobus bekleyecek. Bunlari dusundunuzmu? Bazilarina ne kadar kolay boyle olaylar
Otobüste bebeğin kaka kokusundan rahatsız olanlar alsınlar kuponu at yarışı oynasınlar belki tutar.
Çiki çiki baba
Değiştirirsin suçlu olursun değiştirmezsin suçlu biz en iyisi dışarı çıkmayalım bacımYazın uçakta kızım kaka yaptı hem boş koltuk yoktu hem de mahremiyet eğitimi açısından değiştirmedim.
İnmek üzereyken öndeki teyze bize döndü kaka yaptı galiba dedi "evet "dedim
" çok rahatsız olduk böyle şey olamaz dedi"
" Ne yapsaydık dedim" cevap yok.
70 dakikalık yolculukta çocuğun altını kakalı bırakamazdı. En arka koltuğa geçip rica edip değiştirmesi en mantıklısı.
Malesef bazen yurdum insanı anneye hiç yardımcı değil.
Ben de anne adayıyım. Onu belirteyim. Yapacağımız şey; araba almak ve onu kullanmayı öğrenmek. Ha diyelim ki araba bozuldu ve otobüs kullanmak zorunda kaldık; bir kere o kadar küçük bebekle o kadar uzun yola çıkılmaz. 1 saat yol çok fazla. Bebeğin altı evden çıkmadan temizlenir ve gerçekten çok kirlenene kadar değiştirilmez yani ben değiştirmem. Bebek çok çok çok rahatsız olursa belki çevredekilerden izin alınıp yapılabilir ya da özür dilenebilir ama yine söylüyorum sanırım değiştirmezdim ya da yol üstünde kafe avm falan varsa hem daha rahat hem daha güvenilir bence.Çözüm derken?Gerçekten merakımdan soruyorum yarın birgün benimde başıma aynı olay gelse ne yapmamı önerirsiniz..
İyi o zmn kalabalık ortamda hiç çekinmeden altını değiştirin çocuğun biz çocuğa mi laf ediyoruz!Yahu sanki kadın konu sahibinin kucağına bırakmış çocuğu, çocuk da konu sahibinin üstüne sçmış gibi yorumlar var. Bir bebek heryerde altını kirletebilir, ay otobüsteyim kakamı tutayım diyen bir bebek görmedim, hatta çocuklar bile tutmakta zorluk çeker kasları yeterince güçlenmediği için. Medeniyet dediğimiz şey çocuk kakasıyla alakalı bir durum değil, önce biraz anlayışlı hoşgörülü olmak gerekiyor. Çocuk pişikten kıvransın ama altı açılmasın nasıl bir mantık yahu? Kendi başınıza geldiğinde ''ayy millet ne kadar duyarsız, bencil olmuş'' deyip, bebekli kadın için burda gelip atıp tutuyorsunuz. İllaki anne olmanıza da gerek yok, yaşlı insanlar da altına kaçırabiliyor, bir kaza geçirip felçli kalan insanlar da kasları tutamayıp altına yapıyor, hepsini toplumdan dışlayalım otobüse almayalım madem. Kınadığını yaşarmış insan bence zor durumda kalmış bir insanı kınamayın. Durakta inseydi diyenler olmuşta, bebekler için alt açma yerleri bulunmuyor ki avm harici yerlerde, nerede değiştirebilir? Bir kişi bez tutacaktı rahatça değiştirsin diye, ilk durakta inecek kişi de çöpü atacaktı bu kadar.
Yorum süper. Yazacaklarimin özeti olmuş. Söz konusu bebek ise gerisi teferruat bence de. Bir de altını almasa bağırıp çağıracak çocuk sürekli ağlayacak. Sonra da burada bağıran ve susmayan bebek konusu açacaklar.. insanlar tahammül edemiyor artık hiçbir şeye.. anlayamıyorum
Yazın uçakta kızım kaka yaptı hem boş koltuk yoktu hem de mahremiyet eğitimi açısından değiştirmedim.
70 dakikalık yolculukta çocuğun altını kakalı bırakamazdı. En arka koltuğa geçip rica edip değiştirmesi en mantıklısı.
Yav Kemal Sunalın bir filmi varya dolmuşa biniyor adamın birinin peynir torbası kokuyor falan bu rahatsız oluyor hani at yarışı oynuyor tutturuyor falan. Ordan alaaka.Ne alaka
Yorum yapmak için yaptın sanki
Agzina saglik valla ne guzel anlatmissin... insanlar disarda bebegin altini degisecek yer olmadigini anlamaz avm hastane haric... disarda belediyelere ait olan bebek emzirme evleri dahi sadece belli noktalarda var ve ne yazik ki kart almak zorundasin onun icin... acsa da kokacak degismese daha beter kokacak arti bebek rahatsiz olacak ama insanlar anlayissiz... ayrica bir kadin disarda emzirebilir alt degisebilir bunu gorunce yadirganacagina yardim etmeli insan...Annelere karşı olan bu öfkeniz nerden geliyor pardon? Daha kadını tanımadan yorum yapılmış nerden biliyorsunuz tek vasfının anne olduğunu? Kaldı ki sizin ne vasfınız var toplumda? Anneliği küçümsediğinize göre hayır kurumlarında çalışıp, kimsesiz çocuklara bakıyorsunuz muhtemelen değil mi?
Artık çok geç. Onun çocuğuna acıyorum. Böyle seviyesiz bir anne düşman başına. Kendisi savcılığa verilecek. Öyle kolay kurtulmak yok. Burada isim soyisim yok diye herkes herkese istediğini diyemez.Bu nasıl bi cevap verme şeklidir ayıp yaa. Çocuk sahibi inşallah olamazsın ne demektir.
Yarın siz veya bir yakınınız da felç geçirir kakasını çişini tutamazsa kimse de sizin derdinizi çekmesin o zaman, eve hapsolun, otobüsten toplu alanlardan atsınlar veya sürekli kınayan gözlerle baksınlar, bunlar sizce insani mi? Nasıl ki bir bebeğin veya annenin elinde değilse bu çiş tutma olayı, hasta veya yaşlıların da elinde değil, burda da size sorsunlar isterseniz felç geçirmeden veya yaşlanmadan önce. Çünkü bütün bu evrenin ve hayatın amacı sizin rahat etmeniz, mis kokulu bir hayat sürmeniz.Neden? Bize sormadı değil mi çocuk sahibi olurken? Çekmek zorunda değilim ve evet kokuya karşı hassasım. Beni düşünmeyen insanı ben hiç düşünmem. Anneler ve çocuklar dünyanın merkezi değil. Kendinizi buna alıştırın lütfen. Kimse sizin çoçuğunuzun hiçbir şeyini çekmek zorunda değil. Bebek sahibi olurken hepsi düşünülecek.
Siz rahatsız olduğunuz için indiniz otobüsten. Annesi de insanlar rahatsız olmasın diye inemez mi mesela? Yani biz anlayış gösterelim de o bize göstermesin mi? Burada bebeğin kakasını tutmasıyla ilgili bir durum yok, annesinin önlemleri ve tutumu önemli. Özür bile dilemiyor ve konu sahibinin dediğine göre ağzında sakız çiğneye çiğneye rahat rahat açıyor altını. Herkes de çocuğun altını izliyor. Bu yaşanmak zorunda mıydı?aynen bi de bebek kakasını tutamaz,
ama koskoca adamlar kadınlar, yıpranmasın diye aynı kazağı 10 kere giyip, fönü bozulmasın diye 1 hafta yıkanmayıp bizi leş kokularını boğuyorlar değil mi?
önceki sayfalarda da yazdım, 19 yaşında gecenin 3ünde susurlukta otobüsten indim ben, yanımdaki benim yaşlarımdaki genç kızın ter kokusuna dayanamadım çünkü, ona niye duyar kasmıyoruz da, bebekler kaka yapıyor çekmek zorunda değiliz, binmesin otobuse, annesi çaresine baksın diyoruz?
çünkü gücü yeten yetene işte...
1 kişinin ancak girdiği tuvalette alt değişimi nasıl yapabilirim?Uçakta tuvalet var.
Verilecek. Rahat olun.Bsy soyliyimmi
Ben su anki tip sartlarina gore anne olamiyorum. Forumdaki diger msjlarimi gorurseniz tavrimi fikrimi gorursunuz
Yazdiklariniz cok ayip cok seviyesizce
Keske o bezi kafama atabilseniz
Sizi nasil mahkemeye verirdim gorurdunuz.
E neden? Uçak otobüs gibi değil ki, tuvalet olur kabin olur. Neden bunu yaptınız mesela?Yazın uçakta kızım kaka yaptı hem boş koltuk yoktu hem de mahremiyet eğitimi açısından değiştirmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?