Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önlemler konusunda bilgilendirir misiniz?
Ciddiyim.
8-9 güne iki bebekle uçağa bineceğim ve en son isteyeceğim şey uçakta altlarına yapmaları.
Ne yapabilirim?
Sizin öneriye ihtiyacınız yok ki.
Uçaklarda zaten bunun için gerekli ortam var. Onları kullanırsınız.

Allah yardımcınız olsun çocuğada sizede eziyet benimkide öyle ağlıyor kusuyor gülüyor kusuyor daha 1 yaşında
Suanda mumkunse mide filmi cektirin.. besin mideye nasil gidiyor goruyolar..benimkinde hazimsizlik cikti iste.. birde bagirsak ultrasonu cekilecek kismetse.. cok zor biliyorum.. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Benim ona gösterdiğim hoşgörü onun çok umurunda sanki değil mi? Özür bile dilemiyor, benim hoşgörümle mi ilgileniyor sizce
herkese laf yetiştirmekten yazılanları bıle okumamışsınız ben onada yanlış yapmış demiştim pardon dıyebılır tabıkı ama mecbur malesef bez değişecek ve o koku ıllakı olacak

herkese laf yetiştirmekten yazılanları bıle okumamışsınız ben onada yanlış yapmış demiştim pardon dıyebılır tabıkı ama mecbur malesef bez değişecek ve o koku ıllakı olacak
Pardon her mesajı okumak zorunda mıydım? Siz hoşgörülü olmazsanız o anne de açar demişsiniz, kadının açıp açmaması benim hoşgörüme bağlı değil ki?
Bez koku yapar diye birkaç tane poşet veya koku önleyici poşet var mı bilmiyorum ama bu tarz önlemler almış mı? En ufak bir duyarlılık belirtisi olmayan kişiye ne diye hoşgörü gösterecekmişim

Anladım ben sizi de benim aklımın almadığı şeyleri zaten siz de yanlış bulmuşsunuz. Ben de kedi var. Kediyi aşıya götürmem gerekti ama taksiyle gittim. Neden? Çünkü millettin vıdı vıdısını çekmek istemedim ve tam 1 saatlik bir yoldu. Çünkü o da hayvan. Korkunca ya da gerilince tuvaletini yapabiliyor ki küçüktü o zaman. Çok para canlısı gibi görünmek istemiyorum ama belli şartları sağladıktan sonra bebek sahibi olmak sanki çok daha iyi. Herkes için. Tabii ki isteyen herkese Allah bebek nasip etsin orası ayrı da. Bir şeyler başarılmış olunca sanki herkes daha bir mutlu oluyor.

Benim ona gösterdiğim hoşgörü onun çok umurunda sanki değil mi? Özür bile dilemiyor, benim hoşgörümle mi ilgileniyor sizce
Siz karşılık bekleyerek ses çıkarmazsanız o zaten hoşgörü olmaz ki mesela inancı farklı birine ben hoşgörü göstersem adam kaale almzsa çirkinleşip saldırgan bir tavırmı takınmalıyım hayır tabikide hoşgörü başkasına saygınlığını değil kendine saygınlığının derecesini belirler

Gercekten kotu bir durum ama bir seferinde bende zor durumda kaldim ve otobuste actim bebek arabasinin icinde bezi hemen posetletip bagladim koku yaymasin diye. Ama yine utandim

Hayır, eğer otobüste bu engellenebilir bir şeyse uçakta o 10 cm’lik yerde bogusmayayım diye soruyorum.
Engelleyeyim ve rahat edeyim.
Ben engellenebilir mi dedim laflarımı saçma sapan çevirmeyin artık
Önlem alınabilir dedim mesela birden fazla poşet alıp bezi sıkıca kapatmak, çocuk teşhir olmasın diye örtü kullanmak, cam açmak vs vs bunlar 1 buçuk saatlik otobüs yolculuğu içindi, yukarıda da yazdım. Zahmet ederseniz okursunuz.

Ben karşılık beklemiyorum da bana yazılan mesajda "siz hoşgörülü olmazsanız o anne de açar" denmiş. Benim hoşgörüme mi bağlı onun açması? Allah aşkına düzgün okuyup yorumlayın

Suanda mumkunse mide filmi cektirin.. besin mideye nasil gidiyor goruyolar..benimkinde hazimsizlik cikti iste.. birde bagirsak ultrasonu cekilecek kismetse.. cok zor biliyorum.. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Amin Allah yavrularımızı bize bağışlasın

Otobüsler çok sıkıntı. Ben Ankara'ya gitmeye çalıştım 10 saat sürdü ve gerçekten çekilecek gibi değil. Aslında bence otobüslerde wc olmalı. Nasıl olur bilmiyorum da ihtiyaç gerçekten. Her yere uçak yok ama otobüs var.
Hayır, eğer otobüste bu engellenebilir bir şeyse uçakta o 10 cm’lik yerde bogusmayayım diye soruyorum.
Engelleyeyim ve rahat edeyim.

Malesef söyleyecekleriniz bitti kısır döngü başa döndünüz uykum geldı bebeğimde uyudu yanına kıvrılıp yatayım bende mis kokusuyla iyi geceler

Napsin peki anne?
Biraksin 1 saat pissin mi poposu bebegin?
Hele ki kiz cocugu kakali birakmak ne kadar tehlikeli biliyor musunuz?
Bi mantar oldu mu bitti, cik isin icinden cikabilirsen.
Cocugu otobusun tavanina atip bezini degistirecek hali yok kadinin, mecbur acilacak o alt.
Sonra 3 dk cam acilsa bu sogukta koku moku kalmaz zaten.

Kokuyu çekmek zorunda değilsiniz elbette,onu da geçtim toplu taşımada sapığı var pedofili var nasıl cesaret edip açıyor altını. Yazık yani bu yapılabilir birşey değil benim gözümde.

Malesef söyleyecekleriniz bitti kısır döngü başa döndünüz uykum geldı bebeğimde uyudu yanına kıvrılıp yatayım bende mis kokusuyla iyi geceler
Benim bitmedi de sizin bitti sanırım :) Neyse, sizin tartışmanız da bu kadar olabiliyormuş. Allah bağışlasın iyi geceler :)

Ben karşılık beklemiyorum da bana yazılan mesajda "siz hoşgörülü olmazsanız o anne de açar" denmiş. Benim hoşgörüme mi bağlı onun açması? Allah aşkına düzgün okuyup yorumlayın
Sizde kendinizi daha iyi ifade edin her cümleniz her açıdan yorumlanmaya müsait

Önlemler konusunda bilgilendirir misiniz?
Ciddiyim.
8-9 güne iki bebekle uçağa bineceğim ve en son isteyeceğim şey uçakta altlarına yapmaları.
Ne yapabilirim?
Wc ye yakın yerden yer alın bence. Çok ciddiyim. Bir de uçakta sanki alt değiştirme yeri var? Yok mu?

Sizde kendinizi daha iyi ifade edin her cümleniz her açıdan yorumlanmaya müsait
Arkadaşım önceki yoruma bakarsan "hoşgörülü olmazsanız o anne de açar" demiş, ben de hoşgörüm çok mu umurunda sanki dedim, benim hoşgörüme bağlı değil ki bu iş.. Burada yoruma açık ne var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…