- 27 Aralık 2017
- 1.002
- 496
- 38
Sadece siz mi biliyorsunuz cogu benzinci de tesis var asıl sizin bilginiz eksik ve yanlış o zaman sizin yazmamanız gerekli daha bir de kızı bilmemekle suçluyorsunuz ama günümüzde her yerde tesis var siz de bunu bilmiyorsunuz en iyisi siz hep arabada değiştirinHiç bir benzin istasyonunda alt değiştirme yeri yok. Bilip bilmeden yazmayın bari. Bir üye isyan etmişti bilmiyorsanız yazmayın diye. Hep onu anıyorum böyle durumlarda. Tesis varsa oluyor -ki pek cok tesisin odasin igrenc pisti iceri bile girmedim. Tesis yoksa arabada değiştirdim. Kucağımda çok zor. İstanbul - denizli 8 saat
Ülkedeki bütün benzincileri gezmek zor olmuş olsa gerekHiç bir benzin istasyonunda alt değiştirme yeri yok. Bilip bilmeden yazmayın bari. Bir üye isyan etmişti bilmiyorsanız yazmayın diye. Hep onu anıyorum böyle durumlarda. Tesis varsa oluyor -ki pek cok tesisin odasin igrenc pisti iceri bile girmedim. Tesis yoksa arabada değiştirdim. Kucağımda çok zor. İstanbul - denizli 8 saat
Amerikalıların hepsi homeless ve aynı hareketi yapıyor yani öylemi hmm örneğiniz çok güzel oldu gerçekten
Malum her yerde olduğu için:)Ülkedeki bütün benzincileri gezmek zor olmuş olsa gerek
Sadece siz mi biliyorsunuz cogu benzinci de tesis var asıl sizin bilginiz eksik ve yanlış o zaman sizin yazmamanız gerekli daha bir de kızı bilmemekle suçluyorsunuz ama günümüzde her yerde tesis var siz de bunu bilmiyorsunuz en iyisi siz hep arabada değiştirin
Çok mantıksız. Zaten doğurgan bir toplumuz daha çok olması gerekiyor ya da daha doğurgan olduğumuz için mi daha değersiz bazı şeyler?Bireysel deneyimini yazıyorum. Daha bu yaz yaptığımız istanbul-denizli güzergahında bu bilgiler. Yok yok yok. Sehirler arasi yoldaki benzin istasyonunu gectim, İstanbulda çoğu avm de bile doğru dürüst bebek bakim odası yok. Bak bugün buyaka daydik. Bebek uyandı, toparlandım hemen bebek bakim odasına gidiyorum baktım bulunduğum katta yok. Asansör bekledim gittik derken çocuk katıldı ağlamaktan. İçeri girdim dolu. Neyse kadın hemen çıktı da geçtim sağolsun. Niye çünkü 4 katlı avm de sadece 2 tane var. Onda da 1 kişi emziriyorsa sen emziremiyorsun.
Sadece siz mi biliyorsunuz cogu benzinci de tesis var asıl sizin bilginiz eksik ve yanlış o zaman sizin yazmamanız gerekli daha bir de kızı bilmemekle suçluyorsunuz ama günümüzde her yerde tesis var siz de bunu bilmiyorsunuz en iyisi siz hep arabada değiştirin
Ben de Kütahya’dan Antalya’ya geldim kendi aracımla daha önce de yazdığım gibi sadece bir tane marka var benzin istasyonu onda var diğer marka benzinliklerin hiçbirinde yok. Neyseki kendi aracımızdı sorun olmadı tabi ama sonuna kadar katılıyorum aynı şeyi yaşadım avm konusunda maalesef ben emziriyorsam özellikle kapıyı kilitlemiyorum ki altını almak isteyen alsın diye çünkü benim bebeğim altı pisken durmaz. Başına gelmeyen bilemez tabi.Bireysel deneyimini yazıyorum. Daha bu yaz yaptığımız istanbul-denizli güzergahında bu bilgiler. Yok yok yok. Sehirler arasi yoldaki benzin istasyonunu gectim, İstanbulda çoğu avm de bile doğru dürüst bebek bakim odası yok. Bak bugün buyaka daydik. Bebek uyandı, toparlandım hemen bebek bakim odasına gidiyorum baktım bulunduğum katta yok. Asansör bekledim gittik derken çocuk katıldı ağlamaktan. İçeri girdim dolu. Neyse kadın hemen çıktı da geçtim sağolsun. Niye çünkü 4 katlı avm de sadece 2 tane var. Onda da 1 kişi emziriyorsa sen emziremiyorsun.
Hiç bir benzin istasyonunda alt değiştirme yeri yok. Bilip bilmeden yazmayın bari. Bir üye isyan etmişti bilmiyorsanız yazmayın diye. Hep onu anıyorum böyle durumlarda. Tesis varsa oluyor -ki pek cok tesisin odasin igrenc pisti iceri bile girmedim. Tesis yoksa arabada değiştirdim. Kucağımda çok zor. İstanbul - denizli 8 saat
Muhakkak diyen birileri çıkacaktır.Oyyy bir de pisi mi varrrrrEyvahlar olsun. Sizin işiniz iki kere zor. İnşallah kediye de bir şey demezler.
Cok biliyorsun sen cok rahatsizsan taksi tut git ne o otobusu mu kapattin.bebegimin altini bende aldim otobuste kimse yoktu tabi o ayri da kalabalik da olsa yine alirim.bebegimin kakasindan cisinden size ne ya.inseydin otobusten tutan mi vardi.su kustaha bak ya utanmaz kimsin sen be hossssttt derler adama az yede kendine bir jip tut asalak.haspam rahatsiz olmus o bebegin bo......bezini kafana firlatmak vardi ya.burdami otuyorsun otobuste otseydin ya gozun yemedimi kafana cantayi yerdin.tika burnunu hayir sen bebek olmadin dimi bu yasinda ciktin ananin biyerinden.
Anne degilsin insallah olmazsin da ne anlarsin o bebek aglayacak alti pis kendini yirtacak ben milleti dusunucemmm yok daha neler...altina bez bagla sonra si....... ve oyle bekle bakalim dayanabiliyomusun.
Sen bence ozel jipine bin emi bundan sonra otobuste ne isin var senin.bebek senden kiymetli anladinmi GERIZEKALI
Ekleme:cok sinirlendim asla bu kadar seviyesiz degilim ama sozkonusu o masum yavrular sa boyle salaklara sayip dokmek sevaptir.o annelerde seni cekmek zorunda degil anladinmi DENGESIZ!!!
Yazdıklarınızın hepsini çürütebilirim.3 saatlik yolculukta elli tane benzinlik vardır. Benzinlilerin de çoğunda artık alt değiştirme yeri var. Ayrı bir bölüm olmasa da kadınlar tuvaletinin olduğu bölümde var. Israrla uygun bir benzinlikte durmalarını rica ederim. Durmazsanız burda değiştimek zorunda kalıcam derim. Bunu yolcular da duyacak bir şekilde söyleyince durmamaları mümkün değil diye düşünüyorum. Ayrıca konudaki 70 dklık bir yolculuk. Konudan anladığım kadarıyla kadın özür dileme zahmetinde bulunmamış. Üç- dört saatlik bir yolculukla aynı şey değil.
shellerde vargözümle gördüm:)
Ee konu sahibimi acti ? Daha beter karisir ortalik simdiBu konu kapalı değil miydi ben mi yanlış gördüm :)
Hahaha benimki daha karnımda yapmıştı kakasınınee siz hemen bebek yapmalısınız sizinki doğar doğmaz konusurda valla bak kakasınıda der acıktımda der bez bıle baglamak istemez dişi cıkarken sorun yasamaz hasta olmaz ishal olmaz vs evet anneler kutsal gerisi ölsün
Konu sahibi actiramaz ben yanlış gördüm sanırımEe konu sahibimi acti ? Daha beter karisir ortalik simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?