Sizin öneriye ihtiyacınız yok ki.Önlemler konusunda bilgilendirir misiniz?
Ciddiyim.
8-9 güne iki bebekle uçağa bineceğim ve en son isteyeceğim şey uçakta altlarına yapmaları.
Ne yapabilirim?
Suanda mumkunse mide filmi cektirin.. besin mideye nasil gidiyor goruyolar..benimkinde hazimsizlik cikti iste.. birde bagirsak ultrasonu cekilecek kismetse.. cok zor biliyorum.. Allah hepimizin yardimcisi olsunAllah yardımcınız olsun çocuğada sizede eziyet benimkide öyle ağlıyor kusuyor gülüyor kusuyor daha 1 yaşında
herkese laf yetiştirmekten yazılanları bıle okumamışsınız ben onada yanlış yapmış demiştim pardon dıyebılır tabıkı ama mecbur malesef bez değişecek ve o koku ıllakı olacakBenim ona gösterdiğim hoşgörü onun çok umurunda sanki değil mi? Özür bile dilemiyor, benim hoşgörümle mi ilgileniyor sizce
Hayır, eğer otobüste bu engellenebilir bir şeyse uçakta o 10 cm’lik yerde bogusmayayım diye soruyorum.Sizin öneriye ihtiyacınız yok ki.
Uçaklarda zaten bunun için gerekli ortam var. Onları kullanırsınız.
Pardon her mesajı okumak zorunda mıydım? Siz hoşgörülü olmazsanız o anne de açar demişsiniz, kadının açıp açmaması benim hoşgörüme bağlı değil ki?herkese laf yetiştirmekten yazılanları bıle okumamışsınız ben onada yanlış yapmış demiştim pardon dıyebılır tabıkı ama mecbur malesef bez değişecek ve o koku ıllakı olacak
Anladım ben sizi de benim aklımın almadığı şeyleri zaten siz de yanlış bulmuşsunuz. Ben de kedi var. Kediyi aşıya götürmem gerekti ama taksiyle gittim. Neden? Çünkü millettin vıdı vıdısını çekmek istemedim ve tam 1 saatlik bir yoldu. Çünkü o da hayvan. Korkunca ya da gerilince tuvaletini yapabiliyor ki küçüktü o zaman. Çok para canlısı gibi görünmek istemiyorum ama belli şartları sağladıktan sonra bebek sahibi olmak sanki çok daha iyi. Herkes için. Tabii ki isteyen herkese Allah bebek nasip etsin orası ayrı da. Bir şeyler başarılmış olunca sanki herkes daha bir mutlu oluyor.Anladım sizi.. Anne adayıyım demişsiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Bebek çok hastayken keyfi yolculuk kşmse yapmaz, yapmamalı da haklısınız.. Fakat mesela istanbul gibi bir yerde yaşıyorum.. Gideceğim yere taksi tutarak gidiyorum evet ama bu şartlara herkes sahip olamayabilir.. Ve istanbul gibi bir yerde her yer en az bir saat.. Hele toplu taşıma ile.. Çocuk ciddi hastaysa hele ki beklenmez ki bekleyemezsiniz ve imkanınız yoksa o toplu taşımayla iyi bir devlet hastanesi ya da araştırma hastanesine gitmeye mecbur kalırsınız.. Yani bazen hayat herkesin istediği imkanları sunamayabiliyor.. Biraz anlayış sadece o kadar... Bir anne olarak size durum ne olursa olsun bebeğinizi asla sağlık ocağındaki doktora götürmemenizi tavsiye ederim.. Doktoru küçümsemek haddime değil asla.. Ama 2 yıl bir çocuk doktorunun yanında çalıştım.. Ve çocuk doktorluğunun diğerlerinden farklı olduğunu anladım.. Büyük insan iale hekimine gittiğinde şuram ağrıyo der doktor ilaç verir.. Ama bebek derdini anlatamaz.. Onu uzman bir doktor anlayabilir teşhis koyabilir ve ona göre ilaç verir.. Ateşi çıkar mesela çocuğun ateş düşürücü veriri aile hekimi nedenini araştırmaz.. Anlatabildim umarım..
Hayır, eğer otobüste bu engellenebilir bir şeyse uçakta o 10 cm’lik yerde bogusmayayım diye soruyorum.
Engelleyeyim ve rahat edeyim.
Siz karşılık bekleyerek ses çıkarmazsanız o zaten hoşgörü olmaz ki mesela inancı farklı birine ben hoşgörü göstersem adam kaale almzsa çirkinleşip saldırgan bir tavırmı takınmalıyım hayır tabikide hoşgörü başkasına saygınlığını değil kendine saygınlığının derecesini belirlerBenim ona gösterdiğim hoşgörü onun çok umurunda sanki değil mi? Özür bile dilemiyor, benim hoşgörümle mi ilgileniyor sizce
Ben engellenebilir mi dedim laflarımı saçma sapan çevirmeyin artıkHayır, eğer otobüste bu engellenebilir bir şeyse uçakta o 10 cm’lik yerde bogusmayayım diye soruyorum.
Ben karşılık beklemiyorum da bana yazılan mesajda "siz hoşgörülü olmazsanız o anne de açar" denmiş. Benim hoşgörüme mi bağlı onun açması? Allah aşkına düzgün okuyup yorumlayınSiz karşılık bekleyerek ses çıkarmazsanız o zaten hoşgörü olmaz ki mesela inancı farklı birine ben hoşgörü göstersem adam kaale almzsa çirkinleşip saldırgan bir tavırmı takınmalıyım hayır tabikide hoşgörü başkasına saygınlığını değil kendine saygınlığının derecesini belirler
Amin Allah yavrularımızı bize bağışlasınSuanda mumkunse mide filmi cektirin.. besin mideye nasil gidiyor goruyolar..benimkinde hazimsizlik cikti iste.. birde bagirsak ultrasonu cekilecek kismetse.. cok zor biliyorum.. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Hayır, eğer otobüste bu engellenebilir bir şeyse uçakta o 10 cm’lik yerde bogusmayayım diye soruyorum.
Malesef söyleyecekleriniz bitti kısır döngü başa döndünüz uykum geldı bebeğimde uyudu yanına kıvrılıp yatayım bende mis kokusuyla iyi gecelerPardon her mesajı okumak zorunda mıydım? Siz hoşgörülü olmazsanız o anne de açar demişsiniz, kadının açıp açmaması benim hoşgörüme bağlı değil ki?
Bez koku yapar diye birkaç tane poşet veya koku önleyici poşet var mı bilmiyorum ama bu tarz önlemler almış mı? En ufak bir duyarlılık belirtisi olmayan kişiye ne diye hoşgörü gösterecekmişim
Bazı anneler zannediyor ki kendişeri çocuğunun kakasından, kusmuğundan, lekeli kıyafetlerinden, kirden yapış yapış ellerinden iğrenmiyor diye kimse iğrenmiyor. Hayır arkadaşım ben sadece kendi bebeğimden iğrenmiyorum çünkü o benim içimden çıktı ama seninkinden iğreniyorum diye haykırasım vardı konu tam denk geldi. Ayrıca çocukta mahremiyet algısı oluşturmak taaa anne karnında başlar sen kalkıp çocuğun tüm mahremini ortaya dökemezsin sırf o sana muhtaç diye hayır diyemiyor diye her istediğini yapmamalı insan onun da insan olduğunu unutmamalı. Artı kimse bu görüntü ve kokuya maruz kalmak zorunda değil.
Benim bitmedi de sizin bitti sanırım :) Neyse, sizin tartışmanız da bu kadar olabiliyormuş. Allah bağışlasın iyi geceler :)Malesef söyleyecekleriniz bitti kısır döngü başa döndünüz uykum geldı bebeğimde uyudu yanına kıvrılıp yatayım bende mis kokusuyla iyi geceler
Sizde kendinizi daha iyi ifade edin her cümleniz her açıdan yorumlanmaya müsaitBen karşılık beklemiyorum da bana yazılan mesajda "siz hoşgörülü olmazsanız o anne de açar" denmiş. Benim hoşgörüme mi bağlı onun açması? Allah aşkına düzgün okuyup yorumlayın
Wc ye yakın yerden yer alın bence. Çok ciddiyim. Bir de uçakta sanki alt değiştirme yeri var? Yok mu?Önlemler konusunda bilgilendirir misiniz?
Ciddiyim.
8-9 güne iki bebekle uçağa bineceğim ve en son isteyeceğim şey uçakta altlarına yapmaları.
Ne yapabilirim?
Arkadaşım önceki yoruma bakarsan "hoşgörülü olmazsanız o anne de açar" demiş, ben de hoşgörüm çok mu umurunda sanki dedim, benim hoşgörüme bağlı değil ki bu iş.. Burada yoruma açık ne var?Sizde kendinizi daha iyi ifade edin her cümleniz her açıdan yorumlanmaya müsait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?