Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz kibar olun gün gelir sizde o duruma düşerseniz bu kelimeleri hatırlayın inlerinden falan çıkmasın ne demek ya

Konu acilinca size yazmak istedim.eger kim oldugunuzu bilseydim kesinlikle size dava acardim.sirf kendinizi hakli cikarmak adina kimseye bu sekilde hakaret edemezsiniz.ve bu konuyu da arastiracagim boyle bi hak varsa kesinlikle sizi sikayet edecegim.
Kendisi galiba stajer savcı. Başkaları ona hakaret edince. Ip den seni şikayet edicem demişti. Kendisi de hakaret etmiş. Bence sizde şikayetçi olun

Toplum içinde genel geçer kurallar vardır . Yazılı olmasa da hayatımızın daha düzenli devamı için ...
Uyulur mu ? genelde hayır .
Uyarılır mı ? genelde hayır .

Meselaaaa hhhaaaaagg tüüü diye balgamını yere atan adama bulaşan sayısı azdır .... bebeğin kakası çok daha masumdur ona göre oysa ...

Ama mevzu burada bebek değil .... hani konuyu şöyle indirgeyemeyiz .... o daha bebek ... tabii ki de kakasını yapacağı yeri seçemez . o daha bebek otobüste de yapar tabii ki .... tabii ki yapar yahu :)) ama alt değiştirme için alternatif arayacak olan annedir bebek değil ....
O daha bebek ne bilsini , aniden üzerimize kusarsa hoş görürüz mesela

70 km yaklaşık 1 saatlik yoldur ... 10 dk sı da geçmiş durum acil müdahale gerektiriyorsa rica ederdim muavinden ...bebeğin altını değiştirmem gerek diye (bunu İstanbul Adapazarı arası duraklama olmayan bir yolda kendi ihtiyaç molam için de rica etmiştim zamanında , kimse de senin keyfine mi otobüs durduracağız demedi ..benle beraber 10 kişi kadar aynı ihtiyaç için inmişti.... ne yapayım oraya yapsam daha mı iyi ? ) bazı şeyler insanidir .. hoş görü ile halledilir .... otobüs durdurulur uygun bir yerde memlekette 10 dk da bir X benzin istasyonu var ki her istasyonunda alt değiştirme var . hadi o yok ... en azından ben teklif etmiş olurum ... uygun yer bulunmaz ... buyurun hanımefendi arkaya geçin denilebilir ... şöförlerin değişim zamanı uyudukları bir bölüm vardır her ş.arası otobüste orası gösterebilir ....
yeter ki insani olarak iletişime geçerek yol arayalım ... Kafamıza göre dilediğimizi dilediğimiz yerde yapmayalım .

Son düzenleme:
Kendisi galiba stajer savcı. Başkaları ona hakaret edince. Ip den seni şikayet edicem demişti. Kendisi de hakaret etmiş. Bence sizde şikayetçi olun
Benimde abim avukat kendisi savci olunca hakaret mi edecek.dunden beri cok sinirlendim gercekten işine gelmeyince hakaret mi etmesi gerekiyor.yok oyle bi dunya

Yani hemen hemen benzeri bi durumu yasadim agustos sicaginda antepden dönüş yolunda yanindaki bebek altina yapti ilk duraga kadar koktu da koktu bayilacak duruma geldim ama ne diyebilirim ki bebe sonucta isteyerek yapmadi ki.

Ben bisey merak ettum dun bunu konuda ban yiyenlerin ban i suanda kalkmis neden ?

Böyle konularda Türk kadını, Türk annesi, Türk çocuğu, Türk bebesi neden yerden yere vuruluyor?

Bizim kadar kendi kendini yeren bir toplum daha yok. Sen kendine değer vermezken başkası neden değer versin?

Otellere gelen turist çocuklarına bakıyorum Türklerden daha çok bağırıp çağırıyorlar, havuzda ve kaydıraklarda yapılmaması gereken ne varsa yapıyorlar, anaları babaları sırf açık büfe diye masayı görgüsüzce donatıp çoğuna dokunmuyor ama tü kaka olan Türkler oluyor

O vakit ben de diyorum ki bu olay Avrupada olsa kimse Türk kadını gibi anneyi yerin dibine sokup çıkarmaz aksine yardımcı olmayı teklif eder, kimseyi rahatsız etmeden bir çözüm bulmayı düşünürdü.

Benim verdiğim örnek ne kadar yanlışsa sizinkiler de o kadar yanlış..

Biraz hoşgörü biraz duyarlılık inanın bir şey kaybettirmez.

Son olarak camları açıp içeriyi 5 dk havalandırmak varken niye 1 saat o kokuyu çektiniz anlamadım

Ben o duruma düşmem merak etmeyin düşsem de açmam altını.
Nereden biliyorsunuz düşmeyeceğinizi :) ben düştüm valla. Kızım hasta olmuştu 3 saat yol. Mola yok. Mola verilebilecek yere daha epey var. Öyle bir yapmıştı ki benim üzerim bile b.k içinde kalmıştı sonuç olarak eşimin de yardımıyla altını değişirdim otobüste. Sonrasında ağladı kustu. Annemin evine vardığımda kusmuk b.k içindeydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…