Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim. Belki de siz izin istediğiniz için bu kadını kendiniz gibi sandınız ama benim aklıma gayet rahat ve pervasız bir kadın geldi.

Ohoooooo şimdiden kaç ban olmuştur :)
Ben 2 çocuklu anneyim, baştan söyleyeyim de
sonra
aaa ana değilsin bilmiyorsun, olmasın.

Olamaz arkadaşlar.
Muavine durabilecek yer sorulur,
Bu yolculukta hiç mola yoksa, bezini açmadan önden bir cam açtırır,
açtıktan sonra da başka bir cam daha acar,

(Merak etmeyin bebek 3 dk rüzgar yedi diye hasta olmaz, ölmez, -30 da çocuklar büyüyor)

yolculara da bir kusura bakmayın denir.

Tamam bebek bu, laftan anlamıyor da ana olacak yaşta ve çocuk yetiştirecek kadının az biraz görgüsü olması beklenir.

Ama kaka saati bellidir, anne otobüse binmesin, ne işi var el kadar bebe ile yorumlarını da kınıyorum.
Biz kadınlar birbirimizin hayatını kolaylaştırmalıyız. Yapmayın lütfen. Bebek bu.

Ama cidden annelerin çoğunda ben çocuğumdan iğrenmiyorum başkaları da igrenmez algısı var. Benim arkadaşım çocuğunun kusmuğunu koklatmıştı bana "baak ne güzel kokuyo" diye
O kadin normal degil bana kalirsa.. zira ben cocugumunkindende kendiminkindende tiksinirim.. normali budur ya nesi guzel kokacakmis tobe estagfirullah

O kadin normal degil bana kalirsa.. zira ben cocugumunkindende kendiminkindende tiksinirim.. normali budur ya nesi guzel kokacakmis tobe estagfirullah
Kendi çocuğumdan iğrenmem, kedimden de iğrenmiyorum ama bebekte olsa ben kusmuktan iğrenirim. Başka kedinin pisliğine de öldürseler de dokunamam sanırım. Ancak hasta ve yardıma ihtiyacı varsa.

Şu saçma "kaka saati" muhabbetini şurada noktalıyorum ; o yazının ana fikri kakanın bebeklerin genel olarak yaptığı bir şey olduğu ve otobüste de yapabileceğinin çok açık olduğuydu. Buna göre önlem alabileceğiydi. Kimsenin "17:38'de bebeğim kaka yapacak" demesini beklemiyorum tabi ki. Saat kelimesi yanlıştı. Yanlış ifade ettim. Saçma sapan uzatmayın şu mevzuyu lütfen. Tişikkirlir.

Koltuklarım sile sile daha çok leke oldular halılar koltuklar hep örtüyle kaplı zaten İnan'ın çok zor ben birazda korktum açıkcası en yakın zamanda doktorla görüşeyim
Korkacak bir durum değil aslında; eğer alerjisi olan besinler varsa veya maması dokunuyorsa onları keserler, inşallah en kısa zamanda geçer kusmaları. Kilo alması, gelişimi daha iyi olur.

Kendi çocuğumdan iğrenmem, kedimden de iğrenmiyorum ama bebekte olsa ben kusmuktan iğrenirim. Başka kedinin pisliğine de öldürseler de dokunamam sanırım. Ancak hasta ve yardıma ihtiyacı varsa.
Valka ben cocugumun kusmugundanda tiksinirim kendiminkindende :) niye tiksinmiycemki pis birsey sonucta..mecburen temizliyosunda ogure ogure yani :)

Evet öğrenemedik neyazık toplumun küçük bi kesimi görgü kurallarına uyuyor sadece büyük çoğunluk dağdan indim şehire havasında
lütfen siz elitliğinizden birşey kaybetmeyin daha çok çoğalın minik elitler yetişsin dünyayı kurtarsın ben bu devletin vatandaşı olarak görgüsüzlüğümle mutluyum

Koltuklarım sile sile daha çok leke oldular halılar koltuklar hep örtüyle kaplı zaten İnan'ın çok zor ben birazda korktum açıkcası en yakın zamanda doktorla görüşeyim
Illaki besinle ilgili olmasi gerekmez.. belki mide asiti sorunu var? Belki midesi yediklerini gec hazmediyor? Belki mide kapakciginda sorun var? Belkide bagirsaginda bi sorun var..hepsi olabilir..bu ihtimallerin hepsini cocuk doktorumuz soyledi.. benim oglumda kusar hep

Okudum ve iyiki dedim.
muhatap alinacak uslupta olmadiginiz cok asikar.
Bir de beni "ben ve benim gibiler seni yerin dibine sokarız" diyen bir varlığa hitap şeklime göre yargılamanız da çok hoş. Neyse, keyfime göre benim cevaplarım :)

Korkacak bir durum değil aslında; eğer alerjisi olan besinler varsa veya maması dokunuyorsa onları keserler, inşallah en kısa zamanda geçer kusmaları. Kilo alması, gelişimi daha iyi olur.
Aslında kilosu iyi tombik bir bebek biz ek gıdadan daha çok mama veriyoruz o yüzden tombik herhalde inşallah dediğiniz gibidir alerjisi oluncada sıkıntı diye biliyorum birçok şeyi yiyemiyor inçe eleyip sık dokumak lazım inşallah öyle bir durum yoktur

Şiddetlimi kusuyor

Acikcasi hic bebegimle otobuse binmedim ama kendim sehirlerarasi sehirici cok fazla vasita kullandim. Halen de kullanirim ve boyle bir durumda anneye yardim ederdim. O belki utanip soyleyemiyorsa sofore ben seslenirdim. Ablacim atalim bunu getir kokmasin derdim. Altini acarken de yardimci olurdum. Elestirmek yerine nasil yardimci olunur onu dusunmek lazim.

Ayrica su zorunda mıyım diyenlere gelsin. Degilsin arkadaşım kendi özel aracinda senin bebegin olursa altini değişmezsin ya da ablan yengen kardesine kendi yegeninin altini degistirmezsin. Ama toplu tasima kullaniyorsan hepimiz bir seylere katlaniyoruz sen de katlanmak zorundasin. Senin keyfin olsun diye bebekleri tecrit edecek degiliz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…