Bebek kakasi gene daha zaruri bana gore.. digeri temizlik meselesi malesef..öğrenciyken yanıma oturan gencecik bir kız yüzünden gecenin 3 ünde tek başıma susurlukta inip sonraki otobüse binmiştim.
kızın koltukaltlarında fare ölüsü vardı sanırım, başka türlü bu şekilde kokulamaz
bebek kakası da keza öyle, değiştirmese de 10 dk da bütün otobüse yayılırdı
Evet kesinlikle sizde mantık daha ön planda saygı duyuyorum düşüncelerinizePsikolojinin etkilenmesi değil ama ben bunu saygısızlık olarak görürüm ( izin almadığı için) ha bir de mesleğim gereği ben çok gerçekçi bir insanım. Eğer duygusal olsam mesleğimi icra edemem. Bu kadar net olamadım sebebi de bu.
Belli olur muKadına şiddet miAhahahaha
Bir bebeğin kaka yapıp yapmayacağı belli olmaz mı cidden? Siz kendi kaka saatlerinizi bilmez misiniz mesela? Yemeğe göre olmuyor mu bu işlem genelde? Tövbe tövbe ya, bu mu gerçekçilik? Ha tabi bu ülkedeki gerçeklerde anneler kutsaldır, gerisi ölsün
Ama işte bunun için insanları zorlayamazsınız. Kimisi etkilenmez, kimisi daha duygusaldır kimisi rahatsız olur. Babamın chanel parfüme alerjisi var. Parfüm kokusu ve hoş bir koku ve çok severim. Eşimin yanında sürünüyorum bazen ama onlara giderken keselenip öyle gidiyorum. Baksan parfüm ama rahatsız oluyor adam. Bunu da böyle düşünün. Rahatsız olan olabilir. Camı açsanız da olabilir ve olacaktır. Siz sanırım duygusalsınız. Yazdıklarınızdan öyle hissettim ama herkes öyle olamaz. O yapı meselesidir.İşkence ama napalım mecbur kalınca götürüyoruz. Ee bebek bu daha kakada yapar ağlarda ben insanlara gülümseyip müsaade istesem alt değiştirsem hatta bir bayan yolcuda gelse bebeğime paravan yapsa hırkayla atkıyla ne biliyim bişeylerle fenamı olur? Hem mahremiyeti korunmuş olur hem bebiş pişik olmaz hem kimse rahatsız olmaz. Sonra şoför de 5 dk cam açsa kokuda uçsaaa gitsee hayali bile güzel.
Geç kaldınBelli olur mu
Cocugunuz var mi?
Yemekten sonra ile gram alakasi yok. 3 yasina geldi kizim bezi yok gram kestiremem saniyorum kimse de kestiremez.
Bilmeden dalga gecmissiniz birde.
Sağdan yürrüüüüü para bulursun belkiAhahahahah yallaaaaaaaaah
Ne kadar zekisinizSizde battaniye tutun gorurseniz kimse gormemis olur ☺
Koltuklarım sile sile daha çok leke oldular halılar koltuklar hep örtüyle kaplı zaten İnan'ın çok zor ben birazda korktum açıkcası en yakın zamanda doktorla görüşeyimTabi ki doktor daha net bilir ama alerji sebebiyle kusuyorsa mamasını da değiştirmenizi isteyecektir, hatta alerjik bebekler için de mama markaları var diye biliyorum. Sürekli kusması gerçekten bebek için de anne için de çok zor ben de oğlumun bebekliğinde yaşadığım için biliyorum, koltuk, halı, kıyafetler nereyi temizleyeceğimi şaşırıyordum. Bir de genzine kaçacak birşey olacak korkusu oluyor, Allah korusun.
Hollanda da 4 yaşında ki kardeşim adamın bahçesine girmeden bir avuç kar aldı. Adamın nasıl bağırdığını unutamıyorum çok medeniler
Kadın ulu orta açar memesini toplu taşımada emzirir altını değiştirir ben bu görüntülere çok şahit oldum.
Biz mahremiyet duygusu olsun diye açmamaya özen gösteriyoruz. Avrupa meydanlarında ki WC’lerden bahsetmiyorum bile. Resimden de bakabilirsiniz
Duygusallık değilde bebek o daha yazık günah bile isteye acı çektirmek ana yüreği dayanmaz buna. Ben müsaademi isteyimde rahatsız olan olursa oda vicdani bir durum. Bu dünyayı vicdan merhamet sahipleri kurtaracak, sizde de var o vicdan biliyorum.Ama işte bunun için insanları zorlayamazsınız. Kimisi etkilenmez, kimisi daha duygusaldır kimisi rahatsız olur. Babamın chanel parfüme alerjisi var. Parfüm kokusu ve hoş bir koku ve çok severim. Eşimin yanında sürünüyorum bazen ama onlara giderken keselenip öyle gidiyorum. Baksan parfüm ama rahatsız oluyor adam. Bunu da böyle düşünün. Rahatsız olan olabilir. Camı açsanız da olabilir ve olacaktır. Siz sanırım duygusalsınız. Yazdıklarınızdan öyle hissettim ama herkes öyle olamaz. O yapı meselesidir.
Birbirinize beddua edip durmayın yahu! Koca koca hamile kadınlar birbirine beddua ediyor, ne kadar çirkin!
Ayrıca beddua etmenize gerek yok, bebekleriniz kusacak, uluorta kaka yapacak, çiş yapacak, pişik de olacak! Bunun için beddua etmenize gerek yok, hepsi yapıyor bunları zaten
Aynen öyle görgü bebeklikten öğretilen bişeydir ana baba görgü kurallarını öğretebilir sadece çocuğa ,kız olsun erkek olsun ulu orta açıp değiştirmek nedir yaBazı anneler zannediyor ki kendişeri çocuğunun kakasından, kusmuğundan, lekeli kıyafetlerinden, kirden yapış yapış ellerinden iğrenmiyor diye kimse iğrenmiyor. Hayır arkadaşım ben sadece kendi bebeğimden iğrenmiyorum çünkü o benim içimden çıktı ama seninkinden iğreniyorum diye haykırasım vardı konu tam denk geldi. Ayrıca çocukta mahremiyet algısı oluşturmak taaa anne karnında başlar sen kalkıp çocuğun tüm mahremini ortaya dökemezsin sırf o sana muhtaç diye hayır diyemiyor diye her istediğini yapmamalı insan onun da insan olduğunu unutmamalı. Artı kimse bu görüntü ve kokuya maruz kalmak zorunda değil.
Benim onceki konularima bakarsaniz ben cocugun serbest birakilmasindan yana degilim.burdaki anne napsin ki baska caresi yok bebekler o kadar sure dayanamaz hem elbisesine de atabilir.bunu da dusunmus ki yapmis.ayrica otobuste nasi degistirmis onuda anlamadim ya
Okudum ve iyiki dedim.Geç kaldın
Alma o zaman? Hala konuşuyorsun?Okudum ve iyiki dedim.
muhatap alinacak uslupta olmadiginiz cok asikar.
Valla diyorum çünki Yurt dışında yaşadım az da olsa medeni inssnların toplu taşımada nasıl davrandığını gördüm kesinlikle Türkiyedeki yapılan davranışlarla yakından uzaktan alakası yok insanın önce etrafındakilere saygısı olmalı sonra kendine oldu gazım geldi tutamadım yapayım ses çıkıuo ama yapacak bişey yok karnım ağrıdı midem kötü geyireyim sesli sesli çocuğum altına yaptı ki 1,5 yaşında çocuk büyük insan dışkısı artık istediğim yerde alırım otobüste havalandırma kısıtlı millet kusabilir ama sorun yok çpcuğum rahat etsin
Sadece Türklerde var bu mantık neden biliyomusunjz kimsenin kimseye saygısı yok çünki
öyle demeyin biz bir türlü öğrenemedik şu medeniyet işini kimilerine göreHollanda da 4 yaşında ki kardeşim adamın bahçesine girmeden bir avuç kar aldı. Adamın nasıl bağırdığını unutamıyorum çok medeniler
Kadın ulu orta açar memesini toplu taşımada emzirir altını değiştirir ben bu görüntülere çok şahit oldum.
Biz mahremiyet duygusu olsun diye açmamaya özen gösteriyoruz. Avrupa meydanlarında ki WC’lerden bahsetmiyorum bile. Resimden de bakabilirsiniz
Durnasi bi yana nerde degistirdi yerde yapamaz koltukta da durmaz.hayal edemedim su anYa işte her açıdan konu ilginç. En basiti ben olsam mahremiyeti düşünürüm. Herkese sapık damgası vurmak istemiyorum ama ortalık sapık dolu. Neler neler var. Ayrıca o bebek nasıl durdu alt alınırken onu da anlamadım çünkü benim gördüklerimin hepsi kaçıyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?