Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrarlıyorum, bilmediğiniz konularda konuşmayın yani paçalarınızdan akıyor cahilliğiniz, bilgisizliğiniz. Gerek yok. Not: bebeklerde yemeğe göre olmuyor.
Tamam hanımefendi, kabız olmayan bir bebeğin ortalama kaka yapacağı saatleri annesi bilemez. Siz haklısınızdır. Ben de kadına şiddet uyguluyorum. Camı açmak istesek o anne "açmayın bebeğim hasta olur" demez mesela. Tabi canım.

Buraya 70 dakka kakasıyla mı dursun diyen anneler sanki her dakka çocuğunuzun totosunu koklayıp takip edip anında altını alıyomuş gibi konuşuyosunuz
Ben en geç 1 saate bir değiştiriyorum hele bu aralar diş çıkarıyor sürekli pişik oluyor

Hostes sadece tuvaleti söyledi. Ben istemedim. Vip koltuklardan boş olsa gelebilirdiniz dedi ama doluydu.

Size aciklama yapardim ama yolculukta altina kaka yapmasin diye kizimi uyarmaya gidiyorum.kimseleri rahatsiz etmeyelim.bebekte olsa tutacak artik mecbur!!!!!

Totosunda gezmeye gerek yok çocuk zaten gerek kokuyla gerek huysuzlukla kaka yaptığını belli ediyor.
Yemekte yapsam temizlikte yapsam ilk odur işim.
Sonuçta bunun olacağını bilerek çocuk doğuruyoruz:)
Ben henüz hiç görmedim aman yapmış kakasını ama beklesin yemeğimi yapim diyen bi anneyi.

Ve 2 yaşını geçti küçük olan hala bezli hala dolanıyorum arkasında.

Geçmiş olsun yavrucak kusunca ilgiyi fazla görüyorsa oyun haline getirmiştir

Çocuğunuzu doktora götürün çok ciddi sıkıntıları olabilir. Anlattığınız kadar basit durmuyor burdan bakınca.

Bırsey sorabılırmıyım
16 aylık kızım
Aksam 18.30 da yemekte
Tavuklu sebze çorbası
Brokolı
Patates ve köfte yedı
Kaçta kaka yapar sızce hanı yedıgıne göre olur dıye bır mesajınıza ıstınaden sormak istedım

Bazı insanlarda görgü yok.
Bize bir misafir gelmisti. Orta sehbada yemekler varken, koltugun üstünde 2 yasindaki cocugun altini acti. Hemde hic birsey sermeden. Birde cocuk kabiz diye yarim saat altı açık cocugun karnini ovalayarak hadi yap cocugum dedi. Nasil igrencti. Annem kibarca uyarsada kadinin umrunda olmadi. Anlamadi bile nasil bir ayıp ettigini ve devam etti...

Bukadar görgüsüz insanlarla muhattap olmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum.

Ben nereden bileyim, 16 aydır altını alan sizsiniz :)

Eğer kaka saatlerinizi biliyorsanız helal olsun vallahi haklı çıkmak için bu kadar da yükselmeyin yahu

Küçükken zaten sürekli kucakta duruyor, genelde bebeklerin gaz sorunu var anne saçını toplamaya bile fırsat bulamıyor o yüzden kaka yaptığını anlıyor ve değiştiriyor, biraz hareketlenmeye başladığında da ev işi bile yapsanız o bebek muhakkak gene ilgi istiyor bir iş yapıp bir bebeğe bakmak zorundasınız, iki dak bulaşık yıkayıp sonra bebeğimi susturmaya çalıştığımı susunca sonra bulaşığa devam edip gene iki dak bir bebeğime koştuğumu bilirim.o zamanda zaten biliyorsunuz kaka yaptığını ve değiştiriyorsunuz sonra bir parça büyüdüğünde yaklaşık birbuçuk civarlarında kaka kaka diye yanınıza geliyor gene anlamış oluyorsunuz, inanın beş dak fazla poposunda kalmamıştır kakalı bez bebeğimde.Ve evet tenleri oldukça hassas ve biraz kalırsa kaka çok ciddi yaralar açabiliyor.

Eğer kaka saatlerinizi biliyorsanız helal olsun vallahi haklı çıkmak için bu kadar da yükselmeyin yahu
Offffff kaka saatleri derken dakikası dakikasına değil tabi ki, ortalama olarak işte. Ne kadar uzattınız şu saat mevzusunu, aşağı yukarı tahmin edemiyor musunuz yani siz

Ben nereden bileyim, 16 aydır altını alan sizsiniz :)
Siz kendi kaka saatlerinizi bilmez misiniz mesela? Yemeğe göre olmuyor mu bu işlem genelde? Tövbe tövbe ya, bu mu gerçekçilik? Ha tabi bu ülkedeki gerçeklerde anneler kutsaldır, gerisi ölsün

Burdakı yazınıza göre sordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…