- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Sizde battaniye tutun gorurseniz kimse gormemis olur ☺İyi o zmn kalabalık ortamda hiç çekinmeden altını değiştirin çocuğun biz çocuğa mi laf ediyoruz!
Tamam hanımefendi, kabız olmayan bir bebeğin ortalama kaka yapacağı saatleri annesi bilemez. Siz haklısınızdır. Ben de kadına şiddet uyguluyorum. Camı açmak istesek o anne "açmayın bebeğim hasta olur" demez mesela. Tabi canım.Tekrarlıyorum, bilmediğiniz konularda konuşmayın yani paçalarınızdan akıyor cahilliğiniz, bilgisizliğiniz. Gerek yok. Not: bebeklerde yemeğe göre olmuyor.
Ben en geç 1 saate bir değiştiriyorum hele bu aralar diş çıkarıyor sürekli pişik oluyorBuraya 70 dakka kakasıyla mı dursun diyen anneler sanki her dakka çocuğunuzun totosunu koklayıp takip edip anında altını alıyomuş gibi konuşuyosunuz
Hostes sadece tuvaleti söyledi. Ben istemedim. Vip koltuklardan boş olsa gelebilirdiniz dedi ama doluydu.Hanımefendi hosteslerden bebeğin altını değiştirmek için müsait biyer talep etmediniz. Ettiniz mi? Onlar yer göstermedi mi? Hadi wc çok küçüktü bunu anlarım, ama başka hiç bir yol denemeden hiç araştırmadan nasıl kendinizi aklıyorsunuz?
Size aciklama yapardim ama yolculukta altina kaka yapmasin diye kizimi uyarmaya gidiyorum.kimseleri rahatsiz etmeyelim.bebekte olsa tutacak artik mecbur!!!!!yok artık yaa bu nasıl bir uslup. diyecek bir sey bulamıyorum cok ayıpbu sekilde cocugunuza vereceginiz terbiyeyi merak ediyorum, seninle aynı göruste olmayanlara hakaret et cocugum her
evet anlatamıyorsunuz ben her seyı acık acık yazdım. neresini anlamadınız? ısıtıp ısıtıp soyleyecek kadar uzun bir muhabbetim de olmadı sizinle yani baskasına yazdıgım seye siz atladınız kusura bakmayın ama. bu arada ben özgürlükle ilgili bir kelime etmedim yukarıda. nerede özgurlukten bahsettigimi alıntılarsanız ben de ona göre acıklama yaparım.
Seninde başına gelsin ozaman bu denemek şimdi
Totosunda gezmeye gerek yok çocuk zaten gerek kokuyla gerek huysuzlukla kaka yaptığını belli ediyor.Her dakika totosundamı geziyosunuz işe dalıyosunuz yemek yapıyosunuz 1,5 yaşında çocuğun hep mi arkasındasınız ben sanmıyorum her seferinde yapar yapmaz herkesin hemen alt değiştirdiğini bisürü anne tanıyırum evin işi var sonuçta hep yanınızda olmuyorki çocuğunuz
Geçmiş olsun yavrucak kusunca ilgiyi fazla görüyorsa oyun haline getirmiştirHiç doktora götürmedim ilk olarak 3 aylıkken bronşiolit olmuştu o zaman başlamıştı kusması daha sonra bitti sonraları midesini üşüttüğü için kustu şimdi 1 yaşında ve huy edindi sanırım ağlıyor kusuyor gülüyor kusuyor öksürüyor kusuyor bugünde parmak basmış kusmuş şaştım kaldım
Çocuğunuzu doktora götürün çok ciddi sıkıntıları olabilir. Anlattığınız kadar basit durmuyor burdan bakınca.Hiç doktora götürmedim ilk olarak 3 aylıkken bronşiolit olmuştu o zaman başlamıştı kusması daha sonra bitti sonraları midesini üşüttüğü için kustu şimdi 1 yaşında ve huy edindi sanırım ağlıyor kusuyor gülüyor kusuyor öksürüyor kusuyor bugünde parmak basmış kusmuş şaştım kaldım
70 dakikadan bahsediliyor zatenBen en geç 1 saate bir değiştiriyorum hele bu aralar diş çıkarıyor sürekli pişik oluyor
Bırsey sorabılırmıyımKadına şiddet miAhahahaha
Bir bebeğin kaka yapıp yapmayacağı belli olmaz mı cidden? Siz kendi kaka saatlerinizi bilmez misiniz mesela? Yemeğe göre olmuyor mu bu işlem genelde? Tövbe tövbe ya, bu mu gerçekçilik? Ha tabi bu ülkedeki gerçeklerde anneler kutsaldır, gerisi ölsün
Ben nereden bileyim, 16 aydır altını alan sizsiniz :)Bırsey sorabılırmıyım
16 aylık kızım
Aksam 18.30 da yemekte
Tavuklu sebze çorbası
Brokolı
Patates ve köfte yedı
Kaçta kaka yapar sızce hanı yedıgıne göre olur dıye bır mesajınıza ıstınaden sormak istedım
Konuş konuş başına gelsin bazı bebelerin cis fazla durunca bile pişik olur kolay gelsin sana
bu eleştirenler de öğrencilerimin yaşında sanırım. ergen tripleri okuyorum resmen.. inanamıyorum. hayretler içindeyim. daha da bu konuya yazmayacağım cok sinirlendim..
1. si anneleri el üstünde tutmak zorunda tabi ki değilsiniz..
2.si annelere saygı gösterin kısmı, anne olanın simarikligi ile alakalı değil..
BEBEK LAFTAN ANLAMAYACAGİ İCİN,
BAKİMA MUHTAC OLDUGU İCİN,
BİRAZ KAKANİ TUT DEMEK NEDİR BİLMEDİFİ İCİN,
AGLAMA İNSANLAR RAHATSİZ OLUYOR DİYEMEDİGİ İCİN....bla bla blaa..
inanin anneler kan ter su içinde kalıyor. onlar yolda giderken bile çığlık çığlığa ağlasa aman kizim sus kizim tamam yavrum deyip resmen o sırada başkalarını düşünüyor anne..! inanın hiçbir anne bu durumdan memnun değil..
bence anne olmadan konuşan bu konuda boş konuşuyor.. deneyimlemediginiz konuların profesörü kesildiniz başımıza. surada sayfalar dolusu bebek kakasi konuşuluyor. biz de bunun normalitesini anlatmaya calisiyoruz. pesss arkadaşım.. kocaman öküz kadar adamlarin gazını ağzının kokusunu kociş diye icinize cekerken, hic kusura bakmayin da bebeğin yaptığı gayet masum kaliyor yaninda.
ne desem boş.
Eğer kaka saatlerinizi biliyorsanız helal olsun vallahi haklı çıkmak için bu kadar da yükselmeyin yahuKadına şiddet miAhahahaha
Bir bebeğin kaka yapıp yapmayacağı belli olmaz mı cidden? Siz kendi kaka saatlerinizi bilmez misiniz mesela? Yemeğe göre olmuyor mu bu işlem genelde? Tövbe tövbe ya, bu mu gerçekçilik? Ha tabi bu ülkedeki gerçeklerde anneler kutsaldır, gerisi ölsün
Küçükken zaten sürekli kucakta duruyor, genelde bebeklerin gaz sorunu var anne saçını toplamaya bile fırsat bulamıyor o yüzden kaka yaptığını anlıyor ve değiştiriyor, biraz hareketlenmeye başladığında da ev işi bile yapsanız o bebek muhakkak gene ilgi istiyor bir iş yapıp bir bebeğe bakmak zorundasınız, iki dak bulaşık yıkayıp sonra bebeğimi susturmaya çalıştığımı susunca sonra bulaşığa devam edip gene iki dak bir bebeğime koştuğumu bilirim.o zamanda zaten biliyorsunuz kaka yaptığını ve değiştiriyorsunuz sonra bir parça büyüdüğünde yaklaşık birbuçuk civarlarında kaka kaka diye yanınıza geliyor gene anlamış oluyorsunuz, inanın beş dak fazla poposunda kalmamıştır kakalı bez bebeğimde.Ve evet tenleri oldukça hassas ve biraz kalırsa kaka çok ciddi yaralar açabiliyor.Her dakika totosundamı geziyosunuz işe dalıyosunuz yemek yapıyosunuz 1,5 yaşında çocuğun hep mi arkasındasınız ben sanmıyorum her seferinde yapar yapmaz herkesin hemen alt değiştirdiğini bisürü anne tanıyırum evin işi var sonuçta hep yanınızda olmuyorki çocuğunuz
Offffff kaka saatleri derken dakikası dakikasına değil tabi ki, ortalama olarak işte. Ne kadar uzattınız şu saat mevzusunu, aşağı yukarı tahmin edemiyor musunuz yani sizEğer kaka saatlerinizi biliyorsanız helal olsun vallahi haklı çıkmak için bu kadar da yükselmeyin yahu
Siz kendi kaka saatlerinizi bilmez misiniz mesela? Yemeğe göre olmuyor mu bu işlem genelde? Tövbe tövbe ya, bu mu gerçekçilik? Ha tabi bu ülkedeki gerçeklerde anneler kutsaldır, gerisi ölsünBen nereden bileyim, 16 aydır altını alan sizsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?