Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin yorumlarınızı okudum. Boşverin bence laf anlatmaktan insanın dilinde tüy biter ama bunlar hala anlamaz.
Oh sinirli anneler birbiriyle paslaşıp duruyorlar. Umurumda bile değil, hayat yapacağını yapmış onlara zaten

Yalnız ısrarla bu tarz bir olayda parfümlü poşet, örtü, arka tarafa geçmek ve insanlardan özür dilemek gibi nezaket ve duyar belirtilerini algılayamayıp bizim ne vicdansızlığımızı ne kötülüğümüzü bıraktılar. Amaan, gerçekten de anlamazlar boşver

Aynen. Herkes anne olmasın ya.
Bunun gibi acımasız insanliktan nasibini alamamis varlıklar anne olmasın.

Israrla hakaret ve ah almaa..

Ah diyorum sadece..
Burda ban yemeniz degil derdim..
Ah Mevlam neler yazmislar boyle..

Takılmayın. İnsanlar siz bebeğe kötü gözle baktınız sanıyor inatla. Herkes anlayabildiği kadarını anlar.
İstiyorsanız inşallah kucağınıza alırsınız.

Takılmayın. İnsanlar siz bebeğe kötü gözle baktınız sanıyor inatla. Herkes anlayabildiği kadarını anlar.
İstiyorsanız inşallah kucağınıza alırsınız.

Ben toplumun halini gormek icin actim ama bazi uyelere sadece Ah diyorum..
Ah mevlam yazmak ne kolay..
Kalbime kalbime dokundular..

Belli zaten anne olamadiginiz.
El kadar bebeğe kaka yapti diye bu kadar kin nefret duymaniz normal değil. Sanırsın ingiltere düşesisiniz. Hayatinizda hic koku duymadiniz. Ama anne olamiyorsaniz suçlusu o sabi değil.
Siz önce kalbinizi temizleyin

Yapamaz yapamaz yazmisiniz, yapmis olmus iste

Madem rahatsiz oluyormus soyleseymis konu sahibi.
Nasil yazin terden kokana laf edemiyorsak, sigara kokana icme diyemiyorsak bunada bisey diyemezsiniz.

Haddinizi bilin. Terbiyesiz terbiyesiz konuşmanın lüzumu yok tanımadığınız insanlara karşı. Kimse bebeğe kin beslemiyor. Anne daha düşünceli davranmalıydı deniyor. KİMSENİN BEBEĞİ KÖTÜLEDİĞİ YOK. Küçük beyinleriniz algılayamıyorsa bu konu sahibinin suçu değil. Ettiğiniz beddualar dönüp sizi bulur umarım

Sizde once okumayi ogrenin oyle yazin
Okumayi ve okudugunuzu anlamayi..

Canım ya deme öyle içimi titrettin. Rabbim sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Konuya dönecek olursak bende aldım ama 12 saatlik yoldayken mola yerinde en arkada hemen çöpe attım. Anne deki rahatlığa dem vurmussunuz ben anlıyorum ama işte...

Beddua etmeyin kizlar yaa..ornek verim ucakta bebeklervaglayinca gicik olurdum bejarken ogrenciyken vs. Ne mi oldu :) kendi cocuklarim olur olmadik yerlerde aglayinxa kendi kendime oh olsun dedim :)

Buarada bence digerlerinin demek istedigi sey;
Hadi bebek kaka yapti alti acildi mecburiyetten, anne hic birsey olmamis gibi davranmamali..aslinda olay altinin acilmasi filan degilde olayin gerceklesme sekli diye dusunuyorum..

Ne kakaymis ne bezmis iki gundur bitiremedik:)

Siz önce yazdığınız yoruma bakın. Vicdansız ve kalpsiz olan kim anlarsınız. Kimse burada bebeğe bir şey demiyor. Ne diyeyim umarım bir gün bu yazdığınız için pişman olmazsınız.

Doğrusu seni anlarım haklısın da ama anne de yapacak bir şey bulamamış olabilirdi belki rahatsız olacak belki mecburi acil değişim zorunluluğu var ben de yaptım malesef çok kez yapmadan da duyurdum oğlum rahatsız bunu yapmak zorundayım nolur kusuruma bakmayın ve şöför bey de lütfen açar mısınız pencere havalandırma her ne ise iki dk da koku kalmazdı mecburdum zira

Siz önce yazdığınız yoruma bakın. Vicdansız ve kalpsiz olan kim anlarsınız. Kimse burada bebeğe bir şey demiyor. Ne diyeyim umarım bir gün bu yazdığınız için pişman olmazsınız.
Valla siz okudugunuzu anlama yetisine sahipseniz eğer gayet de bebeğe ağladığı ve kaka yaptığı için kiziliyor. Üstüne 70 dk lik yolculuk boyunca beklemesi emrediliyor.

Kibledim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…