- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
nasıl bir önlem mesela şimdiden öğreneyim öyle bir durumda işe yararŞu saçma "kaka saati" muhabbetini şurada noktalıyorum ; o yazının ana fikri kakanın bebeklerin genel olarak yaptığı bir şey olduğu ve otobüste de yapabileceğinin çok açık olduğuydu. Buna göre önlem alabileceğiydi. Kimsenin "17:38'de bebeğim kaka yapacak" demesini beklemiyorum tabi ki. Saat kelimesi yanlıştı. Yanlış ifade ettim. Saçma sapan uzatmayın şu mevzuyu lütfen. Tişikkirlir.
Hayır ben şunu kastettim; bebek çok hastayken ben 1 saatlik yola otobüsle gitmem. Neden? Birincisi çocuk zaten rahatsız ve huzursuz ve daha da huzursuz olacak. İkincisi, daha çok mikrop kapabilir. Ben 30 yaşındaki halimle hasta olduğum zaman 5 dk dayanamıyorum. Eşim grip oldu o da uzağa gidemedi. En azından biraz kendini toparladıktan sonra gidilmeli bence. Otobüsle keyfi olarak bir saatlik bir yere gider miyim? O stresi çekmem istemem sanırım.Evet çocuğunuz ciddi bir problemi varsa yakındaki sağlık ocağına gidersiniz..! Hiçbir çocuk sağlık ocağındaki doktora muayene ettirilmez bence.. Çocuk apayrı ve zor bir branştır.. Yanlış tedavi gereksiz ilaç alması söz konusu.. Bu zamana kadar oğlumu hiç sağlık ocağındaki doktora götürmedim.. Allah aşkına neden bu kadar ön yargılısınız..? Gerçekten anne olmadan asla anlamayacaksınız... 1 saatlik yola çıkmam mesela diyorsunuz ya çıkarsınız.. Emin olun çıkarsınız..
Sizin bıdık ne için kusuyormuş doktor ne dediIllaki besinle ilgili olmasi gerekmez.. belki mide asiti sorunu var? Belki midesi yediklerini gec hazmediyor? Belki mide kapakciginda sorun var? Belkide bagirsaginda bi sorun var..hepsi olabilir..bu ihtimallerin hepsini cocuk doktorumuz soyledi.. benim oglumda kusar hep
Çıkmayın hiç mesela, en güzel önlemnasıl bir önlem mesela şimdiden öğreneyim öyle bir durumda işe yarar
Oglum 5 yasinda.. 3 ayliktan beri kusuyor ama ne kusma.. mamayi kusardi yemek yer kusardi..gulerdi kusardi aglardi ole, kosardi kusardi.. hala ara ara var.. kac senedir nihayet arastirma yaptirdik cunku reddediyordu arastirmayi oglum.. midesi gec hazmediomus yediklerini..bakalim onjn sebebinide bulmaya calisacagizŞiddetlimi kusuyor
Çok samimiyim siz bugün beni çok güldürdünüz Allah sizide güldürsünŞu saçma "kaka saati" muhabbetini şurada noktalıyorum ; o yazının ana fikri kakanın bebeklerin genel olarak yaptığı bir şey olduğu ve otobüste de yapabileceğinin çok açık olduğuydu. Buna göre önlem alabileceğiydi. Kimsenin "17:38'de bebeğim kaka yapacak" demesini beklemiyorum tabi ki. Saat kelimesi yanlıştı. Yanlış ifade ettim. Saçma sapan uzatmayın şu mevzuyu lütfen. Tişikkirlir.
Cahillik mutluluktur zaten boşuna dememişler ne mutlu size görgüsüzüm diye mutlu oluyosunuzlütfen siz elitliğinizden birşey kaybetmeyin daha çok çoğalın minik elitler yetişsin dünyayı kurtarsın ben bu devletin vatandaşı olarak görgüsüzlüğümle mutluyum
Nasil bir onlem mesela?Şu saçma "kaka saati" muhabbetini şurada noktalıyorum ; o yazının ana fikri kakanın bebeklerin genel olarak yaptığı bir şey olduğu ve otobüste de yapabileceğinin çok açık olduğuydu. Buna göre önlem alabileceğiydi. Kimsenin "17:38'de bebeğim kaka yapacak" demesini beklemiyorum tabi ki. Saat kelimesi yanlıştı. Yanlış ifade ettim. Saçma sapan uzatmayın şu mevzuyu lütfen. Tişikkirlir.
yoo gayet ciddi sordum söyleseneÇıkmayın hiç mesela, en güzel önlem
Dalga geçene ciddi cevap mı vereceğim bir de
Allah yardımcınız olsun çocuğada sizede eziyet benimkide öyle ağlıyor kusuyor gülüyor kusuyor daha 1 yaşındaOglum 5 yasinda.. 3 ayliktan beri kusuyor ama ne kusma.. mamayi kusardi yemek yer kusardi..gulerdi kusardi aglardi ole, kosardi kusardi.. hala ara ara var.. kac senedir nihayet arastirma yaptirdik cunku reddediyordu arastirmayi oglum.. midesi gec hazmediomus yediklerini..bakalim onjn sebebinide bulmaya calisacagiz
Mesela hiç çıkmayın 1 buçuk saatlik otobüs yolculuğuna. Mesela illa çıkacaksanız örtü alın yanınıza ki çocuğunuzu teşhir etmeyin, koku için de bir çözüm bulun. Ya cam açtırın ya da başka bir şey ne bileyim ben mi kafa yorayım. Herkes herkesin bebeğinin kokusunu çekmek zorunda değil üzgünüm keşke otobüslerde bunun için bir çözüm olsa. Çözümü de siz bulacaksınız rahatsız olan kişiler değilNasil bir onlem mesela?
evet mutluyum dünyaya bir kere geleceğim iki insana laf atayım en tepede benim aman herseyim süper olsun diye kendimi kasmaktansa kafama göre yaşarımCahillik mutluluktur zaten boşuna dememişler ne mutlu size görgüsüzüm diye mutlu oluyosunuz
TeşekkürlerÇok samimiyim siz bugün beni çok güldürdünüz Allah sizide güldürsün
Oyle bir durum yok sanirim annenin sorumsuzlugu cunku hemen giristi ve cocugun rahatsizlik belirtiside yoktu
O kokuyu anlatmam imkansiz asiri koktu bir otobus insana ve sofore de yazik en azindan ozur dileyemezmiydi
Anladım sizi.. Anne adayıyım demişsiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Bebek çok hastayken keyfi yolculuk kşmse yapmaz, yapmamalı da haklısınız.. Fakat mesela istanbul gibi bir yerde yaşıyorum.. Gideceğim yere taksi tutarak gidiyorum evet ama bu şartlara herkes sahip olamayabilir.. Ve istanbul gibi bir yerde her yer en az bir saat.. Hele toplu taşıma ile.. Çocuk ciddi hastaysa hele ki beklenmez ki bekleyemezsiniz ve imkanınız yoksa o toplu taşımayla iyi bir devlet hastanesi ya da araştırma hastanesine gitmeye mecbur kalırsınız.. Yani bazen hayat herkesin istediği imkanları sunamayabiliyor.. Biraz anlayış sadece o kadar... Bir anne olarak size durum ne olursa olsun bebeğinizi asla sağlık ocağındaki doktora götürmemenizi tavsiye ederim.. Doktoru küçümsemek haddime değil asla.. Ama 2 yıl bir çocuk doktorunun yanında çalıştım.. Ve çocuk doktorluğunun diğerlerinden farklı olduğunu anladım.. Büyük insan iale hekimine gittiğinde şuram ağrıyo der doktor ilaç verir.. Ama bebek derdini anlatamaz.. Onu uzman bir doktor anlayabilir teşhis koyabilir ve ona göre ilaç verir.. Ateşi çıkar mesela çocuğun ateş düşürücü veriri aile hekimi nedenini araştırmaz.. Anlatabildim umarım..Hayır ben şunu kastettim; bebek çok hastayken ben 1 saatlik yola otobüsle gitmem. Neden? Birincisi çocuk zaten rahatsız ve huzursuz ve daha da huzursuz olacak. İkincisi, daha çok mikrop kapabilir. Ben 30 yaşındaki halimle hasta olduğum zaman 5 dk dayanamıyorum. Eşim grip oldu o da uzağa gidemedi. En azından biraz kendini toparladıktan sonra gidilmeli bence. Otobüsle keyfi olarak bir saatlik bir yere gider miyim? O stresi çekmem istemem sanırım.
Ben en basta demişim zaten açması hoş değil diye en bastan dediğimiz gibi örtü örter havalandırır ama değiştirir ayrıca bebeğim var diyede bebeğimi eve tıkamam eski hayatım nasılsa öyle yaşarım herkesin malesef imkanı yok toplu taşıma kullanmak zorunda kalıyor siz hoşgörülü olmazsanız o annede açar aman banane der o zaman oda haklı sonucta sizinle aynı parayı verip bınıyor o otobüseMesela hiç çıkmayın 1 buçuk saatlik otobüs yolculuğuna. Mesela illa çıkacaksanız örtü alın yanınıza ki çocuğunuzu teşhir etmeyin, koku için de bir çözüm bulun. Ya cam açtırın ya da başka bir şey ne bileyim ben mi kafa yorayım. Herkes herkesin bebeğinin kokusunu çekmek zorunda değil üzgünüm keşke otobüslerde bunun için bir çözüm olsa. Çözümü de siz bulacaksınız rahatsız olan kişiler değil
Benim cocugum olmasa belki sen gibi dusunurdum.. kismen haklisin ama.. yazdim ya iki turlusude zor.. yani ben ilk bebegimle 8 saatlik yolculuga cikmisligim var :) sukur bole birsey gelmedi basima...ortada oyle acilmasi dogru degil ama koku icin yapilacak cok birsey yok benceMesela hiç çıkmayın 1 buçuk saatlik otobüs yolculuğuna. Mesela illa çıkacaksanız örtü alın yanınıza ki çocuğunuzu teşhir etmeyin, koku için de bir çözüm bulun. Ya cam açtırın ya da başka bir şey ne bileyim ben mi kafa yorayım. Herkes herkesin bebeğinin kokusunu çekmek zorunda değil üzgünüm keşke otobüslerde bunun için bir çözüm olsa. Çözümü de siz bulacaksınız rahatsız olan kişiler değil
Benim ona gösterdiğim hoşgörü onun çok umurunda sanki değil mi? Özür bile dilemiyor, benim hoşgörümle mi ilgileniyor sizceBen en basta demişim zaten açması hoş değil diye en bastan dediğimiz gibi örtü örter havalandırır ama değiştirir ayrıca bebeğim var diyede bebeğimi eve tıkamam eski hayatım nasılsa öyle yaşarım herkesin malesef imkanı yok toplu taşıma kullanmak zorunda kalıyor siz hoşgörülü olmazsanız o annede açar aman banane der o zaman oda haklı sonucta sizinle aynı parayı verip bınıyor o otobüse
Şu saçma "kaka saati" muhabbetini şurada noktalıyorum ; o yazının ana fikri kakanın bebeklerin genel olarak yaptığı bir şey olduğu ve otobüste de yapabileceğinin çok açık olduğuydu. Buna göre önlem alabileceğiydi. Kimsenin "17:38'de bebeğim kaka yapacak" demesini beklemiyorum tabi ki. Saat kelimesi yanlıştı. Yanlış ifade ettim. Saçma sapan uzatmayın şu mevzuyu lütfen. Tişikkirlir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?