Oh sinirli anneler birbiriyle paslaşıp duruyorlar. Umurumda bile değil, hayat yapacağını yapmış onlara zatenSizin yorumlarınızı okudum. Boşverin bence laf anlatmaktan insanın dilinde tüy biter ama bunlar hala anlamaz.
Aynen. Herkes anne olmasın ya.
Bunun gibi acımasız insanliktan nasibini alamamis varlıklar anne olmasın.
Takılmayın. İnsanlar siz bebeğe kötü gözle baktınız sanıyor inatla. Herkes anlayabildiği kadarını anlar.Nerde boyle yazmisim gosterirmisiniz
Once konuyu okuyun sonra dua! edin
Allah hepimizin kalbine gore versin..
Hadi size iyilik yapayim
Koku duymak zorunda degilim, care aramayan anneyi hosgormek zorunda degilim anne bebegini oyle acik sergileyemez o bezi posetsiz koltuga koyamaz bebegi o kdr aglatamaz bi yandan yaninda annesi ile kahkaha ile gulup konusup bebege tek laf etmeden oyalamaya calismadan duramaz..
Evet haklisiniz anneninde benimde sizinde Allah kalbine gore versin
Biri anne olamaz insallah yazmisti..
Ztn su anki sartlarda anne olamadigimi bilmeden
Sizde guzel dua ettiniz insallah kabul olur..
Takılmayın. İnsanlar siz bebeğe kötü gözle baktınız sanıyor inatla. Herkes anlayabildiği kadarını anlar.
İstiyorsanız inşallah kucağınıza alırsınız.
Belli zaten anne olamadiginiz.Nerde boyle yazmisim gosterirmisiniz
Hadi size iyilik yapayim
Koku duymak zorunda degilim, care aramayan anneyi hosgormek zorunda degilim anne bebegini oyle acik sergileyemez o bezi posetsiz koltuga koyamaz bebegi o kdr aglatamaz bi yandan yaninda annesi ile kahkaha ile gulup konusup bebege tek laf etmeden oyalamaya calismadan duramaz..
Nerde boyle yazmisim gosterirmisiniz
Hadi size iyilik yapayim
Haddinizi bilin. Terbiyesiz terbiyesiz konuşmanın lüzumu yok tanımadığınız insanlara karşı. Kimse bebeğe kin beslemiyor. Anne daha düşünceli davranmalıydı deniyor. KİMSENİN BEBEĞİ KÖTÜLEDİĞİ YOK. Küçük beyinleriniz algılayamıyorsa bu konu sahibinin suçu değil. Ettiğiniz beddualar dönüp sizi bulur umarımBelli zaten anne olamadiginiz.
El kadar bebeğe kaka yapti diye bu kadar kin nefret duymaniz normal değil. Sanırsın ingiltere düşesisiniz. Hayatinizda hic koku duymadiniz. Ama anne olamiyorsaniz suçlusu o sabi değil.
Siz önce kalbinizi temizleyin
Sosyal deneymiydi yani bu yaptığınızBen toplumun halini gormek icin actim ama bazi uyelere sadece Ah diyorum..
Ah mevlam yazmak ne kolay..
Kalbime kalbime dokundular..
Keşke konu hiç açılmasaydı. Mikrop insanlar üredi yine.Ben toplumun halini gormek icin actim ama bazi uyelere sadece Ah diyorum..
Ah mevlam yazmak ne kolay..
Kalbime kalbime dokundular..
Belli zaten anne olamadiginiz.
El kadar bebeğe kaka yapti diye bu kadar kin nefret duymaniz normal değil. Sanırsın ingiltere düşesisiniz. Hayatinizda hic koku duymadiniz. Ama anne olamiyorsaniz suçlusu o sabi değil.
Canım ya deme öyle içimi titrettin. Rabbim sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Konuya dönecek olursak bende aldım ama 12 saatlik yoldayken mola yerinde en arkada hemen çöpe attım. Anne deki rahatlığa dem vurmussunuz ben anlıyorum ama işte...Nerde boyle yazmisim gosterirmisiniz
Hadi size iyilik yapayim
Aynen agam bizle egleniyor herhaldeSosyal deneymiydi yani bu yaptığınız
Siz önce yazdığınız yoruma bakın. Vicdansız ve kalpsiz olan kim anlarsınız. Kimse burada bebeğe bir şey demiyor. Ne diyeyim umarım bir gün bu yazdığınız için pişman olmazsınız.Belli zaten anne olamadiginiz.
Sizde gidin önce İNSANLIK ÖĞRENİN. .Sizde once okumayi ogrenin oyle yazin
Okumayi ve okudugunuzu anlamayi..
Doğrusu seni anlarım haklısın da ama anne de yapacak bir şey bulamamış olabilirdi belki rahatsız olacak belki mecburi acil değişim zorunluluğu var ben de yaptım malesef çok kez yapmadan da duyurdum oğlum rahatsız bunu yapmak zorundayım nolur kusuruma bakmayın ve şöför bey de lütfen açar mısınız pencere havalandırma her ne ise iki dk da koku kalmazdı mecburdum ziraMerhaba.
Is geregi hergun 70 dk mesafedeki ilceye gidip geliyorum. Dun aksam is cikisi cok fazla gormedigim genc bir anne 1,5 yaslarindaki bebegin altini acti.
Tum otobus disarda ayaz, icerde koku ve bunaltici kalorifer sicagi ile yolculuk yaptik
Cocukta herhangi bir belirti yoktu, otobuse bindikten 10 dk sonra giristi.
Ben ozellikle tepkisiz kaldim kimse sesini cikarmadi.
Benmi tuhafim, insanlarmi artik korkuyor, cocuk o diyip gecmelimiyim o kokuyu cekmek zorunda kalmak cok mu normal, anne boyle biseyi herkese dayatabilirmi anlamadim.
Neyi dert ettim, hic biseyi fakat genel fikri merak ediyorum.
Ben anne olsam fotograf ve video ihtimaline karsi asla boyle bsy yapmam.
En azindan soforden ve otobustekilerden ozur diler ilk tesiste bezi cope atardim
Yol sehirler arasi yol, otobusler kucuk sert koltuklu belediye otobusu cocugun herseyi ortadaydi.
Valla siz okudugunuzu anlama yetisine sahipseniz eğer gayet de bebeğe ağladığı ve kaka yaptığı için kiziliyor. Üstüne 70 dk lik yolculuk boyunca beklemesi emrediliyor.Siz önce yazdığınız yoruma bakın. Vicdansız ve kalpsiz olan kim anlarsınız. Kimse burada bebeğe bir şey demiyor. Ne diyeyim umarım bir gün bu yazdığınız için pişman olmazsınız.
Senin öğreneceklerin say say bitmez.Sizde gidin önce İNSANLIK ÖĞRENİN. .
sonra ben ne öğrenmem gerekiyorsa öğrenirim
Kibledim.Haddinizi bilin. Terbiyesiz terbiyesiz konuşmanın lüzumu yok tanımadığınız insanlara karşı. Kimse bebeğe kin beslemiyor. Anne daha düşünceli davranmalıydı deniyor. KİMSENİN BEBEĞİ KÖTÜLEDİĞİ YOK. Küçük beyinleriniz algılayamıyorsa bu konu sahibinin suçu değil. Ettiğiniz beddualar dönüp sizi bulur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?