Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes de bebeğin tuvaletini yapmasına dikkat çekmiş, mesele bebek değil mesele annenin tavrı!
Şöförden rica etseydi nolurdu mesela? Ya da yolculardan? Kısa mesafe bile olsa acil durumlarda büyükler için tek kişi için wc molası verilebiliyor, bebeğin altını değiştirmek için de pekala verilebilirdi! Ama anne denemedi.
Kimsenin bebeğin altını değiştirmeseydi dediği yok, daha uygun şartlar oluşturulabilirdi diyoruz.
Amaan yine ban partisi bi konu olmuş,
say goodbye to boby

bu kadar sallamasyon olamazne olacakmış ne olacakmış, bebeğin kaka yapacağı belliymişbilmediğiniz konularda konuşmayın cidden de!bebek kusar da, işer de, kaka da yapar, ve bunların zamanını kestiremezsiniz hiçbir anneden de nostrodamusluk beklemeyin, gerçekçi olmakta fayda var. Anne etmiyorsa siz rica edin havalandırma için. Annenin hatasına odaklanıp çözüme hiç odaklanmamak da ayrı bir kadına şiddet!

Ben açıkca söyleyeyim 70 km lik yolu keyfim için bebekle asla gitmem o kadar güvenim yok kendime konudaki kadın ne amaçla çıkmış ise çıkmış yola o noktadan sonra bebeğinin ağlamasından tutunda kakasına kadar hiçbir hareketini kontrol edemez evet pervasız olabilir özür dilememişte olabilir ama orda her ne olursa bir masum sabi söz konusu görmezden gelmek bize hiçbirşey kaybettirmez bize travma yaşatacak bir durum değil

Geçimsiz bir insan isen herkesle mahkemelik olursun. Bak canım herkes araba alamayabilir anlıyor musun asgari ücretle çalışır yıllarca araba alamaz çocuğu mu olmasın senin 7 sülalen de arabalı mi idi . Nedir yani arabam yok diye çocuğum mu olmayacak yoksa yok yapacak birşey yok önce sağlıklı hayırlı evlat olsu sanırım arabadan önce önceliğim bu

Ben olsam açmazdım sanırım.
Ben biraz insanlardan çekinirdim.
İki çocuğumun da insan için de bezini değiştirmedim,mahremiyete dikkat ederdim.
Bir bu açıdan,bir de kokması açısından değiştirmezdim sanırım.

1,5 yaşındaki çocuk o kadar sürede pişik olmazdı.Ama halihazırda pişiği varsa,rahatsızsa açmak gerekirdi elbette.
Lakin,en arka koltukta,insanlara söyleyerek ve bezi en uygun yerde çöpe veya doğaya atarak...Sonra da cam açıp\açtırıp kokuyu bertaraf edince bitti gitti..Hiç sorun olmazdı.

Anne cahil,insanlar tepkisiz olunca sonuç bu olmuş

Siz avukat oldugunuza emin misiniz ben anlatamiyorum heralde burdaki olaydan bahsediyoruz.siz gidip ayni seyleri isitip isitip soyluyorsunuz.ben sizin dediklerinize katiliyorum da konunun sizin anlattiklariyla bi alakasi yok.anne ozgurluk pesinde mi sizce.bebegin alti kirlendi nerde ozgurluk lutfen konuyla baglantiyi kurmaya calisin

Kadına şiddet mi Ahahahaha
Bir bebeğin kaka yapıp yapmayacağı belli olmaz mı cidden? Siz kendi kaka saatlerinizi bilmez misiniz mesela? Yemeğe göre olmuyor mu bu işlem genelde? Tövbe tövbe ya, bu mu gerçekçilik? Ha tabi bu ülkedeki gerçeklerde anneler kutsaldır, gerisi ölsün

Hanımefendi hosteslerden bebeğin altını değiştirmek için müsait biyer talep etmediniz. Ettiniz mi? Onlar yer göstermedi mi? Hadi wc çok küçüktü bunu anlarım, ama başka hiç bir yol denemeden hiç araştırmadan nasıl kendinizi aklıyorsunuz?

Kokluyorum ve eminim kokluyoruz :) neden takip etmeyelim ki? İç güdüsel birşey bu.
Her dakika totosundamı geziyosunuz işe dalıyosunuz yemek yapıyosunuz 1,5 yaşında çocuğun hep mi arkasındasınız ben sanmıyorum her seferinde yapar yapmaz herkesin hemen alt değiştirdiğini bisürü anne tanıyırum evin işi var sonuçta hep yanınızda olmuyorki çocuğunuz

Şahsen mecbur dahi kalsam büyük konuşmak istemiyorum ama sırf toplumda birsürü sapık pis duygular besleyen anormal kişiler yüzünden bile çocuğum o şekilde çekerdi yolculuğu.
Fakat çok kötü bi halde ise çocuğum ve yanımda eşim kardeşim Vs varsa çember olustururum örtü Vs alır ve çöpe atarım.
Pişikte çok fena bir durum. Evet kimsenin kokusunu çekmek zorunda değiliz ama bu bebek veya hastaysa bazen durum değişebilir.
Anlattığınız kişi bana çok anormal geldi ulu orta bebek poposu açılmaz . Mahrem eğitimi çocuklara öğretmemiz lazım devir çok kötü ..

bu eleştirenler de öğrencilerimin yaşında sanırım. ergen tripleri okuyorum resmen.. inanamıyorum. hayretler içindeyim. daha da bu konuya yazmayacağım cok sinirlendim..

1. si anneleri el üstünde tutmak zorunda tabi ki değilsiniz..
2.si annelere saygı gösterin kısmı, anne olanın simarikligi ile alakalı değil..
BEBEK LAFTAN ANLAMAYACAGİ İCİN,
BAKİMA MUHTAC OLDUGU İCİN,
BİRAZ KAKANİ TUT DEMEK NEDİR BİLMEDİFİ İCİN,
AGLAMA İNSANLAR RAHATSİZ OLUYOR DİYEMEDİGİ İCİN....bla bla blaa..
inanin anneler kan ter su içinde kalıyor. onlar yolda giderken bile çığlık çığlığa ağlasa aman kizim sus kizim tamam yavrum deyip resmen o sırada başkalarını düşünüyor anne..! inanın hiçbir anne bu durumdan memnun değil..

bence anne olmadan konuşan bu konuda boş konuşuyor.. deneyimlemediginiz konuların profesörü kesildiniz başımıza. surada sayfalar dolusu bebek kakasi konuşuluyor. biz de bunun normalitesini anlatmaya calisiyoruz. pesss arkadaşım.. kocaman öküz kadar adamlarin gazını ağzının kokusunu kociş diye icinize cekerken, hic kusura bakmayin da bebeğin yaptığı gayet masum kaliyor yaninda.

ne desem boş.

Tekrarlıyorum, bilmediğiniz konularda konuşmayın yani paçalarınızdan akıyor cahilliğiniz, bilgisizliğiniz. Gerek yok. Not: bebeklerde yemeğe göre olmuyor.

Hiç doktora götürmedim ilk olarak 3 aylıkken bronşiolit olmuştu o zaman başlamıştı kusması daha sonra bitti sonraları midesini üşüttüğü için kustu şimdi 1 yaşında ve huy edindi sanırım ağlıyor kusuyor gülüyor kusuyor öksürüyor kusuyor bugünde parmak basmış kusmuş şaştım kaldım

yok artık yaa bu nasıl bir uslup. diyecek bir sey bulamıyorum cok ayıp bu sekilde cocugunuza vereceginiz terbiyeyi merak ediyorum, seninle aynı göruste olmayanlara hakaret et cocugum her
evet anlatamıyorsunuz ben her seyı acık acık yazdım. neresini anlamadınız? ısıtıp ısıtıp soyleyecek kadar uzun bir muhabbetim de olmadı sizinle yani baskasına yazdıgım seye siz atladınız kusura bakmayın ama. bu arada ben özgürlükle ilgili bir kelime etmedim yukarıda. nerede özgurlukten bahsettigimi alıntılarsanız ben de ona göre acıklama yaparım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…