Amin amin inşallah.nee siz hemen bebek yapmalısınız sizinki doğar doğmaz konusurda valla bak kakasınıda der acıktımda der bez bıle baglamak istemez dişi cıkarken sorun yasamaz hasta olmaz ishal olmaz vs evet anneler kutsal gerisi ölsün
Yılın enleri seçilecek mi acaba. Oyum size olacaktır kesinlikleOffffff kaka saatleri derken dakikası dakikasına değil tabi ki, ortalama olarak işte. Ne kadar uzattınız şu saat mevzusunu, aşağı yukarı tahmin edemiyor musunuz yani siz
Neden olduğunu sormuyorum zira merak etmiyorum teşekkürlerYılın enleri seçilecek mi acaba. Oyum size olacaktır kesinlikle
Zaten görgü olsa şu muhabbetlerin çeğreği yapılıyor olmazdı buradaBazı insanlarda görgü yok.
Bize bir misafir gelmisti. Orta sehbada yemekler varken, koltugun üstünde 2 yasindaki cocugun altini acti. Hemde hic birsey sermeden. Birde cocuk kabiz diye yarim saat altı açık cocugun karnini ovalayarak hadi yap cocugum dedi. Nasil igrencti. Annem kibarca uyarsada kadinin umrunda olmadi. Anlamadi bile nasil bir ayıp ettigini ve devam etti...
Bukadar görgüsüz insanlarla muhattap olmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum.
Geçimsiz değilim ama gerçekçiyim. Bu tip olaylar herkesin sinirini bozuyor. Herkesin önceliği çocuğun sağlıklı olması ama bakın bu bile çocuğun sağlığını etkiliyor. Haksız mıyım?Geçimsiz bir insan isen herkesle mahkemelik olursun. Bak canım herkes araba alamayabilir anlıyor musun asgari ücretle çalışır yıllarca araba alamaz çocuğu mu olmasın senin 7 sülalen de arabalı mi idi . Nedir yani arabam yok diye çocuğum mu olmayacak yoksa yok yapacak birşey yok önce sağlıklı hayırlı evlat olsu sanırım arabadan önce önceliğim bu
Valla diyorum çünki Yurt dışında yaşadım az da olsa medeni inssnların toplu taşımada nasıl davrandığını gördüm kesinlikle Türkiyedeki yapılan davranışlarla yakından uzaktan alakası yok insanın önce etrafındakilere saygısı olmalı sonra kendine oldu gazım geldi tutamadım yapayım ses çıkıuo ama yapacak bişey yok karnım ağrıdı midem kötü geyireyim sesli sesli çocuğum altına yaptı ki 1,5 yaşında çocuk büyük insan dışkısı artık istediğim yerde alırım otobüste havalandırma kısıtlı millet kusabilir ama sorun yok çpcuğum rahat etsin
Sadece Türklerde var bu mantık neden biliyomusunjz kimsenin kimseye saygısı yok çünki
Üzgünüm canım bundan sonra çetele tut lütfen biz bazıları gibi şanslı değiliz zaten bi saati saatine yemek yiyenlere bide saati saatine tuvalete çıkanlara özenmişimdirKızım 26 aylık hala kaka saatlerini bilmiyorum ciddiyim
Ya da şey yapalım bundan uçak ve otobüs biletlerin muhtemel kaka yapma saatlerine almayalım.
Ya kusarsa ona nasıl önlem alacağız ya hirde yanımdakinin üzerine kusarsa
Giotin nerede
Aferin size ozaman tebrik ediyorum yılın anne adayı için rozet vermek gerek sanırım şu durumda
Farkındayım senin gibilerin fazla olduğunu belki azda olsa görgü aşılarız insanlara diye uğraşıyoruz ama nafileUzun uzun yazamayacağım sen bilirsin herkes kendi aklını beğenir malum. Benim için öncelik evlâdım poposu pişmesin yeter.yurdisi görmüşsün sen gerçi ama hala turkiyedesin sanırım alışık ol benim gibiler çok fazla
Dinlenme tesisleri konusunda katılıyorum ama önceden değiştirseniz de 70 dk da yine yapabilir
Aynen benim bindiğim otobüste böyle birşey olursa hoşgörülü insanlar benim kusmama da hoşgörülü olmak zorunda. Bir saat kaka kusuk kokusuna razı olacaklarsa hiçç problem değil çünkü midem çok hassas öyle böyle değil :)Valla diyorum çünki Yurt dışında yaşadım az da olsa medeni inssnların toplu taşımada nasıl davrandığını gördüm kesinlikle Türkiyedeki yapılan davranışlarla yakından uzaktan alakası yok insanın önce etrafındakilere saygısı olmalı sonra kendine oldu gazım geldi tutamadım yapayım ses çıkıuo ama yapacak bişey yok karnım ağrıdı midem kötü geyireyim sesli sesli çocuğum altına yaptı ki 1,5 yaşında çocuk büyük insan dışkısı artık istediğim yerde alırım otobüste havalandırma kısıtlı millet kusabilir ama sorun yok çpcuğum rahat etsin
Sadece Türklerde var bu mantık neden biliyomusunjz kimsenin kimseye saygısı yok çünki
Hanımlar artık bebeklerinizi uyarın sakın otobüsten inene kadar altına yapma millet çok rahatsız oluyor diye.
Ya da hepiniz araba alın hiç olmadı evden dışarıya çıkmayın millet sizi çekecek değil ya
Hayir ilk durakti ve aksamdi. Hava yağmurluydu. Zaten taksi bulsam binmezdim mecbur kalmstm. O durumda in bekle dediler millet kizdi yer verdi baskasi ama sinr bozucu bir durym oldu.Son durakta binip yer istememişsinizdir umarım.bende evime gitmek için sırf oturayım diye son durağa kadar yürüyorum orada sıraya giriyorum ki eğer bana oturacak yer yoksa diğer otobüsü bekliyorum.neyse bindim ve çok yorgunum.bi bayan çocuğuyla dikildi yer verelim diye.okadar gerildimki.havada guzel.burada duracağına durakta bekle dimi.zaten diğeri bomboş geliyor
Alırsınız alırsınızHayır ömrünün annesi rozetimi evladımdan almayı tercih ederim.
Size de bir gün rozet takanınız olur umarım.
"Genelleyip sallamama" rozeti.
Aynen benim bindiğim otobüste böyle birşey olursa hoşgörülü insanlar benim kusmama da hoşgörülü olmak zorunda. Bir saat kaka kusuk kokusuna razı olacaklarsa hiçç problem değil çünkü midem çok hassas öyle böyle değil :)
Geçimsiz değilim ama gerçekçiyim. Bu tip olaylar herkesin sinirini bozuyor. Herkesin önceliği çocuğun sağlıklı olması ama bakın bu bile çocuğun sağlığını etkiliyor. Haksız mıyım?
Alırsınız alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?