Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cinsel eğitim 2 -3 yaş itibariyle başlıyor ve sonrasında zaruri olmadıkça baba ve doktor harici müdahale olmuyor . Bu zaruriyetleir en iyi anne bilir . Ben uzman değilim ama daha geçen hafta uzman arkadaşlarımın seminerine katıldım ve onlarla yıllarca çalıştım . Arzu ederseniz mail adresini atın sizinle bu konuda eğitmenlerle hazırladığımız bazı dökümanlarımızı paylaşayım . Eğitim neden o yaşta başlar, mahremiyet neden önemli bunlar hakkında birçok makale var internette de sanırım . İsterseniz dikkate alırsınız isterseniz almazsanız tabiki.

Son düzenleme:
Bacım sakin! Hangi birine cevap versem ya da hiç mi cevap vermesem karar veremedim. Ama ben kesinlikle kendimde başkalarını bu şekilde rahatsız etme hakkını bulmuyorum. Ben doğurdum diye niye çeksin millet. Bana her şeyi mis gibi gelir belki ama kimseyi de bu durumda bırakamam. Gerekirse kendimden fedakarlık yapar gitmem bir yere ama bu duruma da düşemem. Otobüste çocuğun altını değiştirmek son seçenek olur benim için. O dereceye gelene kadar her türlü yolu denerim. Çok mecbur kaldım diyelim başka seçenek kalmadı gerekirse herkesten de özür dilerim. Dediğim gibi benim çocuğumun pisliğini kokusunu kimse çekmek zorunda değil. Hani bu durumda bebeğin annesi mağdursa yolcular da mağdur. Üste çıkmanın anlamlı yok. Bebeğin annesi kendince haklı olabilir ama yolcular da haklı.

Memnuniyetle yazarım

1 yaşından itibaren kendi cinsiyetine ayıp gözüyle baktırıyorsunuz çocuğa. Ve babasının bile sakınması gerektiği biri olduğunu ima ediyorsunuz.

Biraz Freud'un bu konudaki çalışmalarına göz atarsanız erken yaştaki cinsel baskıların insanların psikolojisinde ne kadar derin yaralar bıraktığını görebilirsiniz.

Bir önceki mesajımı okuyun ben tabiki bebeğe değil ablasına eğitim veriyorum o sırada

Amerikalıların hepsi homeless ve aynı hareketi yapıyor yani öylemi hmm örneğiniz çok güzel oldu gerçekten

türkiyedeki bütün 20 yasindaki annelerde otobüsde bez degistiriyor.
koru koru böyle koruduklarimiz sonra gelip bizim a. s....

İsterse dışarısı -20 derece olsun. 2 dk bir cam açılır bez uygun bir yere atılır. Esas dert kokuysa. Bence herkes halinden memnunmuş.

Bu konuda 55 sayfalık ne oldu merak ediyorum

Neyse, gece uzun...

Konuya yoruma gelince, ben de size hak verdim.

Çok kötü ya.

Her iki tarafta kendi açısından haklı tabiki. Ben de soruyorum işte her şeyi denerdim demişsiniz o herşey ne. Anlattım yapacağım yolculuğu, hiç öyle çocukla yolculuk yapmam falan demeyin yapmak zorunda kalırsınız. Özür dileme konusu zaten olması gereken ama konu sahibi konuyu kokudan rahatsız oldum diye açmış yoksa kadın özür dilemedi falan dese aa ne ayıp derim yapılan yorumlarda yok canım nasıl altını açar ay ben kusarım e yolculuk bu kusanı da var mıçanı da ne yapıcaz 3 saat çocuğu kakalı mı götüreyim ben doğurdum millet rahatsız olmasın diye yada şöyle bir çözüm buldum şimdi yanımda 50 adet maske bulundurayım her yolcuya dağıtırım.

aynı uzman arkadaşınıza 1 yaşında başladım ben erken olsun geç olmasın da dediniz mi?
İnsan yetiştiriyorsunuz.
Madem biliyorsunuz ve öğrenmeye açık bir annesiniz tek kaynaktan beslenmeyin.
Erken verilmeye çalışılan mahremiyet ve cinsellik eğitimi geç verilmesinden çok çok daha ağır sonuçlara sebep oluyor.
Siz istediğiniz semineri alın,
Erken olsun geç olmasın dediğiniz andan itibaren bu konuda bilgisizsiniz.

Orada yazarken gülücük yapmışım abartmayın :) o cümle ciddi değildi tabi ki .
Tek kaynaktan neden besleneyim ki. Ben seve seve yıllarca kadınlarla çalıştım

Oyyy bir de pisi mi varrrrrEyvahlar olsun. Sizin işiniz iki kere zor. İnşallah kediye de bir şey demezler.
Büyük firmalar kedimi yanıma almama izin vermiyor bir de kedim var. Yaa ikisi de evlat işte, ikisini de yanımda götürmek zorundayım o yüzden düşüneceğim en son şey altını nerde açabilirim acaba olur.

Orada yazarken gülücük yapmışım abartmayın :) o cümle ciddi değildi tabi ki .
Tek kaynaktan neden besleneyim ki. Ben seve seve yıllarca kadınlarla çalıştım
O cümle ciddi değildi derken? Gerçekten de 2 yaşında başlayın denen eğitime 1 yaşında başlamışsınız
Hangi kısmı ciddi değildi?

3 saatlik yolculukta elli tane benzinlik vardır. Benzinlilerin de çoğunda artık alt değiştirme yeri var. Ayrı bir bölüm olmasa da kadınlar tuvaletinin olduğu bölümde var. Israrla uygun bir benzinlikte durmalarını rica ederim. Durmazsanız burda değiştimek zorunda kalıcam derim. Bunu yolcular da duyacak bir şekilde söyleyince durmamaları mümkün değil diye düşünüyorum. Ayrıca konudaki 70 dklık bir yolculuk. Konudan anladığım kadarıyla kadın özür dileme zahmetinde bulunmamış. Üç- dört saatlik bir yolculukla aynı şey değil.

O cümle ciddi değildi derken? Gerçekten de 2 yaşında başlayın denen eğitime 1 yaşında başlamışsınız
Hangi kısmı ciddi değildi?

O eğitim bebek için değil ki. Üstelik kendimi eleştirmişim erken diye de. Ve gülücük yapmışım . Uzun uzun izah etmek istemedim o yüzden.
Evde ablasına örnek olmaya çalışıyoruz . Babamızdan çekinmiyoruz korkmuyoruz ve anlayışlı bir aileyiz merak etmeyin :) geçen hafta suyumuz kesikti beraber yıkadık
Baba konusunu geçersek bebeklerin altı yabancıların yanında açılmamalı bence.

Orada yazarken gülücük yapmışım abartmayın :)

Baba hakkında yazdıklarınızdan sonra şaka gibi gelmemiş gözüme demek.
Mahremiyet ve cinsellik eğitimini ciddiye alıyorum ve abartıyorum evet.
Çünkü zaman zaman biri çıkıyor ve olur olmadık şeyler söylüyor. Yarın da başka biri çıkıyor.
Her eğitimin olduğu gibi bunun da farklı ekolleri var.
Ama burada insanın doğası devreye girmeli diye düşünüyorum.
Tek başımıza çocuk yapamıyoruz?
Yetiştirmekte tek kişinin işi degil.
Babayı bu konuda geriye iten herhangi bir ekolün doğal olduğunu düşünmüyorum.
Babadan sakınılması gereken ve babaya karşı güvensizlik hissedeceği bir Durumu olmamalı evladın.
Ben bugün ölsem, eşim benim yaptıgım her şeyi yapabilir. Çünkü bugüne kadar yaptı. Yapmaya da devam edecek.

Hiç bir benzin istasyonunda alt değiştirme yeri yok. Bilip bilmeden yazmayın bari. Bir üye isyan etmişti bilmiyorsanız yazmayın diye. Hep onu anıyorum böyle durumlarda. Tesis varsa oluyor -ki pek cok tesisin odasin igrenc pisti iceri bile girmedim. Tesis yoksa arabada değiştirdim. Kucağımda çok zor. İstanbul - denizli 8 saat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…