Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
70 dakika da olsa bebeğimi altı pis götürmem. Diğer yolcuların da haklarıysa mesele senin için durduklarında da haklarını yemiş oluyorsun buna da itiraz edenler çıkacaktır. Biri yazmıştı izin alıp durdursaydı aaa burda al canım ne olacak diyenler de olacaktır diye arabayı durdun diye cık cıklayanlarda en başta şoför cins biriyse o bile bir kafa sallıyor zaten. Nasıl özür dilesindi kadın koca otobüste mikrofonu alıp anons mu yapsın belki sağında solunda oturanlara mahcubiyetini belli etmiştir. Görüldüğü gibi bu meselenin bir doğrusu yanlışı yok. Önemli olan anlayış ve sağduyulu olabilmek.

Çok üzülmüştü m fikrimi yazamadigima hatta içten içe cvp i profilime mi yazsam demiştim ikinci girişimde konuyu açık bulunca fırsatı kaciramadim geldim

Ülkemizde özgürlük işte hak hukuk adı altında karşı tarafa artık bı fedakarlık ve saygı yok

Çocuğu olmayan anlayamaz bağırsa csgirsa pissttt diyen mi , altı alınca şikayet eden toplum olmadı şükürler olsun çevremde

Küçük bı çocuğun pişik olmasindansa 5 dk havalandırmak çok mu zor iki dakika tıklayın burnunuzu
Sizin ağır parfüm kokukarinizi herkes koklamak zorunda değil ama duyuyormuyuz duyuyoruz kokusunu zorunda mıyız hayır

Tamam bacım sen haklısın en haklı sensin

Konunun acilmasi iyi olmus bu konudan gordugum kadariyla insanlarimiz ne hosgoruyu ne anlayisi nede en ve en onemlisi tartisma adabini bilmiyor.sirf kimse ondan hesap soramayacak diye disarda birak tartismayi iki laf etmeye dahi cesareti olmayanlar klavyenin basina gecip insanlarin kisiligine hakaret ederek kendini ispatlamaya egolarini tatmin etmeye calisiyor.evet bu platformda gizlilik kurali var ama kimliginizi bilmesekte uzgunum dusunceleriniz kurdugunuz cumeleler karakterinizi ortaya koyuyor.tartisma uslubunu bilmeyen insanla tartisilmaz ve bildigim cok guzel bi soz var cahillerle girdigim her tartismayi kaybetmisimdir.....

İğrenç ya o kokuyla yolculuk yapsam kavga çıkardı ciddi anlamda, baya karışırdı ortalık.

Konu acilinca size yazmak istedim.eger kim oldugunuzu bilseydim kesinlikle size dava acardim.sirf kendinizi hakli cikarmak adina kimseye bu sekilde hakaret edemezsiniz.ve bu konuyu da arastiracagim boyle bi hak varsa kesinlikle sizi sikayet edecegim.

İyi ki 10 yıllık yolculuk geçmişinde burdkai bı çok insanla karsilasmamisim kendilerinin altları koktuğu zamanlar anaları kim bilir nasıl yaptı etti temizledi bı haber tipler gelmiş burda ahkam kesiyor

Lütfen biraz fedakarlık biraz saygı merhamet bı yudum da iyilik alın vücudunuza iyi gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…