Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin amin inşallah.

Zaten görgü olsa şu muhabbetlerin çeğreği yapılıyor olmazdı burada

Geçimsiz değilim ama gerçekçiyim. Bu tip olaylar herkesin sinirini bozuyor. Herkesin önceliği çocuğun sağlıklı olması ama bakın bu bile çocuğun sağlığını etkiliyor. Haksız mıyım?

Uzun uzun yazamayacağım sen bilirsin herkes kendi aklını beğenir malum. Benim için öncelik evlâdım poposu pişmesin yeter.yurdisi görmüşsün sen gerçi ama hala turkiyedesin sanırım alışık ol benim gibiler çok fazla

Üzgünüm canım bundan sonra çetele tut lütfen biz bazıları gibi şanslı değiliz zaten bi saati saatine yemek yiyenlere bide saati saatine tuvalete çıkanlara özenmişimdir

Sanirim bu gibi durumlar olmasin diye bebeklerin alti bezleniyor :) ben olsam yapamazdim herhalde zira vapur seyahatinin oldugu bir yerde omrum gecti ve geciyor annemin o bir saatten fazla yolculukta bile altimi degistirdigini sanmam ya da etrwfimizdaki birinin degistirdigine sahit olmadim :) farkli bir rahatlik bu kadar normal olsa bebek odalari belirli yerlerde olmazdi herhalde ben yapacagimi sanmam ve yapmam bebekte olsa kokusuna kimse tahammul etmek zorunda degil evime misafirlige gelenler bile bir musait oda sorar bebeginin altini degistirir yani biz boyle gorduk zaman degistiyse bilemiyorum :))

Farkındayım senin gibilerin fazla olduğunu belki azda olsa görgü aşılarız insanlara diye uğraşıyoruz ama nafile

Dinlenme tesisleri konusunda katılıyorum ama önceden değiştirseniz de 70 dk da yine yapabilir

Ya büyük konuşmak istemiyorum henüz anne değilim ama çocuklara asla kıyamam öncelik onların tabi ama otobüse binmeden hemen önce değişsin nebiliym

Aynen benim bindiğim otobüste böyle birşey olursa hoşgörülü insanlar benim kusmama da hoşgörülü olmak zorunda. Bir saat kaka kusuk kokusuna razı olacaklarsa hiçç problem değil çünkü midem çok hassas öyle böyle değil :)

Yorumları okuduktan sonra bişeye karar verdim. Beni araba tutar bu yüzden otobüse,minibüse binecegim zaman ilaç içerim ama o ilaç da midemi iki gün agritir. Bundan sonra o ilacı içmicem,midem bulandığı anda direkt nereye denk gelirse çıkartırım. Ne de olsa kusmak bir reflekstir,tutamazsın. Ya özellikle de anneler filan bana anlayış gösterir. Yazık bana yaa napayim anlamıyor işte midem

Çocukların totolarina tıpa da takabiliriz

Hayir ilk durakti ve aksamdi. Hava yağmurluydu. Zaten taksi bulsam binmezdim mecbur kalmstm. O durumda in bekle dediler millet kizdi yer verdi baskasi ama sinr bozucu bir durym oldu.

Geçimsiz değilim ama gerçekçiyim. Bu tip olaylar herkesin sinirini bozuyor. Herkesin önceliği çocuğun sağlıklı olması ama bakın bu bile çocuğun sağlığını etkiliyor. Haksız mıyım?

Herkesin fikri kendine çocuğun sağlığını etkileyecek birşey yok altına seriyorum alt değiştirme bezini degisiyorum iki dakika da koku çıkmıyor bile doğru düzgün hemen poşete koyup alta koyuyorum bi ii defa böyle oldu. Yoksa çcuk rahatsız olur ağlar durmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…