Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Devir kötü haklısınız da çocuğu babasına bile guvenmeyecek kadar tecrit etmek ne derece doğru bilemedim :)
Eğitim konusunda kimseyle tartışamam anne ve çocuk vakfında 8 sene çalıştım ve bilumum bir çok seminere ve konferansa katıldım ve hatta hazırlandım . Benim bunu yazma amacım farklı ama saatten dolayı anlayamadınız belli ki . Gerekli ve zaruri durumlarda baba anne doktor harici diye başlayan geçerli bir eğitim programı var tabiki . Ve buna dikkate alıyoruz

Son düzenleme:
erken olması da çok ciddi problemlere yol açabilir yalnız. bir de bebek bakımı sadece annenin görevi değil sonuçta baba da alt değiştirebilir ki değiştirmeli de. Hatta bazı ülkelerde erkekler tuvaletinde bez değiştirme alanı vardır ibaresi var. sonuçta bebek müşterek

Hayır dalga geçmiyorum tabii ki ama bebeği mağdur etmemek için en makul çözüm bu. Hasta bebeği 1 saatlik yola toplu taşımayla götürmek hem anne hem bebek için zor.
Ben ne yapayım İstanbul’dan Tekirdağ’a taksi mi tutayım? Yoksa uçakla mı gideyim? Ne yapardınız siz mesela?

Erkek bebekleri bilmiyorum ama kiz bebeklerin mahremiyeti var bende okudugumda cok sasirmistim. Bir kizim car mecburi durumlar haric titizlikle mahremiyetini korumaya calisiyorum. Rabbim tum cocuklari korusun.

Konuya gelince valla ben yanimda midesi bulanana bile katlanamiyorum kaldi ki dakikalarca kokusmus bir otobuste yolculuk etmek. Okurken yasamis gibi midem kalkti. Anne olunca gorgu, ahlak, insanlara saygiyi hayatimizdan cikariyor muyuz asla
Hadi degisti etti diyelim bir bezi yol kenarinda cope attirmak cok mi zor hava ne kadar soguk olursa olsun 5 dk arabanin kapisini actirmak cok mu zor onca insan bunu akil edememis bu sa hayret verici. Sonucta arabadan inince o soguga maruz kalacaklar 5 dk dayanilabilit pis kokuyu cekmektense temiz havayi cigerlerime keyifle cekerim

Tamam hanımefendi en bilgili sizsiniz alkışlar

Ben konuyu okuyunca kafasına göre iş yapan biri canlandı kafamda. Bencil biri yani. O yüzden sert yazdım. Sizin yerinizde olsam; çevremdekilerden özür dileyip işimi en kısa sürede halletmek olur. Sonrada şu parfümlü çöp torbalarının içine koyarım bezi. Külot gibi giydirilenler var. Sanki daha kolay giydirip çıkarması. Koku içinde havalandırmayı açardım sanırım. O gaz çıkaranlar falan ümitsiz vaka. Mola nasıl yok onu anlamadım.

Allahim yurt disinda nerde yasadin ya? gaz cikarmak normal burda biliyormusun? benim doktorum yanimda saldi resmen ben apisip kaldim.bu olaydanda millietcilik yaptiniz ya helal olsun!!! insan her yerde insan!!!

Hayır dalga geçmiyorum tabii ki ama bebeği mağdur etmemek için en makul çözüm bu. Hasta bebeği 1 saatlik yola toplu taşımayla götürmek hem anne hem bebek için zor.
Zor ama mecbur. Biraz halka inin. Ya da inmeyin kendi elit dunyanizda yasayin ama o zaman da ekmek bulamiyorsalar pasta yesinler modunda takilmayin. Cok kalp kirarsiniz cok ah alirsiniz. Ne yapsin durumu olmayanlar cocuk mu yapmasin?

Benim babam asgari ücretliydi ben bebekken oyle araba da bu kadar yaygin degildi zaten her hastaligimiza sehir hastanelerine bizi battaniyelere sararak goturdu. Aklinizda bulunsun madem anne olacaksiniz saglik ocagina bebek goturulmez her bebegin bir uzman cocuk doktoru olur. Vel hasili kelam Bu sartlar altinda buyuduk birimiz avukat birimiz ogretmen olduk.

Ve kalp kirmak cok kolay siz belki farkindasiniz belki degilsiniz ama o taksi tutsunlar lafi kimlerin kalbini nssil kiriyor anlamazsiniz. İnsanlar cocuklarini emziremediklerinde mama alacak para bulamadiklari icin 1 aylik bebeklere pirinc unu yediriyorlar. Bu ulkrde insanlar evlerine et alamadiklari icin 4 aylik bebeklere devlet politikasi olarak demir destegi baslatiyor. Her ne yapiyorsaniz yapin ama gercek hayattan bu kadar kopuk olmayin irrite ediyor.

Yazdığınız dikkatimi çekti de o yüzden alıntıladım. Birçok kişi yazmış; kendi çocuğuma toleranlı olurum ama başkasının çocuğuna olamam dedim. Bu da mı gen savaşından kaynaklı sizce. Sanırım ben sizin çıkış noktanızı anladım ama doğru mu anladım onu merak ediyorum.

Allahim yurt disinda nerde yasadin ya? gaz cikarmak normal burda biliyormusun? benim doktorum yanimda saldi resmen ben apisip kaldim.bu olaydanda millietcilik yaptiniz ya helal olsun!!! insan her yerde insan!!!
Amerikada yaşadım toplu taşıma da hiçbir nezaket dışı hareketle karşılaşmadım

Bezi biraktiginda babam cisimi yaptirsin beraber lazimliga gidelim beraber bye bye cis yapalim vs dediginde ne diceksiniz 2-3 yasindaki cocuga?
Yanlis anlamayin dalga gecmek maksatli sormuyorum ciddi ciddi soruyorum. Kizim 3 yasinda ve babasiyla tuvalete gitmek, onunla sifona basip bye bye demek cok hosuna gidiyor.
Bir cocugu babasindan sakinmak egitim falan olamaz,olmamali. Hani 6-7 yas ustu falan olsa anlayacagim da daha alti bezli cocugu babasina gostermemek icin yaninda degistirmemek falan saglikli dusunceler degil.

Son düzenleme:
Çünkü 3 saatlik yol ve küçük transit araçlarla gidiliyor saat başı otobüs kalkıyor sadece yolcu alıp yolcu indirmek için ilçe otogarlarda duruluyor, oralarda da değiştirecek bir yer mümkün değil. Sanki çok gelişmiş bir ülkeyiz de... Zaten ülkemizde hayvanlı ve bebekli insanlara hiç bir kolaylık yok maalesef. Tabiki benim yanımda bezimi koyacağım bez torbam var ama önde yer varsa arkalarda yoksa önde açmak zorundayım bebeğim bir defa idrar yolu enfeksiyonu geçirdi bir ben bilirim kim ne derse desin de çok ağır yazılanlar. Çocuklarımız değil de buradaki hanımefendiler premses, düşes falan herhalde.

Aynen efendim o da gen savaşından kaynaklı :)

Gerçekte burdakı gıbımı mı hanım merak ettım
Ağzınıza sağlık

Bilakis işim elitliğe engel. Yazdıklarınız çok doğru. O konu da netim. Ben sadece dediğim gibi bebek nasıl en kısa sürede doktora götürüldüğüne odaklandım. O sağlık ocağını da şu yüzden yazdım; bebek kendini toparlayana kadar önlem alabilirler. Yoksa tabii ki ciddi hastalık için götürülse de sevk ediyorlar. Ben de Ağaoğlu'nun yeğeni değilim yani.

Yaniniza kokuyu hapseden posetlerden alirsiniz.ilk inilecek yerde atarsiniz. Durulabilecek yerdeyse tesiste halledersiniz yok degil ise muavini bilgilendirir havalandirmayi acmasini soyler bos koltuga gecip ortunuzu ortup ivedilikle degistirirsiniz.

Hicbir kadin durduk yere boyle bir seyi yapmaz. Biraz sagduyulu davranin.
Allah askina hic kaka temizlediniz mi? Otobuste bu nasil yapilir dusunmek bile istemiyorum.
Bebeğin bir huzursuzlugu yoktu demis arkadas, huzursuz olmadı diye eve gidene kadar altinda pislikle bekleyemez, beklememeli!!
Bu düşünceler yüzünden bebekli insanlar evde depresyona giriyor iste.
Ben de otobuste tirnaklari ojeli, yüzü makyajli , sozde bakimli kizin koca paket cips yemesinden igreniyorum!
Ter kokan, nefesi kokan, ayagi kokan insanlardan igreniyorum!
Molada lahmacun yaptirip otobuste yiyen insanlardan igreniyorum!
Benim icin hepsi bebeğin bokundan daha rahatsiz edici, bebek en azindan bilinçsiz, koca koca adamlara neden ses cikarmiyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…