Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın işte bu hakikaten saygısızlık... Misafirliğe gittiğim hiçbir yerde insanların olduğu bir ortamda çocuğumun çişli bezini bile değiştirmedim asla.. Yanımda hep bir alt değiştirme örtüsü olurdu ve gider başka bir odada kanepede bile değil yerde değiştrirdim çocuğumun altını..Sizin anlattığınız durum tamamen annenin bile isteye yaptığı bir saçmalık..

Ağzınıza elinize sağlık bunun üzerine bence yorum yok konu bebeğin altına yapması alınması değil insanların birbirine saygısının olmaması kadın mahcup bile değil bu bizim toplumumuzda sadece minnacık bi örnek

Eve misafirliğe gelip, birde halı üzerinde bebeğin altına alt açma bezi sermeden, bebeğin altını değiştirenler var

Kaka yapma saatini de duydu bu kulaklar.

Ben bu konuda size katılıyorum fakat ben yinede görmezden gelirdim sanırım yapı meselesi ben zaten aşırı duygusal biriyim o kadar çok şeye maruz kaldım ki otobüste değiştirilen bebek bezi takılacağım türden bir konu bile değil kafamı çevirir dışarı bakarım evet kokudan rahatsız olabilirim ama bu benim psikolojimi etkilemez takmam kafaya

Aksine ben çocukların zarar görmeden her türlü insanı tanımasından yanayım ve cam fanusta yetiştirmenin de çok sağlıksız olduğunu düşünüyorum ama buradaki mevzu zaten anne ile ilgili. Annenin pervasızlığı ile ilgili.

İşkence ama napalım mecbur kalınca götürüyoruz. Ee bebek bu daha kakada yapar ağlarda ben insanlara gülümseyip müsaade istesem alt değiştirsem hatta bir bayan yolcuda gelse bebeğime paravan yapsa hırkayla atkıyla ne biliyim bişeylerle fenamı olur? Hem mahremiyeti korunmuş olur hem bebiş pişik olmaz hem kimse rahatsız olmaz. Sonra şoför de 5 dk cam açsa kokuda uçsaaa gitsee hayali bile güzel.

Psikolojinin etkilenmesi değil ama ben bunu saygısızlık olarak görürüm ( izin almadığı için) ha bir de mesleğim gereği ben çok gerçekçi bir insanım. Eğer duygusal olsam mesleğimi icra edemem. Bu kadar net olamadım sebebi de bu.

Benim onceki konularima bakarsaniz ben cocugun serbest birakilmasindan yana degilim.burdaki anne napsin ki baska caresi yok bebekler o kadar sure dayanamaz hem elbisesine de atabilir.bunu da dusunmus ki yapmis.ayrica otobuste nasi degistirmis onuda anlamadim ya

Hollanda da 4 yaşında ki kardeşim adamın bahçesine girmeden bir avuç kar aldı. Adamın nasıl bağırdığını unutamıyorum çok medeniler
Kadın ulu orta açar memesini toplu taşımada emzirir altını değiştirir ben bu görüntülere çok şahit oldum.
Biz mahremiyet duygusu olsun diye açmamaya özen gösteriyoruz. Avrupa meydanlarında ki WC’lerden bahsetmiyorum bile. Resimden de bakabilirsiniz

Eklentiler

• ABCEB78F-E37F-44B2-BFF4-AD82330E0E68.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 99
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…