Meeeeleeek banli olanlarda acilmis ayolllKonu sahibi actiramaz ben yanlış gördüm sanırım
Yılbaşı sürprizi miMeeeeleeek banli olanlarda acilmis ayolll
Bileydim acilacagini, bende iki saydirirm ya haksizlik..Yılbaşı sürprizi mi
Daha geri af cikmaz olan bana olur ya bananeAl saydir madem
70 dakika da olsa bebeğimi altı pis götürmem. Diğer yolcuların da haklarıysa mesele senin için durduklarında da haklarını yemiş oluyorsun buna da itiraz edenler çıkacaktır. Biri yazmıştı izin alıp durdursaydı aaa burda al canım ne olacak diyenler de olacaktır diye arabayı durdun diye cık cıklayanlarda en başta şoför cins biriyse o bile bir kafa sallıyor zaten. Nasıl özür dilesindi kadın koca otobüste mikrofonu alıp anons mu yapsın belki sağında solunda oturanlara mahcubiyetini belli etmiştir. Görüldüğü gibi bu meselenin bir doğrusu yanlışı yok. Önemli olan anlayış ve sağduyulu olabilmek.3 saatlik yolculukta elli tane benzinlik vardır. Benzinlilerin de çoğunda artık alt değiştirme yeri var. Ayrı bir bölüm olmasa da kadınlar tuvaletinin olduğu bölümde var. Israrla uygun bir benzinlikte durmalarını rica ederim. Durmazsanız burda değiştimek zorunda kalıcam derim. Bunu yolcular da duyacak bir şekilde söyleyince durmamaları mümkün değil diye düşünüyorum. Ayrıca konudaki 70 dklık bir yolculuk. Konudan anladığım kadarıyla kadın özür dileme zahmetinde bulunmamış. Üç- dört saatlik bir yolculukla aynı şey değil.
Tamam bacım sen haklısın en haklı sensin70 dakika da olsa bebeğimi altı pis götürmem. Diğer yolcuların da haklarıysa mesele senin için durduklarında da haklarını yemiş oluyorsun buna da itiraz edenler çıkacaktır. Biri yazmıştı izin alıp durdursaydı aaa burda al canım ne olacak diyenler de olacaktır diye arabayı durdun diye cık cıklayanlarda en başta şoför cins biriyse o bile bir kafa sallıyor zaten. Nasıl özür dilesindi kadın koca otobüste mikrofonu alıp anons mu yapsın belki sağında solunda oturanlara mahcubiyetini belli etmiştir. Görüldüğü gibi bu meselenin bir doğrusu yanlışı yok. Önemli olan anlayış ve sağduyulu olabilmek.
Konu acilinca size yazmak istedim.eger kim oldugunuzu bilseydim kesinlikle size dava acardim.sirf kendinizi hakli cikarmak adina kimseye bu sekilde hakaret edemezsiniz.ve bu konuyu da arastiracagim boyle bi hak varsa kesinlikle sizi sikayet edecegim.bence de yapmayın, daha önce hic bu kadar düşük iq lu biriyle diyaloga girmemistim. yazdıklarımın hıcbır yerınde cocugun tuvaletini tutmasına dair bir sey yazmamısken, özgürlük kelimesi gecmemisken güdümlenmis bir sekilde bana saldırdınız, Türkçe algılamanızın kıt oldugunu söyleseydiniz baştan keşke bosuna sizin gibi biriyle muhattap olmazdım. alabiliyorsanız yardım alın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?