Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece siz mi biliyorsunuz cogu benzinci de tesis var asıl sizin bilginiz eksik ve yanlış o zaman sizin yazmamanız gerekli daha bir de kızı bilmemekle suçluyorsunuz ama günümüzde her yerde tesis var siz de bunu bilmiyorsunuz en iyisi siz hep arabada değiştirin

Ülkedeki bütün benzincileri gezmek zor olmuş olsa gerek

Amerikalıların hepsi homeless ve aynı hareketi yapıyor yani öylemi hmm örneğiniz çok güzel oldu gerçekten

Verdiğin örneği şahit olduğum olayla çürüttüm mü, çürüttüm. Ben ona bakarim. Kaldı ki sabahın köründe elinde hamburgerini yiyeni de vardı, bağıra çağıra şarkı söyleyeni insanları tehdit edeni de vardı. Her türlü garipilk toplu tasimalarinda mevcut.

Bireysel deneyimini yazıyorum. Daha bu yaz yaptığımız istanbul-denizli güzergahında bu bilgiler. Yok yok yok. Sehirler arasi yoldaki benzin istasyonunu gectim, İstanbulda çoğu avm de bile doğru dürüst bebek bakim odası yok. Bak bugün buyaka daydik. Bebek uyandı, toparlandım hemen bebek bakim odasına gidiyorum baktım bulunduğum katta yok. Asansör bekledim gittik derken çocuk katıldı ağlamaktan. İçeri girdim dolu. Neyse kadın hemen çıktı da geçtim sağolsun. Niye çünkü 4 katlı avm de sadece 2 tane var. Onda da 1 kişi emziriyorsa sen emziremiyorsun.

Çok mantıksız. Zaten doğurgan bir toplumuz daha çok olması gerekiyor ya da daha doğurgan olduğumuz için mi daha değersiz bazı şeyler?

Oğlum fazla hassas bir bebek ve altına kaka yaptığında degismedigimiz an yara oluyor, kanıyor.
Evde olduğunuzda yıkarım, disarida oldugumuzda zeytinyağlı şu ve pamukla temizlerim, kokuyu hapseden bebek bezi kirli poşetine atarım.
Buna rağmen 1 kere bile bebek odasi ya da kullanılmayan bir alan haricinde alt değiştirmedim diğer insanlara saygımdan.
Bakim odası olmadığı için gittiğim mekanlardan apar topar eve kaçtığım çok zaman olmuştur.
Ama belki de benim bebeğim gibi hassas bir çocuktu ve yara olacakti.
70 dk da çok uzun bir süre.
İkilemde kaldım, ben olsam ne yapardım kestiremiyorum.

Ben de Kütahya’dan Antalya’ya geldim kendi aracımla daha önce de yazdığım gibi sadece bir tane marka var benzin istasyonu onda var diğer marka benzinliklerin hiçbirinde yok. Neyseki kendi aracımızdı sorun olmadı tabi ama sonuna kadar katılıyorum aynı şeyi yaşadım avm konusunda maalesef ben emziriyorsam özellikle kapıyı kilitlemiyorum ki altını almak isteyen alsın diye çünkü benim bebeğim altı pisken durmaz. Başına gelmeyen bilemez tabi.

shellerde var gözümle gördüm:)

Bu nasil bi uslup?

Cocugunuzun altini ulu orta biyerde degistiremezsiniz . Kimse sizin cocugunuzun biyerini gotmek o kokuyu cekmek zorunda degil.

Simdi dusunun itobusteki yetiskin bi yolcu geldi onunuzde coktu isedi sonra kakasini yapti posete koydu gecti oturdu yerine rahatsiz olamazsiniz taksiyle gitseydiniz cunku sizin kafanizda

Yazdıklarınızın hepsini çürütebilirim.
Sadece 2 firmada benzinliklerde bebek alt değişim alanı bulunuyor maalesef.
70 dk demek benim gibi hassas bir bebeği olan anne icin 3-4 gün acılar içinde ağlama, uykusuzluk, aclik, kanayan bir popo ve deri kendini yenileyene kadar çaresizlik içinde bebeğinizi izlemek demek.
Ben bugüne kadar yapmadım ama bu durumu yasasam ne yaparım kestiremiyorum.
Çünkü araç sizin değil, şoför emir usaginiz değil, çevredekiler arkadaşınız değil.
Kimden ney rica edebilirim ya da ayıp olmasın diye yukarıda saydiklarimi bebegime mi yaşatayim, zor bir durum.
Keza özellikle yemekli mekanlarda hiçbir suretle ulu orta alt değişimini onaylamıyorum, gerekirse sokağa cikarım bankta değişirim.

Anlaşıldı, Yeni Yıl öncesi sizle son gecemde banlanmak için sıraya girmişsiniz, Mune gitmeden illa bizi banla diyorsunuz.

Konu tartışmalar, beddualar, hakaretler sebebiyle kapatıldı, ver elini yılbaşı öncesi mapus damı.

Umarım yılbaşı gecesi de böyle birbirinize girmezsiniz, Kazen tırpanlar yeminle.

Hahaha benimki daha karnımda yapmıştı kakasını

Ben diğer çocukların altını temizliyordun 2.5 saatlik yolculukta temizlemesem daha çok kokar ki poşeti hazırda bekletip altını temizlyeip hoopp hemen poşete yapar yapmaz alırsan koku fazla yayılmaz

tabi önlem olarak da zaten iki koltuk Aldığımız için eşim ayakta duruyordu önünde bende zaten temizlerken önünü kapatiyordum..

10 yıldır tren yolculuğu yaptım ne kimseyi şikayet ettim ne beni şikayet ettiler .40 li bebege de denk geldim patır kütür koşturan cocugada

Ben nasıl hamile halimle soğanlı köfte ekmek kokusu cekiorsam herkes de eli mahkum çekecek o kadarını

Önemli olan çocuğu göstermeden temizlemek .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…