- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
Biraz kibar olun gün gelir sizde o duruma düşerseniz bu kelimeleri hatırlayın inlerinden falan çıkmasın ne demek yaOrda hamile ve kokulardan rahatsızlık duyan bi insan da olabilirdi.Ben böyle insanları medeniyetsiz köyden indim şehire kategorisine sokuyorum.Bunlar yaşadıkları inlerden çıkmasınlar lütfen.Çocuğum küçük diye her şeye hakkım var zihniyeri mide bulandırıcı.
Kendisi galiba stajer savcı. Başkaları ona hakaret edince. Ip den seni şikayet edicem demişti. Kendisi de hakaret etmiş. Bence sizde şikayetçi olunKonu acilinca size yazmak istedim.eger kim oldugunuzu bilseydim kesinlikle size dava acardim.sirf kendinizi hakli cikarmak adina kimseye bu sekilde hakaret edemezsiniz.ve bu konuyu da arastiracagim boyle bi hak varsa kesinlikle sizi sikayet edecegim.
Benimde abim avukat kendisi savci olunca hakaret mi edecek.dunden beri cok sinirlendim gercekten işine gelmeyince hakaret mi etmesi gerekiyor.yok oyle bi dunyaKendisi galiba stajer savcı. Başkaları ona hakaret edince. Ip den seni şikayet edicem demişti. Kendisi de hakaret etmiş. Bence sizde şikayetçi olun
Ben bisey merak ettum dun bunu konuda ban yiyenlerin ban i suanda kalkmis neden ?Toplum içinde genel geçer kurallar vardır . Yazılı olmasa da hayatımızın daha düzenli devamı için ...
Uyulur mu ? genelde hayır .
Uyarılır mı ? genelde hayır .
Meselaaaa hhhaaaaagg tüüü diye balgamını yere atan adama bulaşan sayısı azdır .... bebeğin kakası çok daha masumdur ona göre oysa ...
Ama mevzu burada bebek değil .... hani konuyu şöyle indirgeyemeyiz .... o daha bebek ... tabii ki de kakasını yapacağı yeri seçemez . o daha bebek otobüste de yapar tabii ki .... tabii ki yapar yahu :)) ama alt değiştirme için alternatif arayacak olan annedir bebek değil ....
O daha bebek ne bilsini , aniden üzerimize kusarsa hoş görürüz mesela
70 km yaklaşık 1 saatlik yoldur ... 10 dk sı da geçmişdurum acil müdahale gerektiriyorsa rica ederdim muavinden ...bebeğin altını değiştirmem gerek diye (bunu İstanbul Adapazarı arası duraklama olmayan bir yolda kendi ihtiyaç molam için de rica etmiştim zamanında , kimse de senin keyfine mi otobüs durduracağız demedi ..benle beraber 10 kişi kadar aynı ihtiyaç için inmişti .... ne yapayım oraya yapsam daha mı iyi ? ) bazı şeyler insanidir .. hoş görü ile halledilir .... otobüs durdurulur uygun bir yerde memlekette 10 dk da bir X benzin istasyonu var ki her istasyonunda alt değiştirme var . hadi o yok ... en azından ben teklif etmiş olurum ... uygun yer bulunmaz ... buyurun hanımefendi arkaya geçin denilebilir ... şöförlerin değişim zamanı uyudukları bir bölüm vardır her ş.arası otobüste orası gösterebilir ....
yeter ki insani olarak iletişime geçerek yol arayalım ... Kafamıza göre dilediğimizi dilediğimiz yerde yapmayalım .
Yeni yil icindir :)Ben bisey merak ettum dun bunu konuda ban yiyenlerin ban i suanda kalkmis neden ?
Ben bisey merak ettum dun bunu konuda ban yiyenlerin ban i suanda kalkmis neden ?
Yeni yıl sebebi ile af ilan edilmiş olabilir ...
İyi seneler
kokuyu geçtim de bebeğim dahi olsa yani bebek dahi olsa bir bebeğin altı toplum içinde açılmamalı kanaatimce
Biraz kibar olun gün gelir sizde o duruma düşerseniz bu kelimeleri hatırlayın inlerinden falan çıkmasın ne demek ya
Birakalim kakasinin ustunde otursun yavrucakAynisini dusunuyorum.
Hatta aksın koksun annesinin üstüne bulaştırsınBirakalim kakasinin ustunde otursun yavrucak
Hatta aksın koksun annesinin üstüne bulaştırsın
Nereden biliyorsunuz düşmeyeceğinizi :) ben düştüm valla. Kızım hasta olmuştu 3 saat yol. Mola yok. Mola verilebilecek yere daha epey var. Öyle bir yapmıştı ki benim üzerim bile b.k içinde kalmıştıBen o duruma düşmem merak etmeyin düşsem de açmam altını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?