Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu ne kdr carpiltilmis
Cocugun dert anlatamayacagi hassas olabilecegi yada hicbsyin farkinda olmadigini biliyorum
Msjlara bakin ne yazmisim?
Anne o kdr rahat olamaz. Sirf anne diye cocugunu dusunuyo diye diger tum sartlari kosullari yok farz edemez
Ya baska cocuk kokudan kussaydi hadi bakalim olumune yarisirdi anneler?
Peki bir suru yabanci insan, farkli yaslarda kadin ve erkegin icinde olmasi?
En azindan arkaya gecip gozden uzak olurdu
Cam acilmasi mumkun degil ama soforden havalandirma isterdi
Muavin yok.
Bezi kirli kirli koltuga koyacagina posetler ayaginin dibine koyardi koku brz kesilirdi ortaliga mikrop sacilmazdi
Ama yok anne ya bi o en iyisini bilir
Ben neden suskun kaldigimi acikladim isteyen msjlarima baksin
Konu bana toplum hakkinda bi kez daha fikir verdi
Daha fazla acik kalmasina gerek yok Kazen ben kapatilmasini istedim neden acildi Mune
Ne bebege ne halin varsa gor diyorum ne de ayy o masum bebek diye sevgiyle bakiyorum benim derdim annenin umursamazlgi ve cahilligi ( bunada laf eden olmus ama cocugun mahrem yerlerini otobusun tam ortasinda herkese sergilemek bence en masum adiyla cahilliktir)
Toplumun cozumsuzlugu ve umursamazligi sessizlgi
Iki tarafli sorun var bugun bu yarin baska bir konu
Bunu anlamak istemeyenlere saygi duyuyorum.
63 sayfa tartismaya kalp kirmaya beddua etmeye hic gerek yok...

Bebek kakasını tutamıyor biz de kusalım o zaman o da istemli bir şey değil sonuçta. Bezi koku hapseden poşete koymak ve camları açtırmak yerine cak cak sakızını çiğneyen bir kadın tepkileri hakediyor.

Yok acilmazmis toplum icinde bilmem ne cocugun sagligindan onemli mi kurallar hayret biseysiniz
Daha önceki sayfalarda da paylaştım fakat yine paylaşma gereği duyuyorum
Biz Avrupalılar gibi medeni olamıyoruz
Sokak ortasında kucak kucağa kızın eteğini açar yoklar, kadın memesini göstere göstere emzirir, adamlar halka açık umumi wc yapar, biz hala bebek kakası derdindeyiz

Asla çocuklarımın altını kimsenin yanında açmadım mahremiyet duygusundan dolayı. Otobüs yolculuğu yapmadığım için yorum yapamayacam.

Eklentiler

• 2C406029-5347-4798-90D2-175969D6106E.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 113
  • 58AFE3D8-749B-433B-AEF3-18AB60A12FC5.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 100
Yazılan yorumların çoğu size değil öyle anladım ben. İşte o anneyi rezil ederim, banane çocuğun kakasından, insan çocuğunun kaka yapacağı saati bilmez mi tarzı yorumlara bence.

Anne konusunda haklısınız en azından mahçup olup bir özür dileyebilirdi. Öyle uzun bir yolculuğa çıkacaksa yanına çöp torbası bu durumlarda kullanmak için ne varsa onları alabilirdi.

Ama yorumlardan anladığım kadarıyla gücü yeten yetene. Leş gibi kokan ayı gibi adamları çekip ağlayan veya kaka yapan bebeğe laf ederiz.

Bende acmam.. ama durumumuz acmamizi gerketiriyorsa acariz yani ne var bunda. Konu acip acmamak degil , kokusunun problem olmasi...

shellerde var gözümle gördüm:)

Hangisinde var acaba merak ettim. Biz shell BP hepsinde durduk. Ben de shell, BP gördükçe mutlu oluyordum. Kesin bunda vardır diye. Yol boyu neredeyse her yerde durduk. Mesela şimdi hatırladım bir restoranin önünde durduk en son o kadar bunaldim ki yok cunku. Adamlar bize ofislerinı açtılar orada değiştirdik.

İlber ortaylı gibi oldu. Çok cahil lafı :)
Evet iyi bir anne olmaya çalışıyorum ama çocuğum genel olarak yaramaz değildir. Onu öyle ben yapmadım huyu öyle.
Çok gittim avm ye ama benim gözüme pek batmaz koşuşturan çocuklar tehlikeli bir şey yapmadıkları sürece. Severim çocukları. Evimin önünde park vardı. Parktan helen çocuk sesleri ayrı Huzur verirdi.
Çocuk sesini sevmek zorunda değilsiniz elbet. Sevmiyorsanız da uzak durarak çözüm üretirsinz. Ama Türkiye de böyle yurtdışında şöyle die bir şey yok bence.
Çocuk heryerde çocuk :)
Alt değiştirmeye gelince de bende yapmak zorunda kaldım. Yoksa kızım da pişik olacaktı otobuste kokacaktı. Yapabileceğim başka birşey yoktu.

Ben o duruma düşmem merak etmeyin düşsem de açmam altını.
Pişik olursa ne yapacaksınız .
Büyük konuşmayin o sizin evladınız
Canınız. En kiymetliniz. .
Geceleri uyurken saatlerce izlemeye doyamadiginiz varlık o.
Dusunun ki acmazsaniz pişik olacak poposu canı yanacak. Poposunun üstüne gunlerce oturamayacak. Yine de açmaz misiniz ?
Ağzı dili yokki sizin gibi rahatsız olan insanlardan af dilesin. . Melek ..
Emin olun insanlar da meraklı değil bu duruma. Ama el kadar bebek. Laftan anlamaz ki kaka yapma deyince yapmasın.
Tabi bizim toplumumuz bu işte.
Ter kokan iğrenç iğrenç adamlara ağız açılıp bir laf edilemez ama masum el kadar bebeye kakasını yapması çok görülür. Tabi gerekirse pişik olsun aglasin. 70 dakika o kakanin içinde siz olsanız durabilirmisiniz acaba ya.
Sizin gibi insanlar yüzünden bebeğimin geleceği için endiseleniyorum

Son düzenleme:
Kimse bebeğe laf etmedi, düşüncesiz anneye laf etti. Arkadan atıp tutmazsanız iyi olur.

Ban yedin yetmedi galiba ? Dusuncesiz nasil oluyor acaba ?? Istem disi gelisen bir olay. Yorumlariniz okudum ve canim sıkıldı. Tek kelime anne olunca anlarsin
Bırak canm ya.
Ne kadar katı yürekli acımasız insanlar varmış. 2 dk koku duymamak için 70 dakika kaka ile bebek beklesin diyor. ..
Allah kalbine göre versin konu sahibi....

Bırak canm ya.
Ne kadar katı yürekli acımasız insanlar varmış. 2 dk koku duymamak için 70 dakika kaka ile bebek beklesin diyor. ..

Kati yurekli ve kendi keyfi icin minnacik bir canin yanmasini gormeyecek kadar rezil bir toplum olmusuz !

Hadi inlerimize dönme zamanı bizim öyle dediler :)

Nedense aynı tepkiyi sokağa tükürük saça saça Giden bir öküz e verilmez.
Gücün el kadar bebeye yetiyor çünkü.
Valla bana denk gelecek böyle bişey. Altını açma diyenin alnini karislarim.
Konu Sahibi .

Bırak canm ya.

Nerde boyle yazmisim gosterirmisiniz
Once konuyu okuyun sonra dua! edin
Allah hepimizin kalbine gore versin..
Hadi size iyilik yapayim
Koku duymak zorunda degilim, care aramayan anneyi hosgormek zorunda degilim anne bebegini oyle acik sergileyemez o bezi posetsiz koltuga koyamaz bebegi o kdr aglatamaz bi yandan yaninda annesi ile kahkaha ile gulup konusup bebege tek laf etmeden oyalamaya calismadan duramaz..
Evet haklisiniz anneninde benimde sizinde Allah kalbine gore versin
Biri anne olamaz insallah yazmisti..
Ztn su anki sartlarda anne olamadigimi bilmeden

Sizde guzel dua ettiniz insallah kabul olur..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…