Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebek kakasi gene daha zaruri bana gore.. digeri temizlik meselesi malesef..

Evet kesinlikle sizde mantık daha ön planda saygı duyuyorum düşüncelerinize

Bazı anneler zannediyor ki kendişeri çocuğunun kakasından, kusmuğundan, lekeli kıyafetlerinden, kirden yapış yapış ellerinden iğrenmiyor diye kimse iğrenmiyor. Hayır arkadaşım ben sadece kendi bebeğimden iğrenmiyorum çünkü o benim içimden çıktı ama seninkinden iğreniyorum diye haykırasım vardı konu tam denk geldi. Ayrıca çocukta mahremiyet algısı oluşturmak taaa anne karnında başlar sen kalkıp çocuğun tüm mahremini ortaya dökemezsin sırf o sana muhtaç diye hayır diyemiyor diye her istediğini yapmamalı insan onun da insan olduğunu unutmamalı. Artı kimse bu görüntü ve kokuya maruz kalmak zorunda değil.

Belli olur mu
Cocugunuz var mi?
Yemekten sonra ile gram alakasi yok. 3 yasina geldi kizim bezi yok gram kestiremem saniyorum kimse de kestiremez.
Bilmeden dalga gecmissiniz birde.

Ama işte bunun için insanları zorlayamazsınız. Kimisi etkilenmez, kimisi daha duygusaldır kimisi rahatsız olur. Babamın chanel parfüme alerjisi var. Parfüm kokusu ve hoş bir koku ve çok severim. Eşimin yanında sürünüyorum bazen ama onlara giderken keselenip öyle gidiyorum. Baksan parfüm ama rahatsız oluyor adam. Bunu da böyle düşünün. Rahatsız olan olabilir. Camı açsanız da olabilir ve olacaktır. Siz sanırım duygusalsınız. Yazdıklarınızdan öyle hissettim ama herkes öyle olamaz. O yapı meselesidir.

Yaw topik ne hale gelmus kusmuk kaka...

Cocuk bu nerde ne yapacagi belli olmaz.. ne demisler; kocanin sozune, cocugun g.tune guven olmaz :)

Benim cocugumda kusardi sebepsiz sebepli.. cafenin ortasinda tum uzerim kusmuk olmustu.. dugune gittik esimin uzeri ole:) kucuk cocuk varsa illaki bu ihtimaller yuksek..

Koltuklarım sile sile daha çok leke oldular halılar koltuklar hep örtüyle kaplı zaten İnan'ın çok zor ben birazda korktum açıkcası en yakın zamanda doktorla görüşeyim

Uçmuşlar resmen.

Duygusallık değilde bebek o daha yazık günah bile isteye acı çektirmek ana yüreği dayanmaz buna. Ben müsaademi isteyimde rahatsız olan olursa oda vicdani bir durum. Bu dünyayı vicdan merhamet sahipleri kurtaracak, sizde de var o vicdan biliyorum.
Babanıza acil şifalar

Ama cidden annelerin çoğunda ben çocuğumdan iğrenmiyorum başkaları da igrenmez algısı var. Benim arkadaşım çocuğunun kusmuğunu koklatmıştı bana "baak ne güzel kokuyo" diye

Bir bana mi normal geldi bu durum..
Söyle iyimser düsünüyorum, kimse görmeyecek sekilde hizli bir sekilde degistirdiyse bence sorun yok. Bebegin poposu pislik icinde durmamali, anneye cahil demeyi degil de toplum olarak azicik anlayisli olmayi denesek.
Ne bileyim yani evet koku rahatsiz edici, camlar acilsin. Bilerek yapmadi ya bunu.
O kadar da tepki verilmesi gereken bnir durum gibi gelmedi, degistirecek yeri yoktu belki de disarisi soguk demissiniz.
Belki de otobüsü bekledi degistirmek icin o sekilde, caresiz kaldi.
Yalniz miyim bu konuda böyle düsünmekle ya.. Iki kücük cocuk annesiyim kendime göre yorumluyorum durumu dogal olarak. Empati yapiyorum.

Aynen öyle görgü bebeklikten öğretilen bişeydir ana baba görgü kurallarını öğretebilir sadece çocuğa ,kız olsun erkek olsun ulu orta açıp değiştirmek nedir ya

Ya işte her açıdan konu ilginç. En basiti ben olsam mahremiyeti düşünürüm. Herkese sapık damgası vurmak istemiyorum ama ortalık sapık dolu. Neler neler var. Ayrıca o bebek nasıl durdu alt alınırken onu da anlamadım çünkü benim gördüklerimin hepsi kaçıyor genelde.

öyle demeyin biz bir türlü öğrenemedik şu medeniyet işini kimilerine göre

Durnasi bi yana nerde degistirdi yerde yapamaz koltukta da durmaz.hayal edemedim su an

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…