Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Transit arabalardan başka bir şansınız varsa kullanın derim. Ben o araçları biliyorum. Çok rahatsız onlar. Büyük firmalara bakın derim.

Oyle bir durum yok sanirim annenin sorumsuzlugu cunku hemen giristi ve cocugun rahatsizlik belirtiside yoktu
O kokuyu anlatmam imkansiz asiri koktu bir otobus insana ve sofore de yazik en azindan ozur dileyemezmiydi

Cam pencere açamadiniz mi anlamadım ki. 12 saatlik uçak yoldulugunda herkes pıtır pıtır osuruyor canım. Havalanditalar çalışır vr koku yorgunluğu olur o yüzden fark edilmez. Bütün uçak düşün 250 kişi minimum. Otobüs neymiş taş çatlasa 50 kişi.

Gel seni bi opeyim canim o kadar dogruki :)

Çok güzel de. Çocuğunuza cinsel bölgelerini ayıp diye öğretmeyin. Kimse cinselliginden utanmamalı.

Sen haklısın .Anne de bi garip.O bebeğin de mahremiyeti var,anne aklı başında davranmıyor

Teşekkür ederim daha evvel hiç düşünmemiştim sizin fikrinize ihtiyacım vardı gerçekten size nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim şu anda

yallah yolun acik olsun! medeni insanlarla icinde karsilikli patlatirsun gazini....

bi insan kendi ülkesine bu kadar saldirmaya merakli olur. kiz 20 yasinda etmis cahillik. ama bunu türklüge baglamak cok gereksiz.

daha da yazmiyorum sacma olaylar yüzünden ban yemeye gerek yok!

Yaniniza kokuyu hapseden posetlerden alirsiniz.ilk inilecek yerde atarsiniz. Durulabilecek yerdeyse tesiste halledersiniz yok degil ise muavini bilgilendirir havalandirmayi acmasini soyler bos koltuga gecip ortunuzu ortup ivedilikle degistirirsiniz.
Zaten poşetim var tabiki ama boş koltuk var mıdır bilemem. Rica etsem birine orda altını alabilir miyim desem o da gelir yarın konu açar kadın beni premsesinin altını almak için yerimden kaldırdı diye. İnsanları memnun etmek hayattaki en zor şeydir maalesef ayrıca belirtmiştim maalesef yol boyu mola yok, tesis mesis de yok. Keşke o hanımefendi de kadına tepki göstermeyi düşüneceğine havalandırmayı açar mısınız deseydi.

Sanane ya isteyen beğenir yaşadığı ülkeyi isteyen beğenmez sanane? Biz mi seçiyoruz burada doğmayı? Beğenmek mi zorundayız birlikte yaşadığımız insanları? SANANE?

@ mune

Tatlim benim oglum 1 yasindaydi yanima koltuk almistim ben.. ole alt degisme olmadi ama cocukta bende rahat ettik..

Mune
Polemik yaratıyor arkadaş cevap vermek istemiyorum

Ağzına sağlık.

Transit arabalardan başka bir şansınız varsa kullanın derim. Ben o araçları biliyorum. Çok rahatsız onlar. Büyük firmalara bakın derim.
Büyük firmalar kedimi yanıma almama izin vermiyor bir de kedim var. Yaa ikisi de evlat işte, ikisini de yanımda götürmek zorundayım o yüzden düşüneceğim en son şey altını nerde açabilirim acaba olur.

Cocukla mecburi yolculuk yapacaksam yanimdaki koltuguda satin alir bir nebze rahat gitmeye kimseyi de rahatsiz etmemeye calisirdim. Sahsi fikrim..

Tatlim benim oglum 1 yasindaydi yanima koltuk almistim ben.. ole alt degisme olmadi ama cocukta bende rahat ettik..
Evet bunu ben de yapıcam kedim de var çünkü ama yapamayan iki koltuk alacak durumu olamayanlar da vardır muhakkak allah herkesin yardımcısı olsun bu kadar linç etmeyelim yahu.

Mahremiyet eğitimini doğru anladığınıza emin misiniz?
Biraz abartılı davranıyorsunuz, ki çocuk için farklı mesaj vermiş olursunuz istemeden,
Erken başlamakta avantaj değildir her zaman.
Mesela siz hiç erken olsun geç olmasın diyip 6 aylık bebeğe kalem veren gördünüz mü?
Her şey zamanında güzel.
Çocuğun kendini keşfetmesine de ihtiyacı var, kendinden utanmamasına da.
Babası ile de en az sizinle olduğu kadar bag kurmalı/ hatta kurmak zorunda.
Bu süper annelik değildir.
Ebeveynlik takım işi. Anne neyse baba da odur.
Bunu güvenli baglanma, mahremiyet bilmem ne altında harcamayın. Çünkü babayı dışarıda bırakmak bunları sağlamıyor.

Amerikada yaşadım toplu taşıma da hiçbir nezaket dışı hareketle karşılaşmadım
Bence amerika

Biraz olsun kendimi anlatabildigimi hissettim sagolun. Son bir durum hicbir hastalikta saglik ocagina bebek goturulmez aşı disinda. Bebek hastaliklari yetiskin hastaliklarina benzemez yetiskinlerle ayni tepkileri vermez vucutlari hastaliklara. Cocuk kbb cocuk cerrahi cocuk genel hastaliklari vs diye ayrilir her bransta. En basiti bebeklerde grip oldurucu olabilir vs...

Cok da uzatmayayim size ve burdaki tüm hamile kadinlara saglikli dogumlar dilerim. İnşallah bir sene sonra tekrar konusma firsatimiz olur o zaman size sormak isterim annelik ve bebeklere ilgili fikirlerinizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…